V75 Solvalla

V75

Härliga V75-finaler på Solvalla med en spännande superduell i Gulddivisionen!

[content_protector password=”aprilskämt” cookie_expires=”3600″]V75-omgången i lördags såg länge lovande ut då vi hade spik på Shadow Woodland som andrahandsfavorit och bland annat hade outsidern Face Ribb som A-häst men miljonskrällen Order to Fly låg tyvärr först utanför ramen och så var den dagen förstörd eftersom det var Jackpotpengarna vi siktade mot. Vi spekulerade dock i att Lutfi Kolgjini som var favorit i fyra avdelningar skulle svika och det gjorde de också och han tog alltså sin seger med Face Ribb istället. Det var lite intressant att konstatera att alla hans hästar gick med skor runt om i en omgång där många konkurrenter lättades förutom Face Ribb som gick barfota bak för ovanlighetens skull. Att han stundtals är irriterad över journalisternas frågor om sånt är inte så attraktivt.

Nu är det dags för V75-finaler på Solvalla där Örjan Kihlström som tog sin 6.000:e seger under fredagen spelar huvudrollen bakom Delicious U.S. i Stoeliten och i en härlig duell mellan Nuncio och On Track Piraten i Gulddivisionen. De övriga avdelningarna har många tänkbara skrällbud och vi har vridit och vänt på omgången för att hitta den bästa spelvinkeln och vi har efter moget övervägande bestämt oss för att ta ställning för 5 Nuncio (69 %) i den heta duellen i V75-3 då det handlar om en riktig undantagshäst som med största säkerhet vinner oavsett löpningsförlopp – även med ett lopp utvändigt om den värsta konkurrenten som visserligen vann senast men inte imponerade lika mycket på oss som tidigare. Vi ger dock bara omgången en tvåa på en femgradig skala i spelvärde med tanke på att det finns ett par stora favoriter med relativt höga vinstchanser och de andra loppen därmed blir rundspelade. Det finns ett alternativ att spela flerbong i en sån här omgång men då ska det helst inte vara för många rader där det blir Jackpot på femmorna så klart och då får man plocka med några av våra spelvärda skrällar på systemet också framför några hårt betrodda hästar enligt vår ranking nedan.

Solvallas bana höll relativt bra i onsdags trots lättare nederbörd och nu har nytt sommarmaterial lagts på och den lär prepareras ordentligt för att kanonerna ska rullas ut under helgen. Prognosen säger att det ska eventuellt bli lite nederbörd under natten men att det ska bli klart varmare under lördagen med runt 12-13 grader och relativt blåsigt och vi lär få se snabba tider under dagen och vi räknar med att man ska kunna köra med valfri balans. Det haglar också skoryck under lördagen liksom förra helgen och det gäller verkligen att man ser upp med sådana och det har vi bakat in i vår ranking som vanligt.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om hemsidan, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Stoeliten

V75-omgången inleds med en Stoelit över sprinterdistans med autostart och loppet är som vanligt öppet för ston som tjänat över 400 000 SEK. Här startar omgången största favorit 8 Delicious U.S. (81 %) som gjorde comeback senast efter lång vila och vi nöjer oss efter moget övervägande med att enbart spela utgång på hennes höga vinstchans utan att spika vilket vi skriver mer om nedan. Det som kan ställa till det är om favoriten inte är nära att vara hundraprocentig från det här läget samtidigt som de värsta konkurrenterna sitter i täten på den här korta distansen och bakom favoriten lägger vi därför de lägesgynnade hästarna i form av 1 Pasithea Face (8,5 %) från Lutfi Kolgjinis stall som fortsatt håller toppform. Även om det inte är vårt huvudscenario så uppskattar vi spetschansen för henne som ganska stor där de också verkar vilja köra i såna fall och då kan det bli intressant om favoriten hamnar lite på mellanhand och kanske körs lite passivt inför viktigare uppgifter i framtiden vilket vi inte är helt främmande för då detta inte tillhör något av de viktigaste loppen som Daniel Redéns stjärna står inför under året. Det som gör “Pasithea” extra intressant den här starten är att hon ska maxas i balansen och gå barfota runt om och kanske framför allt i en jänkarvagn som är beställd och specialdesignad för hennes stora bakparti och det här kan faktiskt ha en extra stor effekt med tanke på det och vi kan få se en mindre chock direkt i V75-inledningen om hon är förbättrad.

