V75 Mantorp

V75

Vi sållar bland Lutfis favoriter men Jackpotspiken kommer från ett annat stall!

[content_protector password=”mingo” cookie_expires=”3600″]V75-omgången på Momarken i lördags med Unionskampen blev en avslagen historia och en besvikelse för vår del då det blev en enda lång favoritparad vilket är omgångar där vi sällan är rätt ute. Spiken Smedheim Solan gjorde ett bra lopp men orkade ändå inte gå i närkamp med favoriten Myhreng Jerker i täten och det var många hästar som galopperade på banan vilket gjorde loppen lite stökiga. Inte minst de som gick ute i spåren verkade ha problem och det var ett trettiotal av dem som galopperade på ungefär samma ställe i sista sväng och de betrodda hästarna som satt i ledningen rann istället undan en efter en. Vi spekulerade tvärtom i att Momarkens bana skulle vara bättre efter omläggningen och gynna bakspårshästarna med det extremt långa upploppet men det var tveksamt om så var fallet med facit i hand.

Efter att vi svenskar skjutit till Jackpotpengar till Norge och det blev Jackpot igen så får vi i alla fall tillbaka en liten del av dem till nästa omgång nu på lördag när Mantorp arrangerar V75 och det på nytt ser favoritbetonat ut vid en första anblick. Det är dock hela 47 miljoner till en ensam vinnare och det finns alla chanser att det blir en hög utdelning om några av Lutfi Kolgjinis hästar sviker och det är vad vi hoppas på. Det finns givetvis en risk att ett par av dem vinner med halva upploppet men det är ingenting som vi tycker att det är värt att spela på utan tvärtom då både Lutfi och Adrian är bättre på att snacka upp sina hästar än på att ratta dem först i mål och de brukar faktiskt ofta sluta som överspelade på grund av detta. Det är också möjligt att den hysteriska formtoppen för stallet börjar lägga sig något om man tittar på resultaten under veckan där det “bara” blivit två segrar på ett dussintal starter vilket åtminstone är mänskligt jämfört med hur de radade upp segrar tidigare.

Vi ger omgången en fyra på en femgradig skala i spelvärde tack vare Jackpotpengarna och spikar istället 4 Shadow Woodland (28 %) tränad av Reijo Liljendahl som inte alls har visat samma stallform i år som Lutfi Kolgjini men brukar ha det iordningställt efter vila på sina stjärnor och där låter det riktigt positivt inför årsdebuten. Han trivs ypperligt i ledningen och vi satsar på att han står emot El Mago Pellini hela vägen in i mål från ett perfekt läge till en relativt låg procent.

Mantorp är också en riktig “rallybana” med ett kort upplopp på 177 meter där det brukar gå snabbt i loppen och löna sig att sitta nära täten när det drar ihop sig och banan är också bred vid båda starterna omkring 23-24 meter vilket gör att det finns mycket plats i voltstartslopp. Alla spelare är vakna på spetshästarna med andra ord men vi tycker ändå att det förutom spiken finns spelvärde på hästar från bakspår i den här omgången där alla fyra utgångshästar startar därifrån. Våren är annars här och vi kan förvänta oss omkring tio plusgrader under lördagen utan nederbörd och det ska gå att köra med valfri balans.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om hemsidan, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Klass I

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart och loppets klara favorit är 6 Sambuca Knight (41 %) och att han från springspår med Erik Adielsson i sulkyn som kanske är bäst i Sverige från springspår ska vara klar favorit råder det inget tvivel om men vi har svårt att hitta värde till nuvarande procent. Detta då han dels galopperat i tre av sina sju senaste starter samtidigt som han faktiskt startgalopperade senast som han hade spår sex i volt. Det brukar också vara mycket nerver i V75-1 och vanligt med omstarter vilket statistiskt inte gynnar favoriter – speciellt inte de som måste vässas upp lite för att laddas mot ledningen. Sedan har han genom karriären faktiskt visat ojämna takter och även om han höjt sig på slutet efter behandling och med jänkarvagnen på och såg ut som en ny häst med den näst senast så är det inget som vi vågar lita på som hårt betrodd. Det blir återgång till en vanlig vagn den här gången vilket är en klar nackdel och med den så vek han faktiskt ner sig två gånger om från spets nyligen och vi anser att spelvärdet är svagt negativt och rankar ner till B-gruppen.

