V86 Solvalla/Åby

V86

V86 Solvalla/Åby med Dubbeljackpot och uppgiften är i det närmaste skräddarsydd för vår spik

[content_protector password=”boots” cookie_expires=”0″]Det har varit lite Jackpothysteri den senaste tiden, åtminstone på V86 där vi haft Jackpotomgångar flera veckor i rad. Den förra veckan på Solvalla/Bergsåker såg det mycket intressant ut på förhand med öppna lopp och svåra väderförhållanden där det såg upplagt ut för en bra utdelning. När jättefavoriten Cash a Cheque Em vann på ren grundkapacitet trots att han aldrig såg speciellt bra ut någon gång under loppet så förstod vi dock varthän det barkade och sedan fick vi faktiskt se något så unikt som åtta spelfavoriter i rad. Att vår spik i omgången Scampi vann i V86-avslutningen var en klen tröst i det läget. Utdelningen på åtta rätt stannade därmed på ynkliga 435 SEK vilket är otroligt svagt för en Jackpotomgång.

Det blev därmed ingen utdelning på varken sju eller sex rätt förra veckan vilket innebär hela 10,5 miljoner kronor extra i åttarättspotten den här veckan och det gör att temperaturen stiger markant. Att det är skrällbanan Åby som är med och delar på omgången är också klart intressant även om det givetvis inte är någon garanti för att det ska bli en högre utdelning. Det blir ofta spännande lopp där med open stretch i alla fall och lite mer intressant att analysera.

Det är ett par plusgrader runt om i landet idag och ingen förväntad nederbörd så vi räknar med att banskötarna har alla chanser att fixa till fina banunderlaget där man kan köra med valfri balans – ja, förutom att man måste springa med gummistövlarna på då. Vi ger omgången en femma på en femgradig skala i spelvärde tack vare Dubbeljackpoten med 10,5 miljoner extra i åttarättspotten och att det är öppna lopp och att det är Solvalla/Åby med förhållandevis hög klass på loppen. Vi kopplar grepp på omgången direkt med spik på 1 Volontary Simplcty (52 %) i V86-1 trots att procenten stiger och stiger då uppgiften ser nästintill perfekt ut för henne den här gången med spetsläge där ingen motståndare är gynnad av distansen eller ser ut att ha någon större startsnabbhet, styrka eller form för att utmana.

ATG tillåter inte filinlämning direkt på Tillsammans-sidan för V86 ännu men vi kör vidare med V86 Tillsammans på Andelskungen vilket känns som ett bra alternativ då det är svårt att nå hela vägen fram till åtta rätt när man spelar ensam. Om du är intresserad av våra andelsspel på V86 Tillsammans där vi kör två bolag för 150 SEK respektive 450 SEK per andel så kan du klicka här: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/3U6X-7Z3P-21575 Det finns tyvärr inte möjlighet att köra tio andelar per system utan enbart fem eller 25 andelar i nuläget men förhoppningsvis så botar ATG dessa barnsjukdomar ganska snabbt.

V86-1

V86-omgången inleds med ett kortdistanslopp med autostart och propositionen 290 001 – 720 000  SEK. Loppet är öppet för ston och här hittar vi vårt spikbud trots att procenten skenat iväg uppåt från 19 % under måndagen till nuvarande 52 %. Det är 1 Volontary Simplcty (52 %) som vi pratar om som vi anser har en klockren uppgift då det ser upplagt ut för spets-och-slut. Inget motbud har riktig form eller är gynnad av att det är kort distans känns det som och ingen kommer utmana på allvar i spetsstriden heller enligt vad vi kan utläsa. Blir vår spik struken så känns 4 Carro’s Girl (9,1 %) perfekt att ha där bakom då vi anser att hon höjer sig vinstchansmässigt mot de övriga. Visserligen var det ett aningen trögt intryck senast innan hon fick upp farten men över mål var det strålande och känslan är att hon är på väg uppåt formmässigt. Hon är allround så distansen är inget stort minus i alla fall och hon är också en av få i fältet som trivs som bäst på vintern med 5-4-3 på femton lopp under den årstiden.