I B-gruppen lägger vi även stallkamraten till favoriten 4 Windy Ways (5,6 %) som höll bra senast ifrån dödens på Nuncio och som är lite intressant nu då hon ska ut med täta starter vilket har lyft henne tidigare där hon har två segrar på lika många täta starter. Det bör också kunna bli ett gynnsamt lopp för henne här längst med plankan. Vi tar även med speedkulan 3 Spoil Me (1,8 %) som kantboll och C-häst då hon ska gå barfota runt om men sedan är loppet stängt.

V75-2 Klass II

Dagens andra V75-avdelning är ett medeldistanslopp med autostart som är rundspelat och knapp favorit är 2 Uppohoppa (23 %) som vi tror kommer bli klar favorit till slut då han är lite uträknad och klar, dvs de flesta “experter” lär hamna på honom med tanke på kusk och läge. Förutsättningarna till denna start känns intressanta då han är klar spetsfavorit samtidigt som att det blir en lättning av balansen för första gången. Det är nämligen aviserat barfota bak och lättare skor fram vilket vi ser som ett klart plus. Vi väljer dock att ranka ner honom en bit i B-gruppen och detta görs dels då vi är inne på att han kommer sluta på ca 30 % i spelprocent samt att vi är inne på att det kan bli en tuff och utdragen spetskörning då det framför allt låter påställt på 1 Qamaro C.D. (2,3 %), 5 Sphinx d’Inverne (8,9 %) samt även till viss del på 7 Mitica (11 %). Både Kaj Widell, Kim Eriksson samt Veijo Heiskanen som sitter bakom ovan nämnda hästar är inte direkt kuskar som ger sig i första taget och vårt huvudscenario är att det kommer bli en väldigt tuff körning inledningsvis och vår ranking bygger på det.

Vårt förstastreck landar därmed på 12 Magic Happens (14 %) som givetvis startar från ett besvärligt utgångsläge och behöver överpace för att komma in i matchen. Inför denna start är dock allting positivt kring hästen och han ska eventuellt lättas till barfota fram för första gången vilket är hyperintressant på en sån här kapabel häst som vi anser har visat mest i sällskapet när han tävlar på topp och vi var inte långt ifrån att spela utgång trots läget. Det blir i övrigt jänkarvagn och halvstängt huvudlag som tidigare. Sedan rankar vi 11 Trot Kronos (13 %) som intrycksmässigt ser ut som en kanon och har haft problem med aktionen under karriären men verkar vara på gång ordentligt nu. Den senaste insatsen på Momarken var klart plusbetonad då han gick barfota runt om och med jänkarvagn och blir det överpace och han håller den höga nivån så bör vinstchansen vara hög. Bästa skrällbudet i loppet anser vi att 8 Västerbo HighScore (1,7 %) är som även han har ett uselt utgångsläge och gynnas av om det bli överpace vilket vi spekulerar i som sagt. Näst senast imponerade han stort inom V75 och senast såg han fin ut som fastlåst mot tufft motstånd. Vi gillar utvecklingskurvan på honom och tycker att han är underskattad och han är extra intressant då det blir en större lättning för första gången då det aviserats barfota bak vilket ska bli spännande att se hur det faller ut. Ulf Eriksson är också en bra skrällkusk som vi hoppas kan lösa det med rätt ryggar på vägen. Totalt tar vi med nio hästar och hoppas på en rejäl skräll här och har du en fetare plånbok så rekommenderar vi helgardering.

V75-3 Gulddivisionen

Den tredje V75-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart i Gulddivisionen och här startar omgången andra stora favorit 5 Nuncio (69 %) som ska lättas och Stefan Melander verkar vara mycket nöjd med för dagen och vi tycker att det är en undantagshäst och väljer att spika honom i den här häftiga superduellen mellan två hästar som radar upp segrar. Vi var ett tag sugna på att dubbla systemet med 3 On Track Piraten (25 %) som också ska lättas och gå i en ny jänkarvagn vilket är spännande men vi tyckte trots allt att han inte var som bäst senast där han knappt gick förbi Poochai och valde till slut bort att dubbla då vi också är inne på att de flesta större system tillsammans med Harry Boy kommer ha ett systemupplägg där de spikar Delicious U.S. i V75-1 och dubblar systemet i Gulddivisionen. Vi vill helt enkelt inte ha samma systemkonstruktion som övriga och valde därför bort det alternativet och faktum är att vi anser att 25 % på On Track Piraten snarast är för mycket.

