V86 Solvalla/Bergsåker

V86

Vi har fyra förstarankade hästar spelade till under fem procent och idag tror vi på en hög utdelning!

[content_protector password=”formstall” cookie_expires=”0″]V86 förra veckan började med en katastrof då vår spik på den klara favoriten Rapide du Pommeau blev bortkörd av Flemming Jensen. Hästen avslutade mycket bra men det hade gått för långsamt och var helt enkelt för långt fram och den ibland något defensive kusken borde ha gått fram till dödens istället för Tinamo Jet – då hade han vunnit med en säker marginal. I övrigt var tipsen okej där vi inte behövde använda någon C-häst med utgångar på British Steel och Mitos Gold som höjdpunkter men det hjälpte föga eftersom vi var borta på “kör”.

Den här veckan slipper vi Flemming Jensen i startlistorna då V86-cirkusen åker norrut och Solvalla och Bergsåker delar på omgången. Vi brukar inte alltid vara så förtjusta i den kombinationen men den här veckan ser den ovanligt intressant ut med flera öppna lopp. Vi hittar spiken i den sjätte V86-avdelningen där 5 Malkin N.O. (73 %) ser ut att ha en toppchans till att spetsa och leda runt om. Vi har stor respekt för tränaren och tror att de är ute i angeläget ärende här och att Björn Goop (som är en expert på att “hålla igång”) hoppar upp i sulkyn är mycket intressant. Vår spik är visserligen omgångens största favorit och sådana älskar vi normalt sett att fälla men den här gången när vi tippar fyra hästar först som är spelade till under fem procent så finns det en stor chans till en jätteutdelning ändå då V86 är en mycket svår spelform.

Vi är mitt uppe i vargavintern nu och det kommer bli nedåt 10-15 minusgrader runt Bergsåker utan nederbörd och en hård bana som liknar en riktig vinterbana vilket säkerligen kommer gynna och missgynna flera hästar och det är värt att titta närmare på hur de presterat med dessa förutsättningar tidigare. På Solvalla får vi nöja oss med ett par minusgrader och sannolikt liknande förhållanden som på slutet, dvs ett banunderlag som håller acceptabel nivå men som är stumt och det krävs extra fäste där ovanligt många hästar kommer springa sig trötta. När det är så här kallt i luften så kan det vara värt att kolla extra mycket på hästar som gått bra under vintermånaderna tidigare också. I övrigt så är det inte så mycket heta ändringar vad gäller balans och huvudlag på förhand – vilket ligger naturligt i årstiden med tanke på banunderlagen och liknande – men ett par ändringar sticker ut som vi skriver mer om nedan. Vi ger sammantaget omgången en fyra på en femgradig skala i spelvärde då det är flera ovanligt öppna lopp där favoriterna känns överspelade.

Om du är intresserad av våra andelsspel på V86 Tillsammans där vi kör två bolag för 150 SEK respektive 450 SEK per andel så kan du klicka här: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/3U6X-7Z3P-21575 Det finns tyvärr inte möjlighet att köra tio andelar per system utan enbart fem eller 25 andelar i nuläget men förhoppningsvis så botar ATG dessa barnsjukdomar ganska snabbt.

OBS! Missa inte att det är premiär för filsystem på V86 Tillsammans den här veckan vilket är intressant men det gäller tyvärr inte ombudslagen. Det ska bli intressant att se vilken effekt det får för omsättningen och utdelningen i alla fall.

V86-1

V86-omgången inleds med en sprinterlopp med autostart som är öppet för hästar som tjänat mellan 350 001 – 1 050 000 SEK. Mycket av spelvärdet i omgången hittar vi direkt i V86-inledningen då vi anser att storfavoriten 1 Höwings Star (48 %) är alldeles för hårt spelad från det här luriga läget och vi skriver mer om honom under rubriken överspelade. Vi anser dessutom att både andrahandaren 6 Navaronne (16 %) och tredjehandaren 3 Rutger Gigant (14 %) är betrodda i överkant och här jobbar vi istället helst in en skräll.