V86-2

Dagens andra avdelning inom V86-spelet är ett långdistanslopp med autostart som är öppet mellan 110 001 – 395 000 SEK. Loppet är ihåligt enligt vår mening och högst troligt avgår någon av de betrodda som vi har med på systemet med segern. Det enda skrällbudet som vi tar med i loppet är 6 Melvin Palema (2,6 %) som var lite uppåt senast och har han tagit ytterligare ett kliv på formkurvan så är han inte ofarlig. Han trivs på längre distanser och farten finns inombords och hela stall Robert Bergh har visat uppryckning på slutet efter en längre svacka och har liksom många andra gått med jänkarvagn i sina decemberstarter vilket kan vara en del av förklaringen. Han har dock inte gjort många glada i nuvarande regi och är inte mer än ett långskott men till den här låga procenten i ett ganska ihåligt lopp så är han inte helt ointressant.

Vår klara förstahäst och även utgång är 1 Axel Wadd (19 %) som vi skriver mer om nedan och totalt stannar vi med fyra streck. Rikshästen 7 Falco di Quattro (22 %) sprang och slog sig och trivdes inte alls på vinterbanan senast till vår besvikelse men nu blir det återgång till samma balans som vid segrarna innan och det är ett givet streck men han är något överspelad som favorit ifrån det här läget med Erik Lindegren i sulkyn i våra ögon. 11 Swimming Pool (19 %) lever på sin styrka och är därmed gynnad av distansen (3-0-2 på tio starter över 2600 meter) och han har också sju segrar på 23 starter med skor och sex segrar på 15 starter på vintern då han hinner med lite bättre och det aviseras dessutom ett offensivt upplägg och att de siktat på den här starten. Han kan tugga ner allt men är lite överspelad också i våra ögon jämfört med vår utgång även om han är given att ta med på ramen.

V86-3

Den tredje V86-avdelningen är ett kortdistanslopp med autostart öppet för hästar som tjänat mellan 58 001 – 290 000 SEK. Här startar omgångens största favorit 4 Dynamite Light (63 %) och den höga procenten är berätttigad då dagens uppgift ser lämplig ut. Nu är det upplagt för att han ska få överta spets relativt billigt där han trivs utmärkt och efter att det har varit lite allmänt uppåt kring hästen på sistone så levererade han äntligen senast när han gjorde debut över den aktuella distansen. Efteråt är rapporterna enbart åt det positiva hållet och det är lite intressant att det troligtivis blir rycktussar för första gången till denna start men man ska komma ihåg att glaset alltid är halvfullt hemma hos familjen Kolgjini och att de gillar att hajpa sina hästar. Rent kapacitetsmässigt betvivlar vi inte att han är bäst i loppet och då vi anar ett blufflopp så ser uppgiften lämplig ut. Vi vill dock nämna att det inte var självklart för oss att lägga honom som ensam A-häst då han har en historia av att galoppera (sju galopper på 17 starter) och Adrian Kolgjini inte heller är någon som vi gillar att hålla i handen bakom en favoritspelad häst då han mer är en passagerare än körsven. Vi bedömer att spevärdet är svagt negativt men lägger honom ändå med viss tvekan som A-häst då vi prioriterar att överleva med en högre potential att få in skrällar i övriga lopp istället.

Bakom favoriten vill vi framför allt varna för duon 6 Tequila F. (6,4 %) samt 7 Mitos Gold (5,6 %) som båda startar från vingellägen och behöver lite flyt inledningsvis för att hitta ner vettiga positioner men bakom favoriten är det dessa som visat högst fartresurser och båda verkar även fortsatt vara under utveckling. 7 Mitos Gold (5,6 %) verkar trivas extra bra över både den korta distansen (2-1-0 på fyra starter) och med Johnny Takter i sulkyn (1-0-2 på tre starter) och satt dessutom fast med krafter kvar i mål senast och var riktigt laddad i träning under veckan enligt stallet.

Vi vill även nämna 9 Tetraone Jet (4,9 %) som inte provat på kort distans i Sverige och mest galopperat över den i inledningen av karriären i Italien men där vi har känslan att det ska fungera okej i nuvarande klass utan att det är en fördel. Han har inte startat på en månad men återkom efter vila i september och var riktigt bra vid segern i den starten och han är van vid att tävla med skor runt om. Han har också varit ute mot riktigt tuffa hästar i ett par starter på slutet som Victory Kåsgård senast och Aron the Baron för tre starter sedan. Totalt tar vi med fem streck och går aningen kort vilket för övrigt är något som krävs i flera lopp idag då de är vidöppna. Gör du ett större system eller en annan systemkonstruktion så rekommenderar vi sju streck.