I vår A-grupp återfinns istället 5 Global Signature (4,2 %) som är en jättefin häst som återkommer efter en liten paus och vi skriver mer om under skrällbud och 4 Face Ribb (9,1 %) som hade problem med aktionen senast vilket Lutfi Kolgjini skyller på att han provades i jänkarvagn för första gången men annars gav han ett fint formintryck inför loppet och det verkade fungera bra då han gick barfota bak för ovanlighetens skull. Han ska nu gå barfota bak igen men återgår till vanlig vagn och vi ser det som en fördel trots att han aldrig vunnit med den balansen då det varit tufft motstånd. Han är härdad inom V75 och kapacitetsmässigt duger han bra i klassen och känslan är att det måste vara dags snart och det låter (som vanligt) uppåt ifrån stallet. Spåret är dock lite lurigt och någon säker vinnare handlar det inte om men han är ändå spelvärd som singelprocentare.

Där bakom är det öppet om favoriten inte är på topp och vi varnar lite för 8 Thaitec (9,4 %) som är mycket osäker och lär köras passivt och smyga med från innerspåret efter att ha varit struken för förkylning men han kanske också har högst fartresurser i sällskapet om det klaffar samtidigt som Peter Untersteiners stall går för högtryck för närvarande. Det är också värt att nämna att det blir barfota runt om den här gången på loppets miljonskräll 11 Rafiki Fri (3,3 %) vilket är helt optimalt och klart intressant då han vann tre av fyra starter då de började köra barfota med honom förra året. Vi väljer att fylla på med ytterligare hästar och tar totalt med sju stycken men i detta lopp behöver faktiskt inte en helgardering vara fel för dig med en tjockare plånbok.

V75-2 Lärlingslopp – Spårtrappa

Dagens andra V75-avdelning är ett lärlingslopp över lång distans och autostart och det är en spårtrappa med propositionen 275 001 – 600 000 SEK. Loppet är relativt rundspelat med fyra hästar som är streckade mellan 15 – 20 % och tyvärr är det en risk att vinnaren hittas i den kvartetten då loppet är ganska skiktat och halva startfältet känns mer eller mindre chanslösa. Loppets knappa favorit är Jim Oscarssons 12 Pointillist (20 %) och det köper vi rakt av och spelar utgång vilket vi skriver mer om nedan. Vi gillar hästen och var länge inne på att spika men hittade till slut ett bättre alternativ.

Bakom vår utgång anser vi att andrahandaren 10 Albatros D.K. (17 %) ses med klart högst vinstchans trots att det blir loppets skrikhäst och procenten lär gå upp. Den danska Derbytrean kämpade storstilat och gick lite på knäna i mål näst senast på en tungsprungen bana där han hamnade helt fel på det men han höjde sig och fungerade mycket bra barfota runt om senast och svarade för en femstjärnig insats då han gick i mål med krafter kvar och det blir antagligen samma balans igen. Detta är en sort som vi verkligen gillar och han verkar vara under kraftig utveckling och körs dessutom av Mads H Nielsen som vi håller bland de bättre lärlingarna i sällskapet. Bästa skrällbudet anser vi att 7 Mellby Caddy (8,8 %) är då det till skillnad mot de senaste preparéloppen med säkerhetsbalans och utan vässning i snabbjobben låter mer påställt till denna uppgift. Nu blir det barfota runt om, norskt huvudlag samt jänkarvagn och med två lopp i kroppen så borde formen vara på gång och hästen är vass på speed om det blir överpace vilket det brukar bli i lärlingsloppen ibland. Totalt tar vi med sju streck och känner oss relativt trygga med det.

