V75 Jägersro

Spikförslagen

V75-1: 8 Platon Face (10 %) krokade ihop senast och blev väldigt laddad under vägen och fastnade med krafter kvar i mål och det var det fint formintryck i våra ögon. Det är visserligen ett stängt startspår för en häst som föredrar att löpa utan ryggar på vägen och det är medeldistans istället för lång distans vilket är en liten nackdel. Hästen är dock mycket kapabel och vi tror att han har en vettig chans att runda det här fältet om han bara hittar en vettig position. Lutfi Kolgjini är som vanligt optimistisk och tror att hästen “bara vinner” om den kommer ut och även om vi har respekt för både 6 Gomez (20 %) och 2 Olle Rols (22 %) där det också verkar påställt så tycker vi att spelprocenten är lockande. Det blir förutom skor runt om som hästen alltid tävlar med också antagligen jänkarvagn trots att det är voltstart och det ser vi som ett plus.

V75-5: 5 Darling Hornline (19 %) har visat fin form på slutet i två raka segrar och hon vann i bekväm stil med tussarna oryckta och krafter kvar senast vilket alltid är positivt inför nästa start. Nu är det ett något tuffare sällskap och hon startar utvändigt om 2 Nancy America (41 %) och det kan bli svårt att komma förbi den från start men vi litar inte på favoriten med skor på hovarna och tycker att det är en klar fördel med tanke på den för vårt spikförslag och också med tanke på både stallform och årstiden. Hon tävlade med svensk jänkarvagn senast vilket slutade med seger liksom förra gången i somras och det lär bli så att den sitter på igen istället för en riktig jänkarvagn. I övrigt blir det antagligen öppet huvudlag som senast.

V75-7: 1 Mack Dragan (25 %) har nästan blivit lite av vår favorithäst då vi “alltid” kommit rätt på honom vilket så klart är en härlig känsla och vi bara hoppas att det håller i sig. Nu är vi inne på att det är spets som gäller igen även om startspåret kanske inte är helt optimalt på Jägersro. Lutfi Kolgjini hotar med att ladda rejält men vi är ändå inne på att Carl Johan Jepson lyckas försvara den relativt enkelt och nu är det jänkarvagn igen som hästen gjorde sitt bästa lopp i karriären med senast vilket vi ser som riktigt positivt. Vi är inne på en ny topprestation och lång distans klarar Mack Dragan bra och vi är helt enkelt inne på att han håller undan trots att vi förväntar oss att det kan bli tuffa tag i det här loppet.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v75-jagersro-13-januari-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Du kan köpa en andel via: https://tillsammans.atg.se/lagsida/21575?omgang=180113

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 16.20.

1 thought on “V75 Jägersro

Comments are closed.