V86-4

Den fjärde V86-avdelningen är ett lärlings- & ungdomslopp som går över kort distans och autostart för hästar med 40 001 – 190 000 SEK och det här loppet känns vidöppet och en helgardering behöver inte vara fel. Knapp favorit i nuläget är 12 Mr Perfection (23 %) och det är en sort som vi gillar också och som vi spår en spännande fyraåringssäsong. Stallet har även de höga förväntningar inför framtiden och inför den senaste starten på V86 var det mycket uppåt ifrån stallet och han vann också mycket riktigt på ett övertygande sätt ifrån spets. Till denna start låter det däremot inte alls lika påställt då det dels är debut på kort distans där vi är eniga med stallet att det är ett frågetecken och han har dessutom tagits lungt efter den senaste starten och det låter som att det blir ett passivt upplägg denna gång som preparé inför viktigare uppgifter i framtiden och då blir det svårt att hinna fram och som favorit är det kallt. Det ska dock påpekas att hästen vann med ett liknande intervall senast och är obesegrad efter en start med Kevin Oscarsson men upplägget inför den förra starten verkar som sagt ha varit helt annorlunda och det påverkar inte vår ranking.

Våra förstastreck och även utgångsgrupp är istället 3 Karl Hermes (9,4 %) samt 9 Coffie U.N.G. (15 %) som vi skriver med om nedan. Där bakom finns det gott om tänkbara skrällbud såsom 4 Time For Muscles (2,2 %) som har en historik av att skrälla emellanåt och till denna start blir det eventuellt helstängt huvudlag och jänkarvagn vilket känns lite intressant även om det inte är något som vi tänder till på ordentligt i det här fallet. Stallet har i alla fall visat tendenser på att de börjar hitta formen den senaste veckan. Även 8 Mistelle (1,7 %) känns lite intressant som skrällbud även om läget givetvis är chansartat. Det är en knepig märr men det ser ut att finnas gott om fartresurser den dagen hon fungerar fullt ut och till den här starten står hon bra inne och i lärlingslopp är spår åtta inte lika uselt spår som normalt. Vi tar totalt med åtta streck och hoppas kunna jobba in en rejäl skräll här.

V86-5

Den femte V86-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart som är öppet för ston med 120 001 – 365 000 SEK. Klar favorit är 3 Jessica Highness (37 %) och det köper vi fullt ut då hon höjt sig rejält på slutet med svensk jänkarvagn samtidigt som förutsättningarna till denna start känns lämpliga. Hon är vår klara favorit att få överta spets relativt smidigt och från den positonen tror vi hon kommer bita ifrån sig riktigt bra. Hon har en intressant stam (Camilla Highness – Raja Mirchi) men har tidigare mest varit en besvikelse då hon visat tveksam moral men på slutet verkar de ha hittat rätt med henne då hon gått med svensk jänkarvagn och varit klart positiv i fem av de sex senaste starterna vilket slutat med tre segrar och där hon överlag varit positiv. Ett stort plus är att hon till denna start blir kraftigt kuskförstärkt i form av Christoffer Eriksson istället för Sören Boel och vår  känsla är att det kan betyda många meter. Tidsintervallet till denna start är även det positivt och nämnas bör även att hon trivs utmärkt på Åby där hon har statistiken 4-1-0 på sju starter jämfört med 2-3-0 på 16 starter på andra banor. Vi var länge inne på att löpa linan fullt ut och spika henne men nöjer oss med att lägga 63 % av insatserna på henne som ensam A-häst.

Bakom favoriten är det Untersteiners främst duo 1 Makera (16 %) samt 9 Port Ellen Broline (13 %) som sticker ut kapacitetsmässigt. Båda kommer med bra form och kan spurta vasst med lämplig resa och fritt lär de kunna få med open stretch men det krävs nog lite klaff på vägen för att det ska räcka till seger. 5 Amphibian Madness (13 %) har också stora fartresurser och var riktigt vass näst senast men inte som bäst med brodd senast. Vi är dock lite tveksamma till hennes segermoral tills motsatsen bevisats även om motståndet ser mer lämpligt ut i den här starten än senast. Vi känner oss i alla fall relativt trygga med den trio som vi tar med på systemet även om vi gärna hade fyllt på med ytterligare tre-fyra streck men då vårt systemförslag ska landa kring 4 000 SEK har vi tyvärr inte råd med det.

