V75 Färjestad

V75

V75 Färjestad med Jackpot och spiken ska inte kunna förlora

[content_protector password=”vintersäsong” cookie_expires=”3600″]Förra lördagen blev en svårfunnen V75-rad för oss då de stora favoriterna levererade tillsammans med jätteskrällar inledningsvis och vi hamnade fel på systemuppbyggnaden då vi slösade mycket streck på våra garderingslopp. Det är inte ofta som det bara blir drygt tvåhundratusen kronor på sju rätt och Jackpot på femmorna – det var faktiskt nytt utdelningsrekord för att vara en Jackpotomgång – och det var en väldigt opassande kombination för vårt system.

Nu är det dags för V75 på Färjestad med 43 miljoner till en ensam vinnare och det är skönt med de överflyttade pengarna då det gör omgången mer intressant. Vi ger omgången en trea på en femgradig skala i spelvärde då en del favoriter känns starka och de andra loppen är lite rundspelade och det hade inte varit mer än en tvåa utan Jackpotten. Vi spikar den stora favoriten 4 On Track Piraten (62 %) i Gulddivisionen i V75-3 där det ser upplagt ut för spets och slut och han verkar dessutom förhållandevis okänslig för banunderlag då han vann med skor runt om på en krävande bana senast – för även om barfotabalans är optimalt så är det ett större frågetecken för det värsta motbudet.

I övrigt kan nämnas att Färjestadsbanan har ett relativt kort upplopp på 177 meter så ledningen är mer värt än vanligt och den är också en av våra halvtrånga banor med en banbredd runt 20 meter på båda långsidorna utan att det är något extremt så kan det vara lite snävt i volten för en del hästar. Barfotaförbudet är fortfarande en faktor att räkna med då många hästar är kraftigt missgynnade av det som vi väljer att baka in i vår ranking. Det som dessutom kan ställa till det ordentligt vore om det blev ytterligare nederbörd fram till lördagen då det snabbt gått från flera minusgrader till flera plusgrader de senaste dagarna och det kan bli riktig tjällossning om vi har otur. Under torsdagen så ställdes tävlingarna in på Eskilstuna och banorna har varit krävande på många håll de senaste dagarna. Det är nästan så att vi hoppas på lite svårare tävlingsförhållanden då det kan öppna upp lopp som annars ser lite favoritbetonade ut även om det givetvis är tråkigt för de aktiva och publiken på plats. Det är tyvärr så att ATG inte bokför när banorna håller dålig kvalitet då det är upp till banorna att rapportera det själva och det innebär att göra dålig reklam så det är svårt att kolla upp statistiken på olika hästar på något tung eller tung bana och man får istället gå på synintryck från lopparkivet.

Missa inte att vi har en julpromotion där vi delar vi ut gratistips till varje V86- och V75-omgång fram till julafton. Du kan anmäla dig här: https://skoinfo.se/blogg/julpromotion-med-skoinfo-se/

Vi kommer också snart att lansera ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om våra tips, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Klass II

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart i Klass II och loppet håller en dålig klass bakom favoriten som vi håller huvud och hals över motståndarna rent fartmässigt. Det är 2 Azzaro La Marc (35 %) som vi syftar på och att det är den i särklass bästa hästen i sällskapet känner vi oss övertygade om och när han lägger galoppskorna på hyllan och lär sig att hålla sig till rätt gångart så bör chanserna till att han vandrar rakt upp i klasserna vara hög. Till denna start väljer vi dock att ranka ner honom till B-gruppen då vi anser att förutsättingarna med andraspår och voltstart inte känns optimala och det dessutom ett dygn innan loppen går känns osäkert kring hur väderleken och banunderlaget ska vara så ökar galopprisken ytterligare för en häst som galopperat i majoriteten av sina starter där de flesta sett mer gynnsamma ut. Vi anser att det är ca 60 % galopprisk även om han kanske blivit mer stabil i Björn Goops regi och då lär han vara borta från segerdiskussionerna. Han har visat att han kan hoppa bort sig när som helst i loppen då han galopperat upprepat och det har inte varit några positiva intryck. Det spekuleras i att han ska vara fräschare i den här starten efter vila och behandling men det är inte något som vi vill räkna med och vi tycker att det känns som en något tveksam favorit efter insatsen senast i kombination med hans historik i tidigare regi. Vid en felfri resa så tror vi dock på en mycket god segerchans och värderar vinstchansen totalt till 30 %.

