V75 Halmstad

Spikförslagen

V75-3: 8 Sorbet (43 %) är härdad nere i Frankrike i vinter och gjorde det riktigt bra även om hästen hade varit lite förkyld inför den senaste starten. Han kan äntligen starta i Sverige igen nu när barfotaförbudet är över och kommer ut i en svag Gulddivision där det mest betrodda motbudet gör debut i den högsta klassen och vi tror att han helt enkelt kommer visa sig vara den bästa hästen för dagen. Daniel Redén låter optimistisk och rapporterar att hästen är riktigt på gång och Johan Untersteiner i sulkyn känns som ett plus jämfört med de värsta konkurrenterna. Det är också ett plus att han kan återgå till en jänkarvagn som han inte kunnat tävla med i Frankrike och hästen var riktigt vass i en sån vagn i Novemberstarten efter lång vila. I övrigt blir det barfota runt om och öppet huvudlag.

V75-4: 1 Day Composite (13 %) är fortfarande orutinerad men bör gå framåt kraftigt med varje lopp och var den häst i det här sällskapet som imponerade mest på oss i den senaste starten och i ett i övrigt öppet stolopp så känns det lockande att ta ställning. Innerspåret på Halmstad är passande och vi tror att hästen tar hand om ledningen med Ulf Ohlssons hjälp vilket i sådana fall är en stor fördel då hon bör visa sig svårtuggad i den positionen. Det är extra intressant att hon ska lättas i den här starten då det antagligen blir barfota bak för första gången och lättning fram och tränaren är själv inne på att det ska vara optimalt och en stor förbättring. Det blir i övrigt jänkarvagn igen som brukar ha bäst effekt i ledningen och öppet huvudlag.

V75-6: 5 Pastore Bob (21 %) gjorde debut i Johan Untersteiners regi senast i ett tufft sällskap från bakspår på tillägg över tre varv och stallet låg lågt inför den uppgiften som mest verkade vara ett preparélopp. Han blev sedan hängande i starten och fick ett tungt lopp men avslutade positivt i vida spår och med det loppet i kroppen så lär han vara förbättrad. Nu är det täta starter och det blir barfota runt om som han gått mycket i tidigare regi och framför allt jänkarvagn som han bara provat på två gånger vilket verkat vara ett klart plus tidigare. Det ska sägas att hästen står hårt inne i klassen men Johan Untersteiner är inne på att det bara är att gasa hela vägen och om han kommer till ledningen så kan han visa sig svårslagen. Det blir i övrigt antingen norskt eller någon form av stängt huvudlag.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v75-halmstad-3-mars-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Skoinfo.se 1000: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=26167

Skoinfo.se High: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=21888

Skoinfo.se 136: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=35028

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 16.20.

One thought on “V75 Halmstad

Comments are closed.