V75 Eskilstuna

V75

On Track Piraten förlorar knappast men de övriga loppen har många intressanta skrällbud

[content_protector password=”lopparkiv” cookie_expires=”3600″]Det var V75 på Axevalla förra veckan och det var en ganska stökig omgång med svåra väderförhållanden med en bana som blev väldigt mjuk på innerspår och flera sekunder långsam och allt sämre under eftermiddagen. Det är sådant som ligger i årstiden men vi hade inte förutspått att banan skulle bli så dålig och gjorde därför stora ändringar på våra system på Tillsammans kort innan spelstopp. Vi lyckades dock sätta vårt matematiska system på hemsidan medan vi bara fick sex rätt på Tillsammans, trots att flera hästar som var gynnade av tung bana vann. Vi missade lite på Önas Ida som vi hade trea i rankingen på hemsidan men som rankades ner då hon bara gjort två starter på något tung bana tidigare och underlaget där var för litet även om hon var riktigt bra vid segern på något tung bana senast. Spiken Nuncio levererade i alla fall och det gav hela 299 277 SEK på det matematiska systemet och vi har skrivit mer om lördagen här: https://skoinfo.se/blogg/vi-satte-sjuan-pa-v75-axevalla-vilket-betalade-299-277-sek/

Den här veckan så hittar vi tyvärr en ny “megalampa” i form av 5 On Track Piraten (84 %) som kommer ut på V75 igen och som vi därför spikar utan att tveka och han och Nuncio verkar försöka turas om att hålla nere utdelningarna nu för tiden då Nuncio antagligen kommer ut på V75 den 11 mars igen. Vi hade önskat att man hade lyft in det öppna Lördagsloppet den här omgången istället för det hade gjort den mer intressant. Ett par av de övriga loppen är dock öppna och spelvänliga och vi ger omgången trots allt en trea på en femgradig skala i spelvärde. Om man spelar matematiska system så handlar det nog mest om att välja rätt andraspik och då tar vi främst 5 Springover (29 %) i V75-7 eller någon av våra utgångar.

Sundbyholm är en fin bana som brukar bjuda på spännande tävlingar trots att den har ett ganska kort upplopp och den brukar framför allt vara en mjuk och fin barfotabana under sommarhalvåret men hur det blir med banan nu är mer svårbedömt med tanke på årstiden och den globala uppvärmningen… Det verkar dock hålla sig runt 7-10 minusgrader på natten och några enstaka plusgrader på dagarna fram till start och vi kommer sannolikt få se en hård “vinterbana” på lördag och detta kan vara viktigt då flera hästar som kommer till start är beroende av en hård bana med bra fäste. Omgången hade nästan spelmässigt varit mer intressant med lite mer tungsprungen bana men det är skönt för hästar, kuskar och banpersonal att vädret verkar bli på deras sida.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om hemsidan, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Stoeliten

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med autostart i Stoeliten som är öppet för ston som vunnit lägst 400 001 SEK.  Det innehåller endast åtta startande ekipage efter en strykning och delad favorit är 6 Indoor Voices (29 %) som var vårt klara förstastreck senast inom V75 och när det återstod ett halvvarv av loppet så hade vi börjat räkna hem vinsten men det visade sig att ledaren Erica höll undan och vi kände oss direkt en aning besvikna över insatsen men efter att loppet har sjunkit in så inser vi dock att prestationen var riktigt bra – bästa insatsen för henne nånsin enligt Roger Walmann – och det låter även fortsatt uppåt till denna start. Hon trivs med jänkarvagnen på i sin nya regi och verkar vara under fortsatt utveckling i den här klassen och hittar Örjan Kihström bara ner i en vettig position – vilket han brukar göra från dessa utgångslägen – så tror vi inte att någon står emot hennes slutrökare. Den delade favoriten 9 Jetset (29 %) rankar vi däremot ner till C-gruppen men vi måste nämna att det var med viss tvekan. Vi gillar egentligen henne skarpt och Peter Untersteiner verkar tycka att det är omgångens bästa chans och det är positivt att jänkarvagnen sitter på i den här starten men samtidigt anser vi inte att hon sett som allra bäst ut på slutet även om galoppen senast inte var hennes fel och vi är lite tveksamma till om toppformen verkligen finns där. Det är också tveksamt om det löser sig med det rygglopp som hon brukar kräva här och som hårt betrodd rankar vi ner henne till C-gruppen för att få lite stuns i systemkonstruktionen.