Andrahandaren 7 Dajmen Am (25 %) har det varit proppen ur för på slutet och han såg helmysig ut senast då han gick barfota runt om samt med jänkarvagn. Nu blir det dock återgång till skor runt om och vanlig vagn igen och vi är inne på att det kan bli lite vingel från start här. Kapaciteten duger långt men han är inte så spelvärd till den här procenten i våra ögon. Vår A-grupp bildas istället av 1 Tobago Bay (7,3 %) som vi skriver mer om under skrällbud och 6 Gossip’s Cash (4,2 %). Dessa två hästar är inga stjärnor på något sätt men bör göra upp om spets och lär kunna sitta i spets och vinnarhålet. I detta lågklassiga lopp har vi goda förhoppningar om att spetshästen rinner undan om favoriterna galopperar eller hamnar på vingel och hästen ifrån vinnarhålet lär också få chansen.

Angående 6 Gossip’s Cash (4,2 %) så står han bra inne i loppet och vi gillade intrycket i den senaste starten även om det var ett billigt lopp och en riktigt långsam avslutning i 18,5-tempo. Nu är det visserligen skor runt om som han har klart sämre statistik på då han startat barfota runt om i ett helt år och inte visade så mycket med skor runt om innan då det var tidigt i karriären men vi är faktiskt inne på att det inte behöver vara något jätteminus med lätta aluminiumskor om favoritduon kommer bort. Det norska huvudlaget som han fungerat så fint med på slutet sitter fortfarande på och det ger som ofta bra effekt på en “Ready Cashare” med skygglappar. Ingen av ovan nämnda är några hästar som vi litar på och vi väljer att fylla på med hela åtta streck här och hoppas framför allt på en galopp på favoriten i inledningen då det skulle öppna upp loppet – och hela V75-omgången – rejält!

V75-2 Kallblod

Dagens andra avdelning är ett kallblodslopp över medeldistans och voltstart som är öppet från 150 001 – 800 000 kronor med tillägg vid 485 001. Klar favorit och även vår utgång är favoriten 7 Fender (46 %) och det är tråkigt för oss då vi jagar större utdelningar men vinstchansen känns väldigt hög och det är en tänkbar spik även om vi nöjer oss med utgång då det trots allt kan bli stökigt kört i kallblodsloppen och det finns många skrällbud som rensar mycket bra. Vi skriver mer om utgången under separat rubrik nedan.

Närmast bakom favoriten lägger vi dock 5 Remkvikk (16 %) som höjt sig på slutet och har en toppkusk i form av Björn Goop i sulkyn. I B-gruppen lägger vi även skrällbuden 2 Hibokongen (2,8 %) som visat toppform på slutet och gynnas kraftigt av täta starter samt 6 Ulsrud Troll (1,7 %) som är vår spetsfavorit och vi blir faktiskt inte förvånade om han skräller till och rinner undan om favoritduon kommer bort. Vi väljer att fylla på med en bred C-grupp och tar totalt med nio streck på systemet. Vi anser dock att det räcker långt med A- och B-gruppen om du gör ett mindre system.

V75-3 Gulddivisionen

Lördagens tredje V75-avdelning är ett långdistanslopp med autostart i Gulddivisionen och även om det endast är åtta deltagare så går de inte av för hackor och detta är definitivt omgångens sportsliga höjdpunkt. Vi väljer att inte komplicera till det här utan att spika storfavoriten 4 On Track Piraten (62 %) trots att han nu möter 8 Anna Mix (17 %) som var riktigt bra senast och vi har den högsta respekten för. Hon siktas dock främst mot Frankrike och ska gå med skor vilket vi ser som ett klart minus även om det är aningen svårbedömt och skulle banförhållandena bli svåra så kan det ställa till det ordentligt.  Hon har inte tagit några framskjutna placeringar med skor under den senare delen av karriären de fåtal gånger som hon provat det. Fungerar hon bara på banan så är hon dock en allvarlig utmanare även om hon måste vara otroligt bra för att plocka ner vår spik från dödens och det kan även öppna upp det för tredjehandsfavoriten 5 Nadal Broline (14 %) som kan få en bra resa i andra par utvändigt men procenten på de här motbuden lockar trots allt inte så mycket till en gardering. Vi vill nämna att vi ser detta lopp som ett lämpligt spiklopp systemtekniskt eftersom att de två vi vill ha med vid gardering är streckade på ca 15 % och vi således inte har möjligheten att få in några hästar som rensar här vilket minskar förutsättningar för en miljonutdelning då vi hellre tar med större skrällar i andra lopp istället.

