V75 Momarken

Spikförslagen

V75-1: 8 Heartbreaker V.S. (33 %) har nu årsdebuten avklarad där vi inte tyckte att han var speciellt het från innerspåret efter vila där det inte verkade vässat men hästen gjorde ändå ett bra lopp och kämpade tappert hela vägen in i mål bakom Master Crowe. Den här gången verkar det mer optimistiskt på förhand och vi tror framför allt att loppet kommer att bli perfekt kört åt honom med en prestigekörning mellan Johan Untersteiner och Lutfi Kolgjini om ledningen vilket bör kosta mycket över det långa upploppet på Momarken. Det kan bli barfota runt om i den här starten om banan tillåter vilket vore en klar fördel men hästen tävlar bra med skor runt om också och han har fin statistik i Norge utan körspö och liknande. Det blir i övrigt antagligen öppet huvudlag och vanlig vagn.

V75-3: 6 Floris Baldwin (21 %) har gjort fyra starter i ny regi och de tre sista har slutat med seger efter att han behövde loppet i regidebuten. Nu har han vilat då de har siktat hit ett tag och det blir antagligen barfota runt om för första gången i den här regin och det ska bli intressant att se hur långt det räcker mot det här motståndet då vi är inne på en kraftigt förbättrad prestation. Vi tror att spårlottningen kan ha avgjort det här loppet och att han kan hålla ut 7 Normandie Royal (24 %) och överta ledningen och sedan bör han ha en vettig chans att hålla undan om barfotabalansen faller väl ut. Det blir i övrigt antagligen jänkarvagn som senast och helstängt huvudlag.

V75-5: 12 Code Bon (10 %) är ett löfte som har haft stora skadeproblem med ett gaffelband men nu är tillbaka i toppslag och har alldeles för lite pengar på kontot. Han har tagit tre raka segrar i Norge där han varit helt okörd i mål och med tanke på att vi är inne på en sämre prestation eller galopp för storfavoriten 4 Farouk B.R. (60 %) som var ruskigt bra senast men är ojämn och inte har lyckats på Momarken tidigare så tycker vi att det här är en spelvärd tipsetta som kommer bil mycket mer anlitat som spikförslag i vårt västra grannland än i Sverige. Det finns flera växlar sparade här som vi tyvärr knappast kommer att få se i den här starten men vi tror att han kan vinna ändå och det blir antagligen skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn igen.

V75-7: 10 Antonio Trot (37 %) har fyra raka segrar för stall Timo Nurmos och är ett riktigt styrkefenomen som är mycket gynnad av längre distanser. Vi hade kanske hellre sett att det hade varit tre varv för hans del men det långa upploppet talar ändå till hans fördel i våra ögon i kombination med att det sannolikt blir skor runt om igen på det värsta motbudet 4 Pastore Bob (30 %) som dessutom lär bli ordentligt utmanad av Lutfi Kolgjini bakom 6 Rushmore Face (17 %) i starten och inte kan springa runt och vara lika vass den här gången som senast. Antonio Trot ska inte ha några problem att tävla utan körspö enligt stallet som verkar inne på att han blir mycket svårslagen. Hästen tävlar alltid med skor runt om och skulle antagligen vara gynnad om underlaget blir knepigt och det blir öppet huvudlag och vanlig vagn i övrigt.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v75-momarken-17-mars-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Skoinfo.se: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=53514

Skoinfo.se High: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=21888

Skoinfo.se 136: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=35028

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 16.20.