V86-6

Den sjätte V86-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart. Loppet är öppet för ston och propositionen är 275 001 – 1 200 000 SEK.  Klar favorit är 4 Cayenne Ovel (52 %) som gjorde en okej insats på V75 senast men det slog inga gnistor om henne och hon borde kanske ha hållit lite bättre även om hon gick med vanlig vagn istället för jänkarvagn som i ett par tidigare på slutet där hon varit positiv. Stall Bergh har dock börjat visa bättre form och vi förväntar oss en bättre prestation till denna start. Det blir troligen återgång till jänkarvagn igen till denna start och en offensiv styrning igen och siktet bör vara inställt på att få överta ledningen men vi är inte säkra på att de kommer att lyckas då de intiala spetsfavoriterna 2 Neon Face (1,9 %) samt 5 Digital History (4,9 %) båda trivs bäst utan ryggar och det låter lite uppåt från bägge håll. Favoriten har visserligen chans även om från andra positioner men vi anser att procenten är lite väl tilltagen då det hon inte har någon överkapacitet för sällskapet och vi dessutom sätter ett litet frågetecken kring hur hon trivs med skor runt om då hon svikit lite med dem både i de två senaste starterna och förra vintern och vi anser faktiskt att det finns en häst som fartmässigt är strået vassare och vi rankar ner henne till B-gruppen.

Vårt klara förstastreck är istället 9 Withma (20 %) som vi också spelar utgång med och där bakom varnar vi framför allt för ovan nämnde 2 Neon Face (1,9 %) som nu återkommer efter vila och brukar stå för bra prestationer direkt. Hon trivs också utmärkt på vintern där hon har statistiken 4-0-1 på sju starter jämfört med 5-2-1 på 27 starter i övrigt. Dessutom presterar hon som allra bäst på Solvalla där hon har statistiken 10-1-2 på 20 starter jämfört med 0-1-0 på 14 starter på andra banor. Skor runt om är även hennes normala balans och vi trillar faktiskt inte av stolen om hon leder runt om till en smaskigt låg spelprocent. Totalt tar vi med sex streck och känner oss relativt trygga med det.

V86-7

Den sjunde avdelningen är ett långdistanslopp med autostart som är öppet mellan 200 001 – 545 000 SEK. Det håller en bra klass och är omgångens sportsliga behållning. Knapp favorit är 7 Mellby Duke (24 %) som bromsade bort en solklar V75-seger näst senast men där tog revansch direkt i starten efteråt och faktiskt varit riktigt bra i de två senaste starterna och är i toppskick för dagen. Nu när Peter Untersteiner kommit underfund med hur han fungerar så förväntar vi oss faktiskt att fler segrar kommer trilla in den närmaste tiden i nuvarande klass för han har fin kapacitet och blått blod i ådrorna (Needles’n Pins – Muscle Hill). Det är visserligen ett vingelläge den här gången men vi tror att han tål lite spår på vägen i ett sånt här sällskap och lyckas han bara hitta ner i ett vettigt slagläge så bör han blåsa till motståndet igen. Han är given i vår A-grupp men vårt förstastreck hamnar ändå på 5 Oki Doki Face (5,8 %) då det är högre spelvärde på honom vilket vi skriver mer om under skrällbud.

Bakom vår A-grupp känns 10 Lobster’s Sam (18 %) mest intressant då han trivs på lång distans och stod för ett strålande intryck senast när han återkom efter vila. Christoffer Eriksson i sulkyn är också positivt och vi var mycket nära att ta med honom i A-gruppen men valde till slut bort det då vår känsla är att det kan bli kvällens skrikhäst och vi blir inte förvånade om han stiger i spelprocenten så att det inte blir så mycket spelvärde kvar. Totalt tar vi  med sex streck och här bör inte vinnaren finnas utanför vår ram.

V86-8

Dagens avslutande lopp inom V86-spelet är ett medeldistanslopp med autostart öppet för hästar med 190 001 – 680 000 SEK. Detta lopp känns som ett riktigt getingbo och det var lätt att hitta minus på ekipagen medan det var desto svårare att fastna för vilka som ska vara A-hästar. Loppets klara favorit är 3 Evening Prayer (38 %) och visst var insatsen senast mycket gedigen då hon fick gå en rejäl repa i tredjespår men den var samtidigt lite intetsägande då det inte var mycket till lopp bakom 7 Natalie de Vie (24 %) som återigen visade bristande moral och vi skriver mer om under överspelade nedan. Det känns fel att göra Evening Prayer till så här stor favorit på den insatsen även om Björn Goop i sulkyn är ett klart plus. Högst vinstchans i loppet har hon dock men spelvärdet är svagt negativt och hon är given i B-gruppen för oss men inte mer.