V75-4 E3 Revanschen – Treåringslopp

Omgångens fjärde avdelning är ett treåringslopp över medeldistans och autostart och loppet är för hingstar och valacker med minst 50 001 kronor intjänade. Det ser sportsligt intressant ut och här finns det en del talanger som har potential att utvecklas och tillhöra kulltoppen nästa år. Det är relativt rundspelat och favoritskapet delas av 4 Destiny Am (25 %), 5 Algot Zonett (22 %) samt 9 Stepping Spaceboy (21 %). Av dessa tror vi minst på Stepping Spaceboy som vi trodde mycket på förra veckan där vi spelade utgång. Då var det dock upplagt för spets och mycket riktigt höll han hela vägen därifrån. Nu ser vi startspåret som ett stort minus gentemot de värsta konkurrenterna även om han fått en bra startrygg i form av 2 Handsome Brad (4,6 %) som är startsnabb. Även om han kommer okej till från start så ser vi honom som en bättre häst ifrån ledningen och vi rankar ner honom något.

Vårt förstastreck blir istället 5 Algot Zonett (22 %) som är oerhört välstammad och talangfull men ungefär lika problematisk och har galopperat bort mycket pengar hittills. Vi gillade dock intrycket i den senaste starten och känslan är att Robert Bergh har kommit rätt på hästen nu. Det är så klart osäkert om han kommer fungera lika bra igen men om han gör det så bedömer vi att han har klart högst vinstchans i loppet då han bör hamna bra på det direkt – Bergh låter t ex nöjd om hästen går iväg och tar en lugn dödens härifrån och skor runt om är normal balans och har han tagit sina fem segrar på i karriären. Vi håller detta som en topptravare i grunden och tillsammans med 10 Ragazzo da Sopra (8,8 %) är det honom som vi har mest förväntningar på inför framtiden även om ett par andra hästar inte är långt efter.

Bakom vår A-häst lägger vi favoriten 4 Destiny Am (25 %) som aldrig kom till i V75 på Jägersro förra helgen. Han visade dock fortsatt bra form och körs nu av en toppkusk och är vår klara spetsfavorit. I B-gruppen tar vi även med 1 Perfect Dynamite (9,2 %) som har kapacitet att skrälla från ett perfekt läge med lucka och ovan nämnde 10 Ragazzo da Sopra (8,8 %) som vi håller högt och blir det tempo på tillställningen så har han kapacitet att spurta förbi allt. Totalt tar vi med sex streck och även om vi gärna hade haft med de två skrällbuden strax utanför systemet så känner vi oss relativt trygga.

V75-5 Klass I

Lördagens klass I försök går över medeldistans med autostart. Loppet känns på förhand vidöppet och det är endast två hästar som känns som helt orealistiska vinnare. Loppets favorit är 3 Hawk Cliff (23 %) men det köper vi inte alls och vi löper linan hela vägen och lägger honom utanför systemet trots att vi tar med sex streck. Vi utvecklar de tankarna under rubriken övervärderade. Vårt förstastreck är istället 4 Come Back (12 %) som vi spelar utgång med och där bakom rankar vi 10 Västerbo Hard Cash (16 %) som varit väldigt positiv på slutet. Inte minst senast när jänkarvagnen hängdes på och att det inte räckte fram till New Steel den gången är inget att säga om då loppet blev omöjligt men det var en riktig “nästagångare” – speciellt om jänkarvagnen sitter på igen vilket inte är helt bestämt i skrivande stund. 2 Mellby Drake (14 %) såg strykningmässig ut senast då han inte fungerade med skor runt om men Robert Bergh tror sig ha lösningen på problemet då han behöver mer tyngd fram och nu åker dessutom jänkarvagnen på igen som fungerade så bra näst senast och han startar dessutom äntligen från ett spetsläge – inte minst då hästen innanför vill släppa. Han är ändå lite svårbedömd med så här täta starter vilket inte känns som någon fördel trots att det inte blev mycket till lopp senast och vi bara måste ha med honom som B-häst.