V75-4 Amaru Boko – Diamantstoet, final

Omgångens fjärde V75-avdelning är ett medeldistanslopp med voltstart som är öppet för 3-7-åriga ston. Loppet är ganska jämnt och knapp favorit är 4 Tour Knight (21 %) som imponerat stort i ny regi med jänkarvagn och med norskt huvudlag och vi spår en ljus framtid. Det blir återgång till vanlig vagn nu vilket inte är något plus men däremot blir det barfota runt om för första gången i nuvarande regi (och det var skor runt om senast så det är fel i programmet med barfota fram). Det är något svårbedömt utrustningsmässigt och vi nöjer oss med B-häst då vi ser det snäva spåret i voltstart som ett stort orosmoment då hon nu gått 13-14 raka starter med bilstart och det är också ett minus att hon endast är fyra år och möter mestadels äldre hästar.

Vår A-grupp och även utgångsgrupp är istället 1 Pearl Face (9,1 %) samt 15 Ninepoints Gaagaa (3,0 %) som vi tycker är mest spelvärda i loppet och skriver mer om nedan. Sedan rankar vi 7 Julia Pellini (19 %) först av de mest betrodda då hon senast återkom efter längre vila och fick en perfekt genomkörare till denna start. Intrycket var klart plusbetonat med krafter kvar i mål och till dagens start låter det påställt samtidigt som hon är vår knappa spetsfavorit och därifrån blir hon sannolikt svår att ta ner. Det blir sannolikt svensk jänkarvagn och barfota bak som fungerade bra senast. Av övriga är det värt att nämna att det antagligen blir barfota runt om på 13 Qatrine Gel (9,6 %) vilket är en kraftig lättning mot skor och brodd som hon tävlat så framgångsrikt med under vintern och det är första gången sedan 2014 som hon tävlar barfota runt om och hon verkar vara en bättre häst idag och Örjan Kihlström i sulkyn i en final är ingen nackdel. 5 Global Tendency (15 %) har tagit fyra av fyra segrar barfota runt om hos Peter Untersteiner och ska gå så igen men det blir vanlig vagn istället för jänkarvagn som senast och vi tycker att hon är lite överspelad om hon inte når spets vilket är vårt huvudscenario och vi chansar därför bort henne. Totalt tar vi med fem streck i loppet och här går vi aningen kort så har du en större plånbok så rekommenderar vi fyra-fem ytterligare streck.

V75-5 Top 7 – Bronsdivisionen

Den femte V75-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart och den knappa favoriten är 9 Frankie Brodde (31 %) men det köper vi inte riktigt då han fick gå sig riktigt trött på den sugande banan på Momarken senast och utgångsläget trots allt är lite chansartat även om han inte kan öppna snabbt ändå och det passar honom ganska bra. Han har fungerat bättre efter behandlingen och rapporteras ovanligt fin i träningen men har haft en lång formtopp och fick som sagt en tung resa senast och det är inte helt lätt att krossa allt i en V75-final utan det krävs sannolikt lite klaff på vägen vilket inte återspeglas i spelprocenten. Han tävlar fortsatt barfota runt om och med jänkarvagn och någon form av stängt huvudlag vilket är optimalt men för oss är han bara en i mängden efter intrycket i den senaste starten och vi rankar därför ner hela vägen till C-gruppen.