Vårt förstastreck landade till slut på 1 Make It Quick (4,0 %) som vi anser är klart underspelad och skriver mer om under skrällbud och där bakom varnar vi för 12 Leonas Santo (1,9 %) som visserligen står hårt inne och har ett mycket knepigt utgångsläge. Det är dock en av få hästar i loppet som visat bra form på slutet och nu dessutom är kraftigt kuskförstärkt med Ulf Ohlsson i sulkyn istället för Tomas Petterson och Kaj Widell som kört på slutet. Eftersom vi inte är övertygade om de mer betrodda hästarna här så är vi inne på att hans spurt kan bita bra vid rätt resa och kuskändringen kan höja honom rejält. Där bakom väljer vi att fylla på rejält och tar med hela åtta hästar och det känns realtivt tryggt.

Spiken

V86-1: 1 Volontary Simplcty (52 %) har tvingats starta över medeldistans på sistone trots att det inte är hennes bästa likör. Tränaren har helt enkelt inte hittat några lämpliga propositioner men trots detta har hästen svarat med riktigt bra prestationer och speciellt senast var det verkligen mersmakande då hon från bakspår slutade tvåa bakom Valentino Strix på ett mersmakande sätt som lovade mer. Formen är med andra ord på topp och dagens uppgift ser desto mer tilltalande ut med kort distans (7-5-10 på 35 starter) och stallet har siktat hit sedan i november och det låter verkligen påställt. Hon är mycket travsäker (4% galopper) och startsnabb samtidigt som det inte finns många utmanare om den positionen och det är närmast spetsgaranti i våra ögon. Motståndet innehåller inte några styrkefenomen som vill ligga i dödens och hålla tempot uppe heller utan hon bör dessutom få vara ifred där framme och om det blir lite tryck på tillställningen så är vårt huvudscenario faktiskt att hon håller undan ändå då det är en positon som hon trivs utmärkt över. Vi gillar i alla fall verkligen hur Volontary Simpcty sett ut på slutet då hon gått med helstängt huvudlag och jänkarvagn och det blir samma utrustning igen och vi blir nästan förvånade om hon inte glider undan på ett enkelt sätt över upploppet. Vi taxerar vinstchansen till 67 %.

Utgångar

V86-2: 1 Axel Wadd (19 %) stod för en bra insats näst senast på V75 och inför den senaste starten på V75 var det mycket optimism och surr kring hästen. Det visade sig vara motiverat då prestationen inte gick av för hackor och vi gillade vad vi såg även om det inte räckte till seger bakom vår spik i omgången Jager Oaks. Det lyste i alla fall form om hästen då han var den enda som var i närheten i mål och vår känsla är att han är på väg uppåt och att vi kan förvänta oss en bättre prestation idag om han bara hittar ut från sitt besvärliga utgångsläge som han inte kan utnyttja i starten. Det brukar dock lösa sig över lång distans och då loppet är ihåligt blir vi lite förvånade om det inte dyker upp luckor efterhand och då har vi goda förhoppningar om att han visar sig vara bäst. Vi taxerar vinstchansen till 30 %.

V86-4: 3 Karl Hermes (9,4 %) har förbättrat sig på slutet och prestationen senast var klart positiv. Han körs idag av en toppkusk bland lärlingarna i form av Oskar J Andersson och är vår knappa spetsfavorit och om han kommer dit så är det en position han trivs riktigt bra och är obesegrad från efter tre tillfällen. Vi taxerar vinstchansen till 18 %.

V86-4: 9 Coffie U.N.G. (15 %) har visat bra form på slutet och galopperade när det såg klart ut inom V75 senast. Utgångsläget kanske inte är optimalt men i lärlingslopp brukar det inte var lika negativt att starta från bakspår som i normala lopp och rent kapacietsmässigt duger han riktigt bra här och han har två segrar på tre försök på Solvalla. Kim Moberg har också haft strålande resultat det senaste året och kör med ett stort självförtroende för närvarande och då brukar det ofta lösa sig. Desstuom står han riktigt bra inne i loppet och vi taxear vinstchansen till 27 %.