Loppets bästa skrällbud är 5 Hot Pride (4,1 %) som vi anser är allmänt underskattad. Han trivs klart bäst i den främre träffen och från det statistika perfekta spår fem så bör han sitta bra på det direkt och det annonseras ett offensivt upplägg och helstängt huvudlag ser vi som ett plus. Han har dessutom visat bra resultat på krävande banunderlag om det skulle bli det och Johnny Takter sitter i sulkyn för första gången är ett intressant kuskbyte. Totalt tar vi med sex streck men här hade vi gärna fyllt på med ytterligare några streck.

V75-6 Bronsdivisionen

Den sjätte V75-avdelningen är en Bronsdivision som går över lång distans och voltstart och loppet känns relativt ihåligt där halva fältet ses som relativt chanslösa. Stor favorit är klassklättraren 8 Aron Palema (45 %) och även om vi är imponerade så har vi svårt att köpa det stora favoritskapet då han tjänat fyrahundratusen kronor på tre starter och går upp i klass samtidigt som startspåret kan ställa till det ordentligt. Lägg till att det nu blir skor runt om samtidigt som det trots allt har varit med barfotabalans som han imponerat så stort på V75 på slutet. Utöver det så körs de främsta motbuden faktiskt av bättre kuskar även om vi också håller Johnny Takter högt. Det kan vara värt att nämna att han har två segrar av två på något tunga underlag men det har varit mot ett enklare motstånd.

Vårt förstatreck är istället 6 Mellby Collector (8,1 %) som vi skriver mer om under skrällbud och i vår A-grupp lägger vi även 2 Bryssel (27 %) som höjt sig en klass på slutet då han bl a suttit med krafter kvar i Europaderbyt bakom Readly Express och vi anser har visat mest i sällskapet och borde vara favorit i loppet med tanke på hur han agerat på slutet. Hästen verkar vara allround enligt statistiken men det känns ändå som en nackdel med skor runt om för honom och spåret är dessutom lite lurigt även om han kan komma farande tidigt om han bara går iväg. Vi varnar även för 4 Get a Winner (1,5 %) som bör sitta bra på det direkt och har visat en högstanivå som kan räcka här vid en bra resa om de bästa kommer bort då han inte känns så missgynnad av barfotaförbudet. Totalt tar vi med fem streck och känner oss relativt trygga även om vi gärna hade haft råd med 9 Limoncelli (2,9 %) samt 1 Mountain Cleaver (1,6 %) som båda är skrällkapabla om de bästa hästarna kommer bort.

V75-7 Silverdivisionen

V75-omgången avslutas med en Silverdivision över lång distans med autostart och klar favorit är 1 Next To None Sib (37 %) vilket vi anser är felaktigt och skriver mer om under övervärderade. Vårt förstastreck och utgång är istället 4 Beppe Am (9,1 %) som galopperade med sparade krafter senast och vi varnar också för bakspårshästarna 10 Furious Francis (13 %) samt 11 Fossens Bonus (12 %) som båda visat abolut toppform på slutet och verkar vara på väg uppåt. Den sistnämnda har faktiskt fungerat riktigt bra med skor runt om på slutet vilket är anmärkningsvärt då det tidigare känts som en barfotahäst där han har nio segrar på tolv starter och det norska huvudlaget som han gått med i de två senaste loppen har också gett en riktigt bra effekt på en glänsartyp som kanske känts lite feg i slutstriderna tidigare men nu verkar tända till ordentligt. Han tävlar också på hemmaplan där han trivs bra och har hela åtta segrar även om det så klart är svårare från bakspår och han har också fem av fem segrar under vintersäsongen efter vinsten senast vilket är anmärkningsvärt med tanke på att han anses vara bäst med sommarbalans.