Vårt förstastreck och ensam A-häst och utgång är 11 Emir la Brousse (16 %) som raketspurtade och nästan slog favoriten med galopp på vägen senast med ny utrustning och vi skriver mer om honom under utgångar. Där bakom rankar vi 2 Blue Star Champion (3,6 %) som ska lättas i balansen och har ett intressant läge och vi skriver mer om under skrällbud och 6 Cash a Cheque Em (6,9 %) som fallit ur i travet på slutet men känns intressant som lågt streckad här då vi inte alls blir förvånade om han sitter i spets direkt med Erik Adielsson i sulkyn och det kan bli ett taktiklopp och han har annars börjat visa riktig form på slutet. Sedan rankar vi 3 Digital Archive (29 %) som också kommer med visad form och även han är en het spetskandidat och når han dit utan att det kostar för mycket så blir han svårslagen. Han ska bakom Emir la Brousse ses med högst visntchans i loppet enligt vår mening men procenten är också väl tilltagen och han visade trots allt inte samma strålande form senast som när han började gå i jänkarvagn tidigare i vinter. Totalt tar vi med sju streck och känner oss trygga med det.

V75-6 Klass I

Den sjätte V75-avdelningen är finalen i Klass I som går över medeldistans med autostart. Loppet känns allmänt klurigt och är rundspelat med hela fem deltagare som har över 10 % av insatserna på sig. Knapp favorit i nuläget är Ulf Stenströmers löfte 6 Man at Work (19 %) som inte trivdes på banan senast där han galopperade bort sig men har behandlats efter det och är en sort som vi verkligen gillar och når han spets utan större problem är nog loppet över men vi är inne på att det kommer bli en tuff körning inledningsvis och är långtifrån säkra att han lyckas nå dit och nöjer oss med B-gruppen. Vår A-grupp är istället 8 Iago Zon (6,6 %) trots det svåra läget som vi skriver mer om under skrällbud samt 2 Linus Boy (15 %) som vann lite överraskande för oss senast men de hade ändrat på skoningen då och det föll väl ut och han gjorde det på ett mycket bra sätt. Han kommer från Timo Nurmos stall som håller toppform och han bör sitta bra på det från spår två och blir det en tuff körning inledningsvis så duger hans spurt bra. Totalt tar vi med sex streck och känner oss trygga med det.

V75-7 Silverdivisionen

V75-omgången avslutas med finalen i Silverdivisionen vilket är ett medeldistanslopp med autostart. Efter att den tidiga favoriten GlobalSatisfaction till vår stora besvikelse blivit struken så har 9 Alvena Take It (22 %) tagit över favoritskapet. Detta var inte positivt för oss då vi inte var inne på honom den här gången och vi fick nu överge våra tankar på utgång på vår tipsetta då procenten inte alls blir lika gynnsam. Trots favoritskapet behåller vi dock henne som vårt klara förstastreck då intrycket i årets starter näst senast och även senast när vi trodde på henne som skräll där hon gick barfota runt om har varit kraftigt övertygande. Hon ska gå barfota runt om och med jänkarvagn och helstängt huvudlag igen och formkurvan pekar rakt uppåt och vi är inne på att hon kan vinna det här den tunga vägen även om det självklart inte får bli alltför mycket spår längst vägen i en Silverdivisionsfinal då motståndet är tufft.

Där bakom tycker vi att 4 Cupido Sisu (3,9 %) är mest intressant från ett fint utgångsläge och lyckas Tomi Haapio få till en bättre styrning än näst senast där han hade läge utvändigt om 5 Re Doc (14 %) så bör han ha hyggliga möjligheter då han bör sitta bra till direkt. Det är dock inte säkert att det går att köra barfota runt om nu vilket kanske hade behövts i en V75-final. Vi är hur som helst inte alls säkra på att 5 Re Doc (14 %) tar en längd i starten men vi har underskattat honom en del historiskt och på slutet har han vuxit en klass med jänkarvagn och dessutom barfota runt om i de två senaste starterna och om han bara får sin aktion att fungera fullt ut så blir han tung att stå emot. Han ska dessutom provas med ryckhuva här och har visat bita ifrån sig riktigt bra i spets om han lyckas nå dit.