Vårt klara förstastreck är 10 Pinyata Gel (2,6 %) som har en dålig rad men har varit ute i tuffa sällskap och visade klar uppåtform senast och enligt oss borde vara andrahandare och vi skriver mer om under skrällbud. Där bakom varnar vi för 11 Joy Ribb (5,7 %) som också visade fin form senast och att det är kort distans denna gång ser vi som ett plus. Hon presterar dessutom allra bäst på Bergsåker där hon har statistiken 6-2-2 på 14 starter och hon ska gå till avel efter den här starten vilket lär göra att det inte sparas några växlar. Vi hade gärna haft råd med henne i A-gruppen också och för dig som gör ett större system är detta en av de första ändringarna som vi rekommenderar. Vi varnar öckså för 2 Global Millionaire (7,1 %) som har en historik av att kunna skrälla och trivs utmärkt på vintern och dessutom var klart positiv vid spetssegern senast. Han har fått ett fint läge och har en bra chans att spetsa den här gången också och det som gör honom extra intressant idag är att Ulf Eriksson hoppar upp i sulkyn för första gången!

Totalt tar vi med sex streck i detta lopp och här går vi hårt på spelvärde och lägger ner de två favoriterna i C-gruppen trots att de har relativt höga vinstchanser och vi blir inte heller chockade om någon av de närmast utanför ramen vinner och vi är borta direkt. Sitter däremot någon ur vår A- eller B-grupp – som samtliga är kraftigt underspelade – så sitter vi riktigt bra på det direkt!

V86-2

Dagens andra avdelning inom V86-spelet är ett långdistanslopp med bilstart och det är öppet för hästar som tjänat mellan 425 001 – 950 000 SEK. Liksom i V86-1 så bedömer vi att de betrodda är överspelade och vädrar skräll. Klar favorit är 5 Paparazzi M. (30 %) att att han är betrodd kan vi köpa då utgångsläget är perfekt och kapacitetsmässigt duger han bra här. Vi har dock svårt att köpa den höga procenten då det inte varit någon gnista kring hästen på slutet (jänkarvagnen i de två senaste starterna verkar inte ha påverkat honom positivt) och han kommer dessutom från en riktigt svag insats där han dock till viss del är ursäktad då han blev för het under vägen. Han ska därför köras mer passivt enligt stallet den här gången och det känns definitivt inte speciellt hett på en favorit och han är dessutom mycket bättre när han går barfota runt om enligt vår åsikt även om han tagit ett par segrar med skorna på också – och det kan förklara lite av de bleka insatserna på slutet. Vi var mycket nära att lägga ner honom i C-gruppen också men vi har hög respekt för att han brukar vara som allra bäst efter uppehåll vilket är fallet nu och därmed hamnar han med viss tvekan i B-gruppen.

Vårt förstastreck är istället 7 Make It Quick (3,9 %) som vi jagat på slutet och skriver mer om under skrällbud och sedan varnar vi framför allt för 9 Bottnas Commandeur (6,6 %) som vi gillade  intrycket på senast och som verkar var kraftigt på gång nu. Att han trivs allra bäst på Solvalla och på vintern gör honom lite extra intressant. Totalt tar vi med  sex streck och känner oss trygga med det.

V86-3

Den tredje V86-avdelningen är ett kallblodslopp över lång distans och voltstart och loppets proposition är 200 000 – 800 000 SEK med 20 meters tillägg vid 550 001 SEK. Den klara favoriten 7 Art Nökkve (36 %) är vi oförstående till även om det aviseras helstängt huvudlag till denna start vilket kan få en positiv effekt. Vi skriver mer favoriten under övervärderade nedan och vårt förstastreck och loppets drag enligt vår åsikt är istället 6 Storsjarmören (12 %) som vi spelar utgång med och också skriver om nedan.

Där bakom anser vi att spelarkollektivet hamnat relativt rätt på de betrodda hästarna. 9 Tand Tuff (21 %) såg fin ut senast i den första starten efter vila och bör vara förbättrad til denna start och trivs rent allmänt bra på lång distans och under den här årstiden och är inte långt ifrån A-häst. 11 Blås Undan (17 %) har gjort många bra prestationer på sistone och trivs också utmärkt på vintern. Kapacitetsmässigt duger han bra här men han har en historik av att galoppera en hel del och Jan-Olov Åberg tillhör inte de bättre kuskarna i loppet även om han är rutinerad. Det kan skrälla bakom och totalt tar vi med åtta streck men gör du ett mindre system så rekommenderar vi dig att helt enkelt kapa C-gruppen. 8 Stingers (2,7 %) är mycket svårbedömd efter lång frånvaro och bör bevakas i värmningen innan inlämning om chansen finns. Han bör behöva lopp i kroppen men har i alla fall fyra segrar av fyra över distansen på svensk mark vilket är respektingivande.