Spiken

V75-3: 4 On Track Piraten (62 %) är en äkta hedershäst som ständigt gör topprestationer. Vi har under året ofta kommit fel på On Track Piraten då vi tyckt oss ha hittat värde i att försöka fälla honom som storfavorit men denna gång väljer vi att gå på honom då vi anser att uppgiften ser klockren ut. Konkurrenterna ligger på rygg och han kommer med största sannolikhet sitta i spets relativt omgående och därifrån har han bara förlorat en gång i år och den förlusten var honom förlåten då öppningen var stenhård. Nu bör han inte behöva ödsla så mycket inledningsvis och då vi faktiskt förväntar oss att skobalansen sätter ner prestationen för 8 Anna Mix (17 %) en hel del så tror vi att han kommer få sitta där relativt ifred under vägens gång också då en toppkusk som Erik Adielsson har en sådan fingertoppskänsla och de trots allt siktar mot större uppgifter. Även om det blir hårt tryck under vägen så håller vi hans segerchanser som skyhöga då han visat absolut toppform på slutet samtidigt som han trivs på distansen och har en historik av att fungera utmärkt under vintern och infria sina favoritskap. Han vann dessutom på krävande bana där många svek som gick på innerspåret med skor runt om senast vilket har varit lite av ett frågetecken tidigare. Vi taxerar vinstchansen till hela 72 %.

Utgångar

V75-2: 7 Fender (46 %) har utvecklats kraftigt under hösten och går stadigt framåt och ryktas ha varit riktigt fin i banjobb inför den här uppgiften. Vi anser att han står för klassen i sällskapet i kallblodsloppet och att han även ser stabilare ut än förut. Förutsättningarna inför denna start känns perfekta då han nu körs av Ulf Ohlsson som tillhör eliten bland kallblodskuskarna och ifrån springspår bör han hamna bra på det relativt omgående. Vid en någorlunda bra start så bör han ha en hyfsad chans att få ta över från vår intiala spetsfavorit 6 Ulsrud Troll (1,7 %) och därifrån blir han helt enkelt mycket svårslagen. Det som gör att vi nöjer oss med utgång är dock att det kan bli stökigt kört i kallblodsloppen ibland – inte minst då det kan bli krävande banunderlag – och det finns en del statistik som talar emot honom. För det första så har han en historik av att vara lite osäker på benen och dessutom har han hitills inte lyckats inom V75 där han som bäst slutat trea på tre försök. Utöver detta så har han faktiskt aldrig segrat ifrån spets på tre försök och även om vår känsla är att det är lite av tillfälligheter så är det ett litet orosmoln. Vi tycker dock att det är en lämpligare uppgift den här gången och taxerar vinstchansen till 53 %.

V75-5: 4 Come Back (12 %) är väldigt kapabel i grunden och vi har länge väntat på att det ska lossna på allvar för honom. Nu har han gjort två starter i ny regi efter lång vila och intrycket har varit rejält förbättrat gentemot tidigare och vi har goda förhoppningar om att han nu verkligen är på gång på allvar. Vi bör nämna att prestationen senast var mot enklare motstånd och att han nu måste höja sig ytterligare för att duga men vår känsla är att detta också kommer ske. Det är väldigt positiva träningsrapporter från stallet till denna start och det blir även en lättning till aluminiumskor istället för järnskor som han tävlat med på slutet vilket är anmärkningsvärt då de flesta går tyngre istället för lättare när det är barfotaförbud och krävande yttre förutsättningar. Dessutom blir det nu norskt huvudlag istället för öppet huvudlag och sammantaget känns ändringarna väldigt intressanta. Utöver det ovan nämnda så är startspåret statistiskt överlägset med denna proposition och han är dessutom enormt kuskförstärkt med Ulf Ohlsson istället för tränaren Peter Grundmann som kört själv de två senaste starterna. Vi taxerar vinstchansen till 22 %.

V75-7: 4 Beppe Am (9,2 %) har en historik av att agera ojämnt och är inte någon som vi generellt sett är speciellt tända på när han är betrodd då han är svår att räkna på. Till dagens start känns han dock klart intressant då det finns flera faktorer som talar fill hans fördel. För det första så var intrycket i den senaste starten väldigt bra och han galopperade till slut av ren friskhet i sista sväng. Att det nu är täta starter ser vi också som positivt då han tidigare ofta har fungerat bäst med det upplägget. Ytterligare ett plus jämfört med konkurrenterna är skotvånget vilket är hans ordinare balans och dessutom har han visat han trivs som allra bäst under vintern. Då han också har toppkusken Örjan Kihlström bakom tömmarna och ett perfekt utgångsläge så är det vår förstahäst i loppet. Vi taxerar vinstchansen till 24 %.