V75-3 Gulddivisionen

Den tredje V75-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart i Gulddivisionen och detta lopp anser vi i stort sett står mellan de tre mest betrodda även om både 6 Going For Gold Zaz (1,1 %) samt 9 Charrua Forlan (2,4 %) är tänkbara miljondrag vid gardering. Vi väljer dock att ta ställning här trots att det finns andra hårt betrodda hästar i omgången som har en något högre vinstchans. Anledningen är att det speltekniskt känns korrekt då vi helt enkelt inte tror speciellt mycket på att få in en skräll här och vi anser att 4 Shadow Woodland (28 %) borde vara favorit och han nu endast är andrahandare. Det är nästintill garantispets då de vill släppa invändigt och vi väljer denna lösning vilket vi skriver mer om nedan. Som förstahandsreserv väljer vi 5 El Mago Pellini (35 %) trots att han blir storfavorit vid en eventuell strykning. Anledningen är helt enkelt att uppgiften ser enkel ut om Shadow Woodland stryks då Adrian Kolgini i sådana fall istället bör sitta bakom hästen som kan glida till ledningen och därifrån förlorar han knappast.

V75-4 Kjell P Dahlströms Minne – Femåringslopp

Omgångens fjärde V75-avdelning är ett medeldistanslopp med autostart för femåringar och för att delta måste man ha sprungit in lägst 200 000 SEK. Trots att förstapriset är på 200 000 SEK så är det endast sju hästar anmälda och dessutom är det årsdebut för tre av dessa och det låter överlag inte speciellt påställt på flera ekipage och det är tveksamt om ett sånt här lopp hör hemma inom V75 med tanke på det.

Här hittar vi dagens största favorit i form av 3 Target Kronos (71 %) och allt talar för att favoriten sitter i spets inledningsvis och sedan kan det bli en promenadseger. Vi väljer dock att nöja oss med ensam A-häst och gardera brett i loppet och anledningen är helt enkelt att vi har svårt att köpa en 71 %-are med Adrian Kolgjini i sulkyn som sällan imponerar. Hästen har till exempel resultatet 2-0-5 på 13 starter med Adrian Kolgjini i sulkyn jämfört med ‎6-0-1 på 22 starter med andra kuskar. Vi ser också både medeldistans och speciellt skor runt om som klara minus även om Lutfi Kolgjini själv lovar att skorna saknar betydelse i den här starten. På medeldistans har Target Kronos statistiken 4-0-3 på 21 starter och med skor runt om har han visserligen tagit fem segrar på ‎29 starter men den senaste var då han höll undan med ett nödrop i Klass I för knappt ett år sedan och efter det har han sju starter med skor runt om där han knappt tjänat pengar. Jämfört med 3-0-2 på sex starter barfota runt om så är det i alla fall en stor nackdel enligt vår mening och det är med tanke på det inte befogat att han är så stor favorit. Vi rankar honom först eftersom han såg väldigt fin ut inför loppet senast och när han sändes på innan han stannade och det kan bli ett blufflopp här men vi lägger trots allt enbart 35 % av systemet på honom.

Mest intressant emot är 5 Galactica (6,0 %) som antagligen ska gå barfota runt om för första gången och vi skriver mer om henne under skrällbud och 7 In Toto Sund (13 %) som visserligen gör årsdebut men har gått bra efter lång vila förut med 3-1-0 på fyra starter och det blir barfota runt om, antasgligen helstängt huvudlag och jänkarvagn som vanligt och vi ser det som en högklassig travare med en bra vinnarskalle som bland annat slog Treasure Kronos senast i Breeders Crown-finalen och vi blir inte förvånade om det kommer en topprestation här direkt även om det kan bli svårt att komma till i loppet så klart. Totalt tar vi med sex streck och jobbar in en skräll för att det ska bli stor utdelning idag.

V75-5 Top 7 – Silverdivisionen

Den femte V75-avdelningen är ett långdistanslopp med autostart. Loppets klara favorit är Lutfi Kolginis nyförvärv 5 Djali Boko (45 %) som är en riktig klasshäst som har överkapacitet för sällskapet och det blir oerhört intressant att följa honom i Luddes regi – inte minst med tanke på tränarens stallform hittills i år. Nu är hästen spetsfavorit om han laddas i starten och fungerar han fullt ut direkt så blir han givetvis svårslagen men som storfavorit väljer vi att gå emot då vi dels ser lång distans som ett orosmoln för en “Ready Cashare” som tidigare har visat hetsiga tendenser samtidigt som vi inte är riktigt övertygade om skallen om det blir hårt i mål då han vikt ner sig lite enkelt över upploppet vid ett par tillfällen. Dessutom handlar det som nämnts om årdebut och han har en historik av galopper och har inte fungerat i någon årsdebut tidigare och dessutom galopperat i hela 18 av sina 43 starter och Lutfi Kolgjini har också “oväntat” kört galopp några gånger förut i sin karriär… och det blir dessutom säkerhetsbalans med lätta skor runt om vilket faktiskt normalt sett är en klar nackdel för en sån här barfotahäst även om han kanske inte behöver vara maximalt utrustad för att vinna ett sånt här lopp om han bara håller sig lugn under vägen. Det finns i alla fall ett par frågetecken på favoriten vilket gör det värt att gardera loppet.