V86-4

Den fjärde V86-avdelningen är ett sprinterlopp med autostart som är öppet för hästar som tjänat mellan 100 001 – 650 000 SEK. Loppet är ihåligt och vinnaren bör inte finnas utanför vår systemram på fem streck. Tyvärr har vi ingen jätterolig lösning på loppet då vi helt enkelt tror att det är de mest betrodda som gör upp om segern och spelarna har kommit relativt rätt på det även om vi anser att favoriten är underspelad. Knapp favorit är 4 Carro’s Girl (25 %) och henne  skriver vi mer om under utgångar och där bakom rankar vi 2 Dedes Mythical (15 %) som vann på ett bra sätt senast i ett lopp som var öppet för hästar upp till 1,2 miljoner kronor och det är faktiskt betydligt lägre klass på det här loppet och det kan vara proppen ur för henne efter att hon radat många andraplatser innan. Man ska dock inte dra allt för stora växlar av den segern då hon fick allt serverat och hon brukar behöva lite ryggar på vägen för att vara som bäst. Det som gör henne extra intressant här är dock kuskbytet från Sune L Nilsson till Claes Sjöström vilket inte bara är första gången som hon får en riktig proffskusk i sulkyn utan dessutom är en kusk som kör med ett enormt flyt för närvarande och det borde göra många meters skillnad i mål och hon kan definitivt vara ett alternativ till A-häst på ett större system. 7 Natalie de Vie (19 %) har återkommit efter halsoperation men har fortsatt att uppträda mycket knepigt och vi ser ingen skillnad på henne jämfört med tidigare. Hon kördes passivt för att bygga psyke senast och satt också fast i mål och visade lite uppåtform men det krävs mer än så för att vi ska köpa henne som andrahandsfavorit och det är nästan garanterat att hon hamnar illa på det härifrån.

V86-5

Den femte V86-avdelningen är ett fyraåringslopp över medeldistans med bilstart och loppet håller en låg klass för att vara inom V86 då det är öppet för fyraåringar som tjänat högst 100 000 SEK. Klar favorit är 8 Volcan d’Inverne (39 %) och han har hittills visat högst fartresurser i sällskapet. Nu är dock utgångsläget med spår åtta uselt och vi var riktigt besvikna på prestationen senast när han återkom efter en kortare vila. Nu aviseras det visserligen att det kan bli en riktig jänkarvagn vilket kan ge en positiv effekt men han har trots allt gått med svensk jänkarvagn i de flesta starterna för Thomas Lönn och vi räknar inte med någon jättestor effekt i såna fall och vi anser ändå att han är överspelad. Det som är positivt är väl att det är ett mycket bättre intervall nu jämfört med i den senaste starten, mer likt det han haft vid segrarna innan dess, och vi tycker inte att han är så farligt överspelad även om han får nöja sig med att vara B-häst på vårt system.

Vår A-duo består dock istället av 9 Balotelli Crown (9,7 %) som är mest spelvärd i loppet då det är en sort som vi gillar och intrycket senast när han återkom efter vila och fastnade med krafter kvar i mål var klart förbättrat och 5 Whitsun Eve (29 %) som var kraftigt förbättrad senast och nu startar från ett perfekt startspår och gör hon om den prestationen så bör hon ha en bra chans att vinna igen. Vi tar totalt med sex streck men hade gärna fyllt på med ytterligare streck och helgarderat loppet då det kan skrälla här men plånboken tillåter inte det.

V86-6

Den sjätte V86-avdelningen är ett sprinterlopp med autostart och det är öppet för hästar som tjänat mellan 180 001 – 425 000 SEK. Här hittar vi omgångens största favorit i 5 Malkin N.O. (73 %) och vi konstrar inte till det utan väljer att spika då uppgiften ser klockren ut. Det är visserligen trist att spika storfavoriter men vi har sådant enormt värde i vårt systemförslag i övrigt så här prioriterar vi helt enkelt överlevnad. Vi skriver mer om spiken under separat rubrik och om du inte köper vårt spikförslag så streckar vi framför allt 1 Pointillist (8,8 %) som har viss spetschans men annars åtminstone bör sitta i vinnarhålet och har favoriten en dålig dag så är vinstchansen hög därifrån då loppet är ihåligt och det är stor chans att det blir en lucka till slut. 10 Bellino B. (6,6 %) gjorde ett av sina bästa lopp i karriären senast där han vann inom V75 trots tufft tryck under vägen och hästen verkar trivas under vintern där han har 2-2-0 på fem starter men från ett ovant bakspår över en ovan kort distans så måste favoriten sannolikt ha en sämre dag för att han ska komma in i matchen.