Slutligen tar vi med två intressanta lättningar som C-hästar i form av 6 Beppe Am (4,8 %) som kapacitetsmässigt tillhör de bättre men verkar ha tappat vinterformen lite och inte imponerat på slutet men barfotabalansen är intressant då han tävlar så sällan och gick 12,0/2140 med den senast förra året och vi blir inte förvånade om vi får se en kraftigt förbättrad prestation. Även 7 Zenit Brick (11 %) ska eventuellt lättas till barfota bak för första gången vilket också var aviserat senast på Momarken och var en stor del av anledningen till att vi trodde på honom då men det blev inte av den gången och vi tycker fortfarande att det är en intressant förändring. Han har provats barfota runt om några gånger men det var innan kastrationen och att de hittade rätt på hans nuvarande skoning och en kraftig lättning av den är intressant… om den nu blir av den här gången.

Spiken

V75-3: 5 Nuncio (69 %) är som alla vet en världstjärna och även om detta inte på något sätt tillhör årets viktiga uppgifter så låter det påställt inför lördagens uppgift där det nu aviseras barfota fram och vi håller faktiskt hästen som spetsfavorit med den balansen då han kan öppna snabbt om kusken vill. Vi har därefter väldigt svårt att se honom förlora och även om det blir dödens så håller vi honom som en klass bättre än 3 On Track Piraten (25 %) och blir förvånade om han inte tar ner honom därifrån. Det ska bli 12-13 grader på lördag och hästen trivs extra bra när det är varmare i luften och intervallet mellan starterna onsdag till lördag är perfekt och vi kan få se en riktigt snabb tid på lördag om banunderlaget blir fint och då tror vi inte att “piraten” hänger med. Vi taxerar vinstchansen till 76 %.

Utgångar

V75-1: 8 Delicious U.S. (81 %) är också en världstjärna och i en normal omgång hade vi nog kunnat spika även denna storfavorit men då vi trots allt anser att spelprocenten är aningen i överkant och för att få större potential i systemet så väljer vi att nöja oss med utgång. Hon gjorde senast årdebut efter långt uppehåll och insatsen var mersmakande även om den i våra ögon var lite intetsägande. Ingen har vunnit Stoeliten från spår 8 över sprinterdistans på 40 försök men det här är som alla känner till en undantagshäst. Utgångsläget kan dock ställa till det en aning på vägen då vi är inne på att 1 Pasithea Face (8,7 %) har vissa möjligheter att hålla upp spets barfota runt om och med ny jänkarvagn och lyckas Adrian Kolgjini med detta blir vi inte förvånade om vi får se en ruggig prestation därifrån och då kan det kanske bli aningen långt fram för Örjan Kihlström i sulkyn som trots allt emellanåt kör lite passivt när det är viktigare lopp i horisonten. Vi spelar trots allt utgång på favoriten då det finns flera andra scenarion där hon får överta ledningen och då blir hon givetvis svårslagen i den här klassen. Vi taxerar vinstchansen till 73 %.

V75-4: 1 Pearl Face (9,1 %) har härdats inom V75 på slutet och även om det inte har blivit full utdelning så har prestationerna varit bra och den senaste instatsen var framför allt väldigt mersmakande då hon förutom jänkarvagnen gick med helstängt huvudlag med hål i samt barfota bak och den snabba avslutningen var av högsta klass. Hon vinner inte ofta men det ska gå att köra likadant igen och nu ser förutsättningana intressanta ut då hon i princip är garanterad en fin resa på innerspår i den främre träffen och vi är inne på att det kan bli en rätt tuff inledning här och en del möra ben vilket ökar möjligheterna för en lucka till slut och Kevin Oscarsson är vass i sulkyn. Vi taxerar vinstchansen till 15 %.

V75-4: 15 Ninepoints Gaagaa (3,1 %) visade under fjolåret upp en hög kapacitet men känslan är att vintervilan har gjort henne väldigt gott och hon har höjt sig ytterligare några snäpp. I årsdebuten näst senast var intrycket läckert vid vinsten och senast formligen flög hon fram över upploppet efter stora positonsproblem då hon gick barfota runt om förutom jänkarvagnen och det är uppenbarligen optimalt för dagen och prestationen var imponerande. Det blir samma utrustning igen vilket är postiivt men förutsättningarna till denna start med bakspår på tillägg är uselt och det är också lite oroande att hon inte presterat på Solvalla tidigare utan galopperat samtliga tre gånger hon gästat huvudstadsbanan. Till rådande procent kan vi dock leva med dessa minus då vi helt enkelt anser att hon imponerat mest i försöket där hon gick i mål i full fart med krafter kvar och vi är inne på att det kan bli en tuff inledning på detta lopp som kan bjuda in tilläggshästarna och dessutom ser vi kuskbytet från Jörgen Westholm till Oskar J Andersson som ett litet plus. Det låter uppåt till denna start och vi taxerar vinstchansen till 10 % trots läget.