Bakom vår tipsetta håller vi istället upp 4 Catch The Cash (4,8) som bästa skrällbudet i loppet och henne skriver vi mer om under separat rubrik. Nämnas bör även 2 Pasithea Face (21 %) som kommer ut till årsdebuten som femåring mot äldre Stoeliten som klar spetsfavorit och om man endast ska lyssna på Lutfi Kolgjini så är hon väl överlägsen men vi har lärt oss att ta hans ord med en stor nypa salt. Hon är dock bra när hon fungerar och ifrån spets blir vi inte alls förvånade om hon rinner undan om det inte blir något tryck på tillställningen men just tempo i loppet brukar Lutfi Kolgjini fixa själv – vilket han utlovar den här gången också – och då tror vi att spurtkanonerna blir svåra att stå emot och att hon hissar nödflagg hundra meter före mål. Hästen har 2-1-0 på sex starter efter lång vila och springer jämnt med rutinerade Gulddivisionshästar i träningsjobb men Lutfi Kolgjini är ingen som vi litar på i sulkyn utan snarare tvärtom och speciellt nu när han inte startat på länge inom V75. Loppet är lite svårt att analysera eftersom positionerna och tempo kommer vara otroligt viktiga men vi kör med hängslen och livrem och tar med sex streck vilket är mer eller mindre helgarderat.

V75-2 Diamantstoet

Dagens andra V75-avdelning är ett medeldistanlopp med auotstart som är öppet för ston som vunnit mellan 175 001 – 525 000 SEK och det känns vidöppet och vi blir inte förvånade om det skräller rejält. Vi har tyvärr fått in två viktiga strykningar under fredagen vilket gör loppet betydligt mer rumphugget. Favoriten är 14 Qatrine Gel (20 %) som har höjt sig rejält i nygammal regi på slutet med svensk jänkarvagn i de två senaste förutom helstängt huvudlag när hon gjort topprestationer bakom Angel Rain och kanske framför allt senast bakom kanonen Red Rose America. Även om segrarna uteblivit så har insatserna varit mycket bra och hon verkar var under kraftig utveckling. Utgångsläget är dock besvärligt i ett sånt här stolopp och även om vi köper procenten med Örjan Kihlström i sulkyn så nöjer vi oss med B-gruppen då det finns ett bättre bud.

Vårt förstastreck är istället 3 Alvena Ullabella (11 %) som såg riktigt fin ut senast i första starten i ny regi efter lång vila och det låter mer påställt till denna start. Nu bör hon hamna bra till direkt och vara ordentligt framflyttad till denna start. Hon var segerlös förra året men strulade till det för sig ibland och hennes kapacitet duger bra här och når hon spets så är hon hästen att slå. Bästa skrällen är 1 Simb Senta (7,5 %) som såg riktigt fin ut senast och bör hitta rygg ledaren som sämst. Hon har gått med jänkarvagn i de tre senaste bilstarterna med två segrar och en tredjeplats som resultat och ifrån spets där hon löper ut bättre och får mer jänkarvagnseffekt så blir hon extra intressant men även från vinnarhålet är hon klart prisvärd och varningen är utfärdad. Hon gick med ryckhuva för första gången senast som aldrig rycktes och det kan vara en extraväxel som kan komma till användning nu istället. Vi rekommenderar många streck här och tar totalt med åtta streck. Har du en fetare plånbok så behöver det inte vara fel att fylla på med ytterligare några streck.

V75-3 Gulddivisionen

Den tredje V75-avdelningen är ett långdistanslopp med autostart. Här hittar vi omgångens största favorit i form av 5 On Track Piraten (84 %) som är jämnheten själv och vi spikar utan tvekan vilket vi skriver mer om nedan. Det finns inte så mycket att tillägga i loppet då han har stor respekt bland motståndarna nu och vi inte tror att någon kommer att svara när det blir allvar i loppet och vägen mot seger ligger därmed öppen. Vi rekommenderar förstahandsreserv på 4 Narold Vox (2,8 %) som har hittat en ny nivå på slutet och till skillnad mot de senaste starterna är kraftigt gynnad av att det nu är lång distans istället för medeldistans.

V75-4 Klass I

Omgångens fjärde V75-avdelning är ett medeldistanslopp med voltstart. Loppet är väldigt rundspelat där fyra hästar är streckade i spannet 17-22%. Det är också tyvärr relativt troligt att någon av de betrodda vinner. Knapp favorit är 6 Man At Work (22 %) som varit strålande på slutet och där Ulf Stenströmer nästan lovar vinst. Senast slutade han visserligen bara femma men insatsen var mersmakande med krafter kvar mot ett stenhårt motstånd. Det låter som sagt väldigt uppåt ifrån stallet och ifrån springspår luktar det forcering och antagligen spets och därifrån lär han bli svår att ta ner även om Jörgen Westholm aviserar en offensiv styrning mot dödens med 2 Alorac Mathbell (17 %) och en hård mangling vilket kan fälla båda två. Vi är inte så heta på Jörgen Westholms häst den här gången med vanlig vagn då han varit förbättrad med jänkarvagn i de fem senaste starterna och det blir dessutom antagligen öppet eller norskt huvudlag istället för helstängt vilket är svårbedömt och galoppen senast var också lite oroväckande.