V86-6: 9 Withma (20 %) trodde vi en del på senast inom V75 mot Ioana Hanover och även om det bara blev en femteplats så var insatsen godkänd och formen känns intakt. I detta lopp håller vi faktiskt henne högst rent kapacietsmässigt och förutsättningarna känns lämpliga. Hon fungerar bra med detta intervall mellan starterna och har en startsnabb rygg i form av Neon Face och bör sitta ganska bra på det direkt. Faktum är att just Withma har en  historik av att fungera väldigt bra från detta utgångsläge och har tre vinster på fyra försök med autostart från spår 9. Vi förväntar oss dessutom att det kommer bli en hård körning i detta lopp och vår känsla är att loppet kommer att bli kört i halsen på henne och då bränner hon knappast. Det enda minusen vi hittar är att Jörgen Westholm kör istället för Oskar J Andersson men det ser vi inte som något större minus. Vi taxerar vinstchansen till 37%.

Övervärderade

V86-2: 8 Temple Of Dreams (11 %) duger rent kapacitetsmässigt bra i loppet och vid rätt resa så kan han mycket väl duga. Vi tror dock på stora positionsproblem då tränaren Per K Eriksson aviserar att de ska backa sist direkt i starten vilket är lite uppgivet och kusken Jennifer Tillman har också anmärkningsvärt svårt att lyckas från dessa utgångslägen. Sedan januari 2014 har hon startat från spår åtta med autostart vid 111 tillfällen i Sverige med en segerprocent på 2,08 %. Vi taxear vinstchansen till 5 %.

V86-8: 7 Natalie de Vie (24 %) trodde vi en del på senast efter halsoperation men vi blev besvikna trots att hon höll till en trejdeplats efter vila. Hon sprang nämligen och tvärade igen och det verkar inte som att halsoperationen gjort någon skillnad och att det mer är ett mentalt problem och vi höll dessutom upp henne senast mycket eftersom hon var vår  klara spetsfavorit vilket är den position som hon trivs allra bäst i när hon bjuder till. Vi tror inte på spets den här gången och förväntar oss att därmed att det istället kan bli en vingelresa och eftersom Torbjörn Jansson som kör nu dessutom har usel form på V86 så rankar vi ner en bit. Faktum är att Torbjörn Janssons senaste V86-vinst kom den 13 juli och han därefter har 63 starter utan vinst och vid 17 av dessa tillfällen har vinnaroddset varit under tio gånger pengarna. Då vi garderar loppet brett valde vi till slut att lägga Natalie de Vie i B-gruppen men gör du ett mindre system eller annan systemkonstuktion är detta en häst du kan ta bort från systemet. Vi taxerar vinstchansen till 13 %.

Skrällbud

V86-7: 5 Oki Doki Face (5,8 %) har sett allt bättre ut på slutet och startar nu från det statistiskt bästa spåret vilket borgar för att hästen kommer iväg fint. Admir Zukanovics hästar har rent generellt sett allt bättre ut på slutet också, även om Valentino Strix svek lite i lördags, och det känns lite intressant med Johnny Takter upp i sulkyn istället för ordinarie körsven Stefan Söderkvist. Det är första gången med kusken vilket brukar kunna ge en positiv effekt ibland. Förutom detta så trivs Oki Doki Face som allra bäst på vintern, med skor och brukar prestera bra efter kortare vila som det blivit nu och vi taxerar vinstchansen till 13 %.

V86-8: 1 Make It Quick (4,0 %) har varit på gång ett tag nu och vi anser att han har kapacitet som duger bra i detta sällskap. Vi gillade speciellt intrycket i den senaste starten och känslan är att han liksom hela Timo  Nurmos stall är på väg uppåt igen. Han har också presterat som allra bäst på Solvalla och unter vintern och även om det finns minus som att Kim Eriksson kör istället för Björn Goop så är det inbakat i den här låga procenten och om han bara får en vettig smygresa på innerspår och lucka till slut så är vi inne på att han är skrällduglig. Vi taxerar vinstchansen till 10 %.

Jokersystemet

V86 Solvalla/Åby

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

1*4*5*8*3*1*4*8 = 3 840 kronor[/content_protector]