V86-7

Den sjunde avdelningen är ett medeldistanslopp med spårtrappa och autostart som är öppet för hästar som tjänat 210 001 – 500 000 SEK och här kan det definitivt överraska. Loppets klara favorit är 3 Indiana Sund (32 %) som har gjort två bra prestationer efter vila i ny regi och nu har chans att ta spets relativt omgående eller att få överta då flera startsnabba hästar med framspår vill släppa. Därifrån ska hon ses med en vettig chans att leda runt om utifall det inte blir något tryck på tillställningen. Hon är ett tidigt streck men vårt huvudscenario är dock att hon inte kommer få vara ifred under vägen och då har vi goda förhoppningar om att hon faller och vi anser att spelvärdet är svagt negativt till den här procenten. Våra klara förstastreck på det bättre spelvärdet är istället loppets drag 7 Alvena Valva (4,7 %) samt 11 Dragon Powerfly (21 %) som vi har som A-hästar och även utgångsgrupp och vi skriver mer om nedan. Där bakom varnar vi för miljonskrällen 12 Staro Fighter (0,6 %) som givetvis är svårbedömd med bara ett lopp i kroppen sedan 2014 men han stod för en mycket plusbetonad insats senast i comebacken mot tufft motstånd där han avslutade i 1.10,5/600 meter i rapp stil över mål mot tuffa konkurrenter och det loppet bör ha fört fram honom ytterligare och då går ingen säker med lite klaff på vägen. Totalt tar vi med sex streck och känner oss relativt trygga med det men vill du spela med hängslen och livrem så tar du med ytterligare tre streck.

V86-8

Dagens avslutande lopp inom V86-spelet är ett medeldistanslopp med autostart som är öppet för hästar med 65 001  – 180 000 SEK. Klar favorit är norrmannen 5 Don Vince (46 %) som varit förbättrad på slutet även om han fått bestämma i ledningen och han har ett på papperet fint utgångsläge här men vi är ändå inne på att han får svårt att nå spets och han kan därmed istället få en tung resa. Det är dessutom den första långresan och han är väldigt oerfaren med endast åtta starter så känns han överspelad till den här höga procenten mot ett par vassa motståndare. Vårt förstastreck är istället 1 Aramis Amok (3,8 %) som har ett intressant läge och vi skriver mer om under skrällbud och vi varnar även för 3 Juiceman (13 %) som också visat stora fartresurser och har en viss spetschans. Det var visserligen ett billigt lopp senast med 15k i förstapris men vi gillade verkligen intrycket och han har visat sig duga bra i tuffare sammanhang tidigare då han bland annat blev bortkörd i en av Solvallastarterna och han är något av ett fynd på strecken. Vi stänger igen butiken med 7 Actual Star (15 %) som visserligen har ett knepigt läge men är mycket gedigen och ärlig och antagligen ska provas med ett helstängt huvudlag för att få honom rappare vilket är mycket intressant och han kan visa sig helt enkelt bara vara bäst här. Totalt stannar vi på fyra streck utan C-hästar och känner oss relativt trygga med det.

Spiken

V86-6: 5 Malkin N.O. (72 %) var en “skrikhäst” näst senast på V75 då han gjorde en bra prestation och senast spelade vi därför utgång på honom inom V86 mot ett klart hårdare motstånd än vad han möter här och även om han inte vann så gillade vi intrycket då spurten på open stretch från tredje invändigt var strålande och det lyser form om hästen för närvarande. Förutsättningarna till dagens start känns perfekta då vi är inne på att Björn Goop i sulkyn kommer sända honom till spets direkt och även om han inte når den initialt så är vi övertygade om att han får överta relativt snabbt. Därifrån i den form han visat på slutet har vi svårt att se någon ta ner honom även om det inte är någon segerstaplare. Nämnas bör även att vi ser Björn Goop i sulkyn som ett stort plus då han har sällsynt förmåga att bära sina spetshästar i mål. Vi taxerar vinstchansen till 70 %.