Vi är inne på att procenten kommer stiga och han ingår i vår A-grupp men utanför vår utgång som vi har på 12 Tournado Dream (19 %) som är klart mest intressant i loppet med jänkarvagn och Örjan Kihlström i sulkyn och tempo på vägen och vi skriver mer om under utgångar. Bästa skrällen i loppet anser vi att 10 Carlos Milo (3,1 %) är som svek lite senast när vi rankade honom tidigt mot kanonen M.T.King of Cash men näst senast var han riktigt bra och en likartad prestation duger långt här och vi är som sagt inne på att det kan bli tufft tempo trots att det är voltstart och vid överpace så blir det spännande. Att Torbjörn Jansson kör är dock ett litet minus. Totalt tar vi med nio streck och du kan vid behov kapa våra två sista C-hästar.

V75-5 Top 7 – Bronsdivisionen

Den femte V75-avdelningen är ett sprinterlopp med autostart i Bronsdivisionen och här är vi inne på att det blir en hård spetskörning och uppskruvat tempo som kommer gynna bakspårshästarna. Knapp favorit i nuläget är 5 Queer Fish (24 %) som är vår knappa spetsfavorit men vi är inne på att det kommer bli en tuff och eventuellt lite utdragen spetskörning mot den finske gästen 4 Vind Farming (12 %) som verkar komma påställd för spets och slut med jänkarvagn och eventuellt någon form av stängt huvudlag och att det kan kosta för mycket och det känns definitivt som att det kan skrälla i det här loppet. Kommer däremot någon av ovan nämnda hästar till ledningen smärtfritt och får dämpa så är det hästen att slå men samtidigt så känns prestationen för vår knappa spetsfavorit senast lite oroande där han blev för hetsig och sprang sig riktigt trött och att Kaj Widell sitter i sulkyn känns inte som något plus jämfört med Sören Eriksson som vann flera raka segrar innan. Att han går från det normala helstängda huvudlaget till ett open eye-huvudlag är också ett litet frågetecken med tanke på att han var hetsig senast och det är inte heller alls säkert att banan blir så hård som han vill ha den. Vi nöjer oss med B-gruppen för båda dessa hästar.

Vårt förstastreck är istället 10 New Star Power (6,4 %) som visserligen borde ha vunnit senast men där kusken WIlhelm Paal som gör många misstag och inte är någon som vi vågar gå hårt på släppte spets och satt med krafter kvar i mål. Vi skriver mer om henne under utgångar och där bakom rankar vi jätteskrällen 11 Snyting (2,7 %) som är lite ojämn och visserligen inte var märkvärdig senast med vanlig vagn men det som gör honom intressant idag är att det aviseras jänkarvagn då han med den har tre segrar på sex starter under fjolåret jämfört med noll segrar på elva starter med vanlig vagn. Dessutom trivs han som allra bäst över kort distans och vi föredrar Ulf Ohlsson framför Torbjörn Jansson i sulkyn. Totalt tar vi med sju streck vilket känns tryggt och vi har goda förhoppningar om skräll här.

V75-6 Klass II

Den sjätte V75-avdelningen går över medeldistans med autostart och loppet är högintressant då mycket av omgångens värde finns här då vi är inne på att storfavoriten 6 Rigel Face (54%) med Lutfi Kolgjini faller vilket skulle öka pulsen för omgången rejält då andrahandaren inte utmärker sig nämnvärt före övriga hästar som samtliga rensar otroligt bra. Vi skriver mer om favoriten under överspelade. Våra förstastreck landar istället på 11 Actual Star (7,8 %) samt 3 Lovely Boy (2,6 %) som bildar vår A-duo och utgångsgrupp och vi skriver mer om nedan. Där bakom rankar vi lite motvilligt den mer betrodda 5 Uppohoppa (17 %) som gått bra med helstängt huvudlag på slutet och var mycket positiv senast och är vår knappa spetsfavorit intialt och får han vara ifred en stund där eller om han väljer vinnarhålet bakom favoriten så kan han bli farlig. Han har dock dålig statistik på medeldistans med 0-0-3 på åtta starter jämfört med 2-0-0 på två starter på sprinterdistans – även om han är orutinerad så är distansen kanske ingen fördel.

Vi helgarderar faktiskt loppet vilket är ovanligt för oss och varnar framför allt för miljonskrällen 1 Dalhem Express (0,7 %) som står tufft inne i loppet men intrycket senast skojar man inte bort. Han vann åkandes och är faktiskt obesegarad i sin nya regi när han går felfritt. Motståndet är tuffare men att han endast är streckad på 0,7 % mot en favorit som galopperat i hälften av sina starter och har en matchotränad passagerare i sulkyn är helt fel och vi rekommenderar ett streck som B-häst. I detta lopp går vi fullt ut på skräll då känslan är att loppet kan bli konstigt kört och det låter uppåt på många håll och det är också i favoritfall här som det största värdet i omgången ligger.