V75-5: 11 Emir la Brousse (16 %) var ett stort stallskrik inför den senaste starten på Momarken och vi liksom “alla” andra varnade kraftigt för honom då han gick med jänkarvagn och helstängt huvudlag och barfota runt om för första gången och det var ett otroligt fint intryck då han nästan vann med galopp på vägen. Nu räckte det visserligen inte ända fram till seger efter en passiv körning efter galopp men det var en rykande slutspurt längst ute i banan till en andraplats och utan galoppen så hade han sannolikt vunnit där och varit stor favorit här. Till denna start låter det fortsatt uppåt och det blir samma balans som senast förutom att det blir körspö för första gången vilket kusken är inne på är ytterligare ett plus och ser bara den i Sverige orutinerade kusken till att köra lite tidigare än senast så är vi inne på att det blir mycket svårt att stå emot honom till slut och det är vårt klara förstastreck. Vi taxerar vinstchansen till 31 %.

Övervärderade

V75-4: 10 Raspberrysky (11 %) har en relativt hög kapacitet och till denna start kan det bli barfota runt om vilket vore ett kraftigt plus men även om detta sker så anser vi att hon är överspelad då vi har svårt att se ett löpningscenario som skulle vara gynnsamt för henne. Vår känsla är att prestationen kommer vara bra på lördag men här finns det flera spurtstarka deltagare och samtidigt håller vi faktiskt inte kusken Veijo Heiskanen som någon av de bättre här och vi är mer inne på att det kommer räcka till en hedersam andra- eller tredjeplats. Om det blir barfota runt om till slut rekommenderar vi Er dock att ta med henne som sista C-häst. Vi taxerar vinstchansen till 6 %.

V75-7: 3 Origo Tilly (14 %) har vissa fartresurser men är galoppbenägen även om han skött sig i de senaste starterna och känslan är att det måste stämma perfekt för att han ska kunna mäta sig mot detta motstånd. Rent kapacitetsmässigt så anser vi dessutom att han inte tillhör de främsta och vi ser dessutom medeldistans som en nackdel jämfört med kort distans som han har bäst statistik på och presterat bäst på. Han är okomplicerad och går med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn men i en tuff final bland flera hästar som maxas så känns han som en mittfältare och spelprocenten är hög. Vi taxerar vinstchansen till 6 %.

Skrällbud

V75-5: 2 Blue Star Champion (3,6 %) har lite lätt att hetsa upp sig och är lite ojämn prestationsmässigt och även om insatsen senast var svag är det inget vi tar speciellt hårt på då distansen var för lång och han hamnade omöjligt till och Svante Ericsson gav upp och slutade köra tidigt och förutsättningarna till denna start anser vi ser mer intressanta ut. Han är relativt startsnabb och bör ha goda möjligheter att hitta till vinnarhålet eller tredje par invändigt som vid den imponerande insatsen näst senast vid segern på V75 där han gick med helstängt huvudlag. Det som gör honom extra intressant till denna start är att det förutom helstängt huvudlag blir barfota fram för första gången efter att gått med skor runt om i hela sin karriär. På en lågprocentare från ett bra läge är det hyperintressant och vi taxerar vinstchansen till 9 %.

V75-6: 8 Iago Zon (6,5 %) var klart bra vid segern senast där han gick barfota fram och han därmed har tre segrar på fyra starter med den balansen och han är den häst i sällskapet som imponerat mest på oss när han tävlar på topp. Nu är utgångsläget uselt men vi är inne på att det kan bli en tuff körning inledningsvis vilket kan gynna honom och hittar Joakim Lövgren bara ner i en vettig position och får ett lopp på rulle så bör han kunna spurta ner allt till en låg spelprocent. Vi taxerar vinstchansen till 12 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

3*6*1*3*5*6*5 = 4 050 kronor[/content_protector]‎