Som tipsetta väljer vi istället 2 Bartender In (10 %) som vi har ett extra gott öga till då vi satte en storvinst (ca 800 000 SEK) på V75 Tillsammans ungefär vid denna tidpunkt förra året där vi spikat honom i den sista avdelningen. Inför den senaste starten var det inte påställt då Johan Untersteiner förväntade sig att det behövdes ett lopp i kroppen då han är stor och tung och även om det inte räckte till seger då så var prestationen plusbetonad bakom D.D.’s Hitman som är en riktigt bra häst. Nu förväntar vi oss en förbättrad prestation och från spår två bör han hamna vettigt till direkt. Att det nu är täta starter är ett kraftigt plus då han med den statistiken har han ‎4-1-2 på tio starter och lång distans ser vi även som ett klart plus. Ett annat plus är att det blir barfota runt om igen och vi var ett tag inne på att spela utgång men ryggade tillbaka en aning då det trots allt inte låter så påställt ifrån stallet som brukar ha bra koll på sina chanser men denna gång tror och hoppas vi att Johan Untersteiner har fel. Vi varnar också för 11 Make It Quick (2,1 %) som vi skriver mer om under skrällbud och 4 Valeur (14 %) som visserligen svek lite senast men har fyra segrar på nio starter med Örjan Kihlström i sulkyn och vi anser att han är klart bättre bakifrån än från spets där han svek senast. Vi tar totalt med åtta streck och med det känns det nästan heltäckt.

V75-6 Bronsdivisionen

Den sjätte V75-avdelningen går över kort distans med autostart. Loppets klara favorit är Roger Malmqvists fina 4 Dragster (34 %) och efter den magnifika uppvisningen senast i årsdebuten förstår vi att strecken hamnat som de gjort. Han har uppenbarligen käkat samma “turbohavre” som de andra hästarna på Lutfi Kolgjinis gård i Vomb under vintern för det lyste om honom senast och säsongen kan bli mycket spännande om han kan hålla den nivån. Han har dock varit väldigt ojämn tidigare och t ex aldrig vunnit två lopp i rad och det är inte säkert att han kommer till spets här då hästarna invändigt ska lättas eller gå med helstängda huvudlag och det ser ut att bli en hård öppning.

Vi väljer att gå emot då det dessutom finns en annan häst i fältet här som vi håller oerhört högt i form av 11 Barkevious Mingo (12 %) som varit fruktansvärt bra på slutet och vi spelar utgång med och skriver mer om nedan. Vi anser att de ovan två nämnda hästarna höjer sig en del och väljer att gå tunt här men samtidigt blir vi inte förvånade om det blir hård körning mellan dem och det kan bjuda in våra två C-hästar som vi kryddar systemet med. Det mest intressanta att nämna för dem är att 9 Malkin N.O. (9,3 %) som varit mycket formstark på slutet men blev för ambitiös senast antagligen ska provas barfota runt om vilket är värt att se upp med.

V75-7 Klass II

V75-omgången avslutas med ett medeldistanslopp med autostart och detta är ett väldigt högklassigt Klass II-försök. Knapp favorit är Lutfi Kolgjinis 10 Rushmore Face (29 %) som tillsammans med storskrällen 12 Tax Shelter (1,1 %) ingår i vår A-grupp och utgångsgrupp och vi skriver mer om dem nedan. Bakom vår utgångsgrupp känns 8 Undies (9,0 %) intressant då den här Maharajah-avkomman har mycket kvar att uträtta på tävlingsbanan och han ska gå barfota runt om för första gången. Vi blir inte alls förvånade om det förbättrar honom mycket och Örjan Kihlström i sulkyn brukar ha en förmåga att hitta slagläge från de yttre spåren bakom bilen också. Nämnas där bakom måste även andrahandaren 2 National Prince (26 %) som imponerat i ny regi Svante Båth och vi håller honom högt och sågar inte honom på något sätt men vi är inne på att han visat lite för hetsiga tendenser vilket är oroväckande för att han ska räcka hela vägen här i ett lite tuffare sällskap och samtidigt motivera ett delat favoritskap men han har definitivt en hygglig segerchans också om han får bestämma lite under vägen samtidigt som han håller sig lugn. Totalt tar vi med sju hästar och känner oss trygga med det.

