V86 Solvalla/Åby

Spikförslagen

V86-1: 5 Highspirit (80 %) har varit strålande i Flemming Jensens regi och nu är förutsättningarna perfekta för att det ska vara spets och slut igen med ett femtespår över en passande kort distans. Flemming Jensen rapporterar att allt känns oförändrat bra i träningen efter senast och han är stor optimist och det är viktigt vad gäller honom eftersom han kan köra lite väl defensivt ibland men nu förväntar vi oss ett offensivt upplägg. Spelprocenten är hög men hästen har också klart högst vinstchans i omgången. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som i de två senaste starterna.

V86-3: 1 Cashback Pellini (35 %) såg fin ut senast i sin andra start hos Petri Puro och det här är en tränare som vi har stor respekt för då han inte fuskar med träningsrundorna och brukar ha hästarna i toppskick när de kommer till start. Nu är förutsättningarna perfekta då det nästintill är garantispets och eftersom det samtidigt låter som om det ska bli ett mer defensivt upplägg ifrån det främsta motbudet 8 Frankie Brodde (30 %) som svek i distansdebuten senast så är det stor risk att Peter Ingves som för närvarande kör med ett fint flyt kommer få bestämma efter behag. Den långa distansen över tre varv är ett litet frågetecken men favoritscenariot är att han får bestämma tempot under vägen och då bör han också hålla undan. Det blir förutom skor runt om antagligen öppet huvudlag och vanlig vagn.

V86-5: 2 Cool Bella (14 %) har haft svåra spår länge men har äntligen fått ett bra utgångsläge igen och vi gillade verkligen intrycket på henne näst senast vid segern och senast var det fortsatt fint även om det blev helt fel i loppet och galopp till slut med krafter kvar. Vi är inne på att hon har mycket fin form för dagen och härifrån bör det klaffa bättre och en fin position direkt och blir det sedan lite tempo på loppet så tror vi att det kan bli svårt att stå emot hennes spurt. Jörgen Sjunnesson har kört på slutet och fått bra fart på henne och det blir skor runt om och antagligen öppet huvudlag och vanlig vagn.

V86-8: 7 Pampalo (14 %) har förbättrat sig rejält i Björn Goops regi och känslan är att han nu börjar visa den höga kapacitet som vi tidigare mest anat att han har inombords. Senast slutade han tvåa bakom Qahar Q.C. över lång distans efter en halvtung inledning och det var trots detta ett fint intryck över mål. Kaj Widell känner hästen väl vid det här laget och vi håller honom som spetsfavorit den här gången från springspåret efter en liten bit och därfrån bör det vara en toppchans även om vi har respekt för skrällen 6 Alan Wadd (7,6 %) som blir farlig om han når vinnarhålet och har en chans att hålla ut vårt spikförslag också i starten om kusken vill svara. Det blir skor runt om och antagligen öppet huvudlag och vanlig vagn.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v86-solvalla-aby-14-februari-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Skoinfo.se 1000: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=32763

Skoinfo.se High: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=37055

Skoinfo.se 150: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=27681

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 20.30.

1 thought on “V86 Solvalla/Åby

Comments are closed.