Övervärderade

V75-5: 3 Hawk Cliff (23 %) är en springare som vi allmänt anser ofta blivit lite överskattad av spelarkollektivet och haft svårt att hävda sig när motståndet hårdnar till. Nu är han visserligen gynnad av skotvånget då han vunnit åtta av 16 starter med skor och hittills fungerat bäst med den balansen men samtidigt har många av dessa segrar varit ganska intetsägande och vi är inte säkra på dagsformen för favoriten efter den tveksamma insatsen senast. Till denna start värderar vi spetschansen till 20 % och därifrån har han fem segrar på fem försök och har vunnit relativt obekymrat. Han har bra vinstchans därifrån nu också men vi tror att han framför allt får problem att ta sig förbi 2 Mellby Drake (14 %) i starten som verkar vara inställd på att spänna bågen då han äntligen fått ett spetsläge och från övriga positioner så värderar vi vinstchansen som betydligt mindre än hans spelprocent. Jorma Kontio har dessutom bara åtta segrar på 159 starter inom V75 i år vilket inte är någon vidare statistik. Vi taxerar vinstchansen till 11 %.

V75-7: 1 Next To None Sib (37 %) blir stor favorit i V75-avslutningen då han är mycket startsnabb och har lottats till ett perfekt innerspår bakom bilen. Han har två raka plumpar i protokollet nu men han satt fast näst senast och gick godkänt senast och biter normalt sett ifrån sig mycket bra ifrån ledningen där han tagit de flesta av sina segrar. Han är dock en barfotahäst som ska gå med skor runt om och med Jorma Kontio för första gången i sulkyn nu och även om han vann i första starten vid barfotaförbudet förra året med Peter Ingves i sulkyn så var det ett billigt lopp bakom favoriten som galopperade bort sig och det är inga plusfaktorer. Det är faktiskt den enda gången som hästen har vunnit med skor runt om på 11 försök och att Jorma Kontio sitter i sulkyn känns som ett minst lika kraftigt minus. I övrigt lär det bli goggles och jänkarvagn som vanligt men vi är inte helt säkra på om den riktiga toppformen sitter där till att börja med och förväntar oss inga stordåd och tycker att hästen känns något överspelad. Vi taxerar vinstchansen till 24 %.

Skrällbud

V75-1: 1 Tobago Bay (7,1 %) är som vi nämnde ovan definitivt ingen stjärna och ser inte ut som en V75-vinnare och han fungerade inte på banan senast och kan vara missgynnad om det blir riktigt krävande förutsättningar den här gången igen. Han var dock godkänd som trea från spår 12 inom V75 i loppet innan och läget känns intressant den här gången då han har haft innerspår i voltstart fyra gånger och spetsat varje gång och faktiskt vunnit fem av åtta gånger som han gått i ledningen även om det inte alltid varit i någon direkt övertygande stil. Det som gör att vi tar steget och lyfter honom i ranken är att det snackas om någon form av halvstängt huvudlag den här gången vilket vi är inne på kan göra en stor skillnad på en sån här lite trög typ samtidigt som det är ett ihåligt lopp i övrigt. Det ska nämnas att Claes Eskilsson inte vunnit V75-lopp på många år vilket är ett klart minus men hästen är i alla fall gynnad av barfotaförbudet gentemot flera av sina konkurrenter och vi tror att han är skrällduglig då vi tycker att loppet är öppet bakom favoriten här där det känns som att galopprisken är överhängande. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V75-6: 6 Mellby Collector (8,1 %) är en kapabel häst som har höga toppar och djupa dalar och brukar vara hårt betrodd men nu är märkligt bortglömd i våra ögon. Det som framför allt gör hästen intressant är att han nu är klar spetsfavorit och vi taxerar faktiskt spetschansen till hela 65 % och därifrån är han obesegrad på fem försök. Han har visserligen en historik av att vara lite hetsig emellanåt och har han en sådan dag så blir det svårt att hålla över den långa distansen och skobalansen är dessutom ett minus men samtidigt fungerar han bra och har sju segrar på 18 starter med skor runt om. Trots vissa frågetecken så förstår vi inte den förhållandevis låga procenten då vi tror han blir svår att rubba ifrån spets om han presterar på topp. Vi taxerar vinstchansen till 16 %.

Jokersystemet

V75 Färjestad

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

6*1*6*7*1*5*6 = 3 780 kronor[/content_protector]