Utgångar

V86-3: 6 Storsjarmören (12 %) står för idel bra prestationer i sin nya regi och är lite av jämnheten själv vilket inte är alltför vanligt bland kallbloden – åtminstone inte för hästar under den yppersta eliten. I den senaste starten var han faktiskt finare än någonsin vilket är intressant och träningsrapporterna är fortsatt positiva efteråt och mycket talar för en likvärdig prestation den här gången. Han möter visserligen aningen hårdare motstånd än vad han är van vid men kapacitetsmässigt bör han duga och vi är inne på att om Ove A Lindqvist som vanligt kör offensivt så kan han få överta spets relativt omgående och därifrån blir han inte lätt att ta ner. Hästen trivs extra bra med just Ove A Lindqvist då de har statistiken 3-0-1 på fyra starter jämfört med 0-3-0 på fem starter på svensk mark med andra kuskar. Ytterligare så är lång distans ett klart plus statistiskt och även tidsintervallet mellan starterna är idealiskt. Vi förväntar oss en topprestation och taxerar vinstchansen till 28 %.

V86-4: 4 Carro’s Girl (26 %) kommer från Johan Untersteiners formstall och visade verkligen toppform i den senaste starten där hon också hade oanade fartresurser från start då hon var snabb iväg från ett liknande utgångsläge och kunde ta täten. Därifrån stod hon för en stark prestation och även om vi inte är inne på att hon når spets initialt denna gång så är vårt huvudscenario att hon är tillräckligt snabb för att komma före 7 Natalie De Vie (19 %) inledningsvis och därmed kan få överta från 3 Pimpinette Face (16 %) som vi är inne på kommer släppa och smyga med på innerspår. Hon biter ifrån sig bra i ledningen vilket hon visat ett par gånger förut och kan hålla hela vägen då vi inte ser någon som vill offra sin häst i dödens. Har vi fel i vårt spetsscenario så ger vi dock inte slaget helt förlorat då hennes bästa egenskap alltid har varit spurtförmågan och blir det istället en ryggresa i vettig position så bör hon sluta långt framme. Vi taxerar vinstchansen till 40 %.

V86-7: 7 Alvena Valva (4,7 %) vinner inte ofta nu för tiden men börjar samla ihop till en vinst nu på slutet och har visat en bra form en längre tid nu – bland annat senast där hon var ute som trea på V75 mot VästerboBlackMoney och Aileron och vi gillade intrycket i den starten och känslan är att hon är riktigt på gång nu. Vi anser att det är den bästa hästen på framspår i nuvarande form och kan körande Ulf Eriksson (som vi för övrigt ser som en kuskförstärkning) bara hitta en vettig position så bör hon ha möjlighet att spurta hem detta lopp. Det bör nämnas att hon gått bra på Bergsåker tidigare där hon har statistiken 2-0-3 på åtta starter och tidsintervallet mellan starterna är ett plus då hon har 3-1-3 på 13 starter med nuvarande intervall. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V86-7: 11 Dragon Powerfly (21 %) gjorde senast sin andra start efter vila och oj vilket intryck det var. Det fullkomligen lyste form om hästen och även om motståndet kanske inte var det värsta så visade det med besked att Per Linderoths springare är tillbaka i full form och då kan han vinna den tunga vägen mot dagens motstånd. Rapporterna efter den senaste starten är goda och vi förväntar oss en ännu bättre prestation idag och taxerar vinstchansen till 33 %.

Övervärderade

V86-1: 1 Höwings Star (48 %) har varit bra i ny regi och är rent kapacitetsmässigt klart bäst i sällskapet då han visat gång efter annan att han hävdar sig bra mot klart hårdare motstånd än detta. Det är även en fördel med kort distans där han har statistiken 8-3-4 på 26 starter jämfört med 8-5-4 på 44 starter över andra distanser och han står dessutom bra inne i loppet på pengarna. Trots ovan plusfaktorer finns det anledning att behandla honom med försiktighet då han historiskt sett haft svårt att infria förväntningarna när han varit hårt betrodd. För närvarande står han i 44 för 10 i vinnarodds och när han stått mellan 21-99 i vinnarodds vilket är det spann han bör hamna i så har han statistiken 6-11-5 på 42 starter och i spannet 21-35 i vinnarodds 3-4-3 på 13 starter. Dessa siffror tyder på att han har svårt att infria som relativt betrodd.

