V75 Gävle

Vi avstår från att göra något spelförslag till helgens omgång men redovisar nedan lite tankar till omgången för dig som ska spela.

V75-1: Överlägsen kapacitet i loppet har 11 M.T.Joinville men uppgiften ser besvärlig ut då hästen startar från ett besvärligt utgångsläge och är oerfaren. Känslan är att det kan skrälla till ordentligt i loppet och vi rekommenderar stor gardering!

V75-2: Favoriten 2 Poet Broline är berättigad favorit och har klart högst vinstchans i omgången. En tänkbar spik! Garderar du så varnar vi för 5 Camelot Sisu som vi gillar skarpt och med en bra resa och högt tempo blir hon giftig!

V75-3: Dålig klass på veckans V75-omgång. Vår klara förstahäst är favoriten 4 Beau Mec men vi rekommenderar en bred gardering. Glöm inte dunderrensaren 10 Lord Capar som endast är streckad på 0.4 procent!

V75-4: Här har 2 Flyer Boshoeve blivit en alldeles för stor favorit och även om vinstchansen är högst i loppet så finns spelvärdet i framför allt 11 Spoil Me men även i 7 Tough Cookie. Vi rekommenderar 7-8 streck.

V75-5: Här hittar vi omgångens fynd. En tänkbar chansspik enligt oss är 6 Emil Tuffing  som vi anser vara alldeles för bortglömd. Omgångens klart mest överstreckade häst hittar vi i favoriten 4 Only One Winner som vi inte är speciellt förtjusta i och för oss är han bara en av flera. En annan bortglömd i loppet är 8 Västerbo Arthur!

V75-6: Vår klara favorit är 4 Time Machine som vi tror sitter i ledningen direkt och därifrån blir han mycket  svårslagen. För oss är det omgångens bästa spik. Garderar du glöm inte 9 Mind Your Face som är märkligt lite streckad

V75-7: Vi anser att de två favoriterna står för klassen i sällskapet och någon av dessa bör vinna!