Spiken

V75-3: 4 Shadow Woodland (28 %) visade under fjolåret vid några starter att han duger gott i tuffa sammanhang ifrån spets där han stod för några imponerande insatser och de andra inte hade en chans att komma ikapp när han fick dämpa tempot lite. Till denna start känns förutsättningarna perfekta då vi taxerar spetschansen till hela 85 % efter ett halvvarv och därifrån är han inte enkel att ta ner då han har vunnit hela 12 av 15 starter därifrån och faktum är att samtliga vinster på svensk mark är från den postionen. Vi är fullt medvetna om att stall Reijo Liljendahl inte visat någon form i år och han faktiskt jagar sin första seger efter 41 starter men det oroar inte nämnvärt då det var likadant förra året och just Shadow Woodland har en historik av att prestera bra i årsdebuten och faktiskt slog världsrekord i densamma förra året. Inför denna start låter Reijo ovanligt optimistisk för att vara honom och det blir antagligen barfota runt om vilket är optimalt och även om vi har hög respekt för favoriten 5 El Mago Pellini (35 %) som eventuellt ska provas i en ny jänkarvagn och lär trycka på i dödens så är vi inne på att det håller hela vägen. Om favoriten kommer bort på något sätt vilket inte är omöjligt med Adrian Kolgjini i sulkyn så är vi inne på att det blir en ren defilering. Vi taxerar vinstchansen till 42 %.

Utgångar

V75-1: 5 Global Signature (4,3 %) är en sort som vi gillar och här förstår vi verkligen inte den låga spelprocenten. Nu återkommer han efter vila men det ser vi inte som något negativt då han brukar prestera bra och faktiskt har tagit två av sina fyra segrar i karriären direkt efter längre uppehåll. Till denna start låter det uppåt ifrån stallet som verkar ha vässat inför den här starten på hemmaplan och spåret bör inte ställa till några problem och han ska eventuellt gå barfota bak för första gången vilket är spännande då han gått med skor runt om i varenda start utom en start barfota runt om där han galopperade bort sig. Det blir vanlig vagn som i de senaste starterna och det är kanske en liten nackdel jämfört med svensk jänkarvagn som han fungerat bra med tidigare men inget avgörande och vi tycker att han känns spelvärd. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V75-6: 11 Barkevious Mingo (12 %) har egentligen helt fel förutsättningar här med bakspår på kort distans på en spetsbana som Mantorp med en jänkarvagn som fungerar bäst för hästar som får löpa ut i täten men vi har blivit så imponerade av hästen att vi inte kan låta bli att tippa honom som utgång ändå. I de tre senaste segrarna har han med jänkarvagnen på sett ut som en rund miljon och sättet han bara klev förbi och övertog spets av Tango Vang senast och bara klev iväg över upploppet var minst sagt imponerande. Till denna start är det som vanligt ovisst om tränaren kan låna en jänkarvagn men det brukar lösa sig och vi är inne på att Carl Johan Jepson som har kuskform för tillfälllet och är vass i jänkarvagnen har goda möjligheter att krossa allt igen genom att dra i högertömmen tidigt trots att favoriten som nämnts ovan också imponerade stort senast. Han är mer felspelad än favoriten och vi taxerar vinstchansen till 28 %.