Dessutom kan utgångsläget ställa till det då han bara spetsat en gång i karriären bakom bilen och den enda gången han haft innerspår så hamnade han i tredje par invändigt. Då det trots allt inte sitter någon toppkusk i sulkyn så är det en uppenbar risk att han kan bli instängd även om det är flera startsnabba hästar utanför och vi kan förvänta oss en liten körning inledningsvis och han kan komma ut bakom dessa. Att hästen enligt stallet kan behöva ett lopp i kroppen känns dock lite oroande oavsett hur det löser sig på vägen även om statistiken är bra med 2-2-1 på sju starter efter mer än 30 dagars uppehåll. Sammantaget taxerar vi vinstchansen till 31 % och rankar ner till C-gruppen pga det låga spelvärdet.

V86-3: 7 Art Nökkve (36 %) rankade vi ner ordentligt som hårt betrodd i den senaste starten på V75 och det visade sig vara riktigt då han var chanslös och även såg ganska trist ut enligt vår åsikt. Visserligen blev han störd 700 meter kvar men vi köper inte riktigt att det var hela förklaringen då intrycket innan dess var tveksamt också och han är knappast som bäst med skor på hovarna. Till dagens start är han ändå hårt betrodd igen trots att distansen är lite av ett frågetecken och det fortfarande är skotvång vilket vi ser som ett klart minus. Däremot tränar hästen förbättrat enligt stallet och tidsintervallet till denna start ett klart plus och att det nu aviseras helstängt huvudlag är intressant då det kan ha en positiv effekt på en sån här småtrög häst. Utan det helstängda huvudlaget hade vi tagit bort honom helt från vårt systemförslag men nu åker han med på nåder som C-häst och sammantaget taxerar vi vinstchansen till 18 %.

Skrällbud

V86-1: 10 Pinyata Gel (2,6 %) fastnade med mycket krafter kvar senast och gav ett strålande formintryck lite i skymundan. Det var verkligen ett nästagångsintryck och hon har till skillnad mot flera andra i loppet tidigare visat att hon duger bra mot hårda gäng när formen sitter där även om hon har en dålig resultatrad och inte vunnit sedan april 2015 vilket förklarar den låga spelprocenten. Vi tror dock att det kan vara dags nu i ett lopp som inte är så tufft för klassen och att det nu är kort distans ser vi som ett kraftigt plus och då vi förväntar oss att det kommer bli tuff körning inledningsvis i loppet så behöver inte bakspåret vara någon större nackdel. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V86-2: 7 Make it Quick (3,9 %) har varit på väg uppåt i form länge och vi har höjt upp honom i ranken på slutet som skräll och även om det inte blivit någon seger så är vi inte missnöjda med prestationerna. Näst senast var han grymt bra som tvåa ifrån dödens bakom Gigant Proud och senast hamnade han helt enkelt uselt till från sitt innerspår och fick ett omöjligt lopp där det gick snabbt till slut vilket gör att han blir helt bortglömd här igen. Han såg i alla fall fortsatt fin ut senast och att det nu är lång distans gentemot medeldistans som på slutet ser vi som ett klart plus – vilket även statistiken visar då han har 3-0-2 på tio starter över lång distans. Han har visat vid ett flertal tillfällen att han klarar av att prestera i lopp med högre prissummor och vi ser honom faktiskt som den för dagen bästa hästen i loppet och även om det är vingelrisk så blir vi inte förvånade om han vinner den tunga vägen och till nuvarande procent är det ett fynd. Vi taxerar vinstchansen till 13 %.

V86-8: 1 Aramis Amok (3,8 %) fick äntligen sin första seger i sin 18:e start senast och det var verkligen på tiden då det handlar om en kapabel häst som vi gillar. Segern togs på ett övertygande sätt och vi är inne på att det kanske är proppen ur nu och blir inte förvånade om han skräller till här då förutsättningarna känns intressanta. Han är i alla fall nästan garanterad en fin resa och faktiskt vår knappa spetsfavorit och där visade han med eftertryck senast att det är en position som passar utmärkt. Från stallet låter det även ordentligt påställt och aviseras återigen fast huva, helstängt huvudlag och jänkarvagn och även om det är tuffare emot denna gång så känns han under kraftig utveckling och till denna låga procent kan det bli en obehaglig överraskning för spelarkollektivet. Vi taxerar vinstchansen till 12 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

6*6*1*3*6*1*6*4 = 3 600 kronor[/content_protector]