V75-7: 10 Rushmore Face (28 %) är rejält uppskruten av Lutfi Kolgini och det hörs på honom att han förväntar sig stordåd under säsongen. Till denna start låter det dock inte som att han garanterar en seger eftersom det är ett tufft lopp och bakspår men vi gillar i alla fall verkligen hur han har sett ut i årets bägge starter och det ser ut som om att vinterträningen har förbättrat hästen liksom många andra i hans stall. Vi är inne på att det kan bli en rusning inledningsvis här då det finns flera startsnabba ekipage och sedan har andrahandaren 2 National Prince (26 %) dessutom visat hetsiga tendenser och så fort startrusningen lagt sig så är vi inne på att Lutfi Kolgjini kommer köra framåt och parkera i dödens. Vi tycker oavsett löpningsförlopp att det är en bra chans och en tänkbar chansspik men det finns också flera hästar som lättas i loppet som vi inte vill spricka på. Vi taxerar vinstchansen till 45 %.

V75-7: 12 Tax Shelter (1,1 %) var intrycksmässigt oerhört förbättrad i den senaste starten där han gick med svensk jänkarvagn för första gången och vår känsla är att det nu är på väg att lossna på allvar. Spår tolv är inte optimalt – speciellt inte på Mantorp – men i denna proposition så tillhör faktiskt spåret de bättre i statistiken och det kan bli hårt tempo under vägen. Att Lutfi Kolgjini är med som vår andra utgång i loppet talar också för det vilket skulle vara gynnsamt. Det som gör hästen extra intressant till denna start är att det sker en del intressanta förändringar som vi är inne på kommer göra en stor skillnad. Det blir dels barfota runt om för första gången och även amerikansk jänkarvagn för första gången vilket lär göra hästen kraftigt förbättrad vilket också lär behövas i det här sällskapet. Dessutom är tidsintervallet perfekt mellan starterna då han har tre av fyra segrar i karriären med samma intervall. Vi är medvetna om att det här är ett långskott men vi taxerar ändå vinstchansen så högt som 8 %.

Övervärderade

V75-1: 1 Diffarn Am (13 %) körs av en toppkusk och har faktiskt ett toppspår för denna proposition men vi väljer ändå att såga honom. Anledningen är helt enkelt att vi anser att han inte visat tillräckligt hög kapacitet för att motivera att han i nuläget faktiskt är andrahandsfavorit. Han står också hårt inne i klassen och tål inte att göra speciellt mycket själv vilket han visserligen kan slippa från detta spår men samtidigt är känslan att precis allt måste klaffa för att hästen ska ha en segerchans och även då är vi osäkra på om det räcker och som betrodd känns hästen därmed kall. Det har talats om någon form av skoryck här men det är inget som påverkar vår ranking. Vi taxerar vinstchansen till 5 %.

Skrällbud

V75-4: 5 Galactica (6,0 %) är en rejäl modell som gjorde det riktigt bra gentemot kulltoppen bland stona under fjolåret och bland att vann Stochampionatet och känslan är att det finns mycket utveckling kvar i henne. Nu återkommer hon på svensk mark efter att ha tränats i Frankrike under vintern och även gjort en start i Belgien där prestationen var klart godkänd. Till denna start låter det uppåt ifrån stallet och det aviseras barfota runt om för första gången vilket känns oerhört intressant då vi anser hon agerade klart förbättrat barfota bak jämfört med skor runt om. Vi blir faktiskt inte helt förvånade om hon vinner det här loppet men det troliga är “tyvärr” för vår del att Lars-Åke Söderholm får hoppas att någon annan gör grovjobbet och då kan det bli svårt att ta något i en snabb avslutning men blir det trots allt tempo på tillställningen vilket det ofta kan bli med Adrian Kolgjini i sulkyn så tror vi på en möjlighet att hon spurtar ner allt med tanke på att vi inte är inne på att storfavoriten 3 Target Kronos (71 %) kommer att tävla på topp med skor runt om.

V75-5: 11 Make It Quick (2,1 %) brukar vi hålla upp rejält då han liksom nu är ständigt underskattad. Han kommer från Timo Nurmos stall som går för bra för närvarande och att det nu är lång distans ser vi som en klar fördel och han kommer också med visad toppform även om det blev startgalopp senast. Han klarar av att göra en del  jobb själv och ska gå barfota runt om och med jänkarvagn vilket är optimal balans och en lättning jämfört med på slutet och det låter uppåt ifrån stallet och för oss är han tidig till den här låga procenten om favoriten kommer bort vilket det finns en klar risk för. Vi taxerar vinstchansen till 8 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

7*4*1*3*8*4*3 = 4 032 kronor[/content_protector]‎