V75-7 Silverdivisionen

V75-omgången avslutas med ett medeldistanslopp med autostart i Silverdivisionen. Vi hoppas att vi har fått upp värdet i omgången innan detta lopp då vi helt enkelt tror att loppet helt står mellan de två betrodda och vår lösning är lite tråkig men sund. Vårt klara förstastreck och en potentiell spik är 5 Springover (29 %) som vi haft som förstastreck hela veckan men hans aktier stärktes ännu mer under fredagseftermiddagen då Nakoda Goj blev struken och det värsta motbudet 2 Mellby Collector (28 %) fick ett innerspår. Vi gillar hur han har sett ut i Thomas Malmqvists regi och anser att han höjt sig ett snäpp. Näst senast när förväntningarna var låga och han gick med vanlig vagn var insatsen mersmakande efter ett passivt upplägg och senast var intrycket bländande igen då han fastnade med svensk jänkarvagn och gott om krafter kvar i en stentuff V75-final. Det blir antagligen samma vagn igen som han vann med för tre starter sedan och förutsättningana till denna start är perfekta då han bör hamna bra till direkt och vi är faktiskt inne på att om Johnny Takter satsar rejält så kommer han få överta spets om han inte lyckas ta den initialt. Oavsett så tror vi att han bör ha vettiga möjligheter ifrån de flesta positioner om det värsta motbudet fastnar invändigt.

Vårt andrastreck i loppet blir dock ovan nämnda 2 Mellby Collector (28 %) som kanske är mest kapabel i fältet på en bra dag men också strulig och innerspåret är ett klart minus för hans del. Han brukar ofta kunna bli het vid laddning men kan oavsett inte hålla spets och var tvärtom ovanligt loj senast utan att stallet har någon förklaring men det är lite positivt att han hade krafter kvar i mål i alla fall. Hittar han ut i andraspår så duger hans spurt riktigt bra och det känns som att det är en stor risk att en av dem vinner. Vi är fullt medvetna om att detta är en tråkig lösning men då det finns så gott om potential i de övriga loppen och vi anser att dessa höjer sig rejält mot de övriga så prioriterar vi överlevnad här.

Spiken

V75-3: 5 On Track Piraten (84 %) kommer till start och vi blir återigen tvungna att spika en “megalampa” på V75 och vi tycker faktiskt att det är trist att de inte bytte ut detta lopp mot Lördagsloppet – inte minst med tanke på den inflation i storfavoriter vi haft i Gulddivisionen på slutet. Hur som helst så är On Track Piraten säkerheten själv i sådana här sammanhang och han har en förmåga att nästan alltid leverera som hårt betrodd när han står lite i en klass för sig vilket han gör den här gången också även om vi har respekt för 8 El Mago Pellini (3,6 %) som hade kunnat vara ett tänkbart motbud i full form från ett bättre startspår. Nu lär vår spik istället få överta spets smärtfritt och med tanke på att det är årsdebut för El Mago Pellini så är vi övertygade om att offensive Lutfi Kolgjini denna gång väljer att ta ett lugnare upplägg och backa ner i kön och därmed får On track Piraten vara ifred i spets. Att det nu är lång distans är ett plus i våra ögon då han är stark och man kan köra med större marginaler och tyvärr lär det inte bli hårt i mål och vi bläddrar vidare. Vi taxerar vinstchansen till 78 %.

Utgångar

V75-2: 3 Alvena Ullabella (12 %) gjorde senast sin första start i regi Mattias Djuse och inledde då med startgalopp men såg sedan riktigt fin ut i första starten efter lång vila och det låter mer påställt till denna start. Tongångarna från stallet är positiva och hon bör hamna bra till direkt samtidigt som hon bör vara ordentligt framflyttad till denna start. Hon var segerlös förra året men strulade till det för sig ibland och hennes kapacitet duger bra här och når hon spets så är hon hästen att slå men hon fungerar även bra bakifrån. Vi taxerar vinstchansen till 20 %.

V75-4: 12 Tournado Dream (19 %) har övertygat stort på oss i de senaste starterna och utvecklingen går kraftigt framåt. Näst senast vann han på ett imponerande sätt ifrån dödens på V75 och senast så höll han starkt med jänkarvagnen på för första gången i dödens bakom fina Hall of Fashion och det är ingenting att skämmas för i en V75-final. Till denna start så står han perfekt inne i loppet och Örjan Kihlström i sulkyn känns som ett plus. Däremot hade självklart utgångsläget kunnat varit bättre och det är en stor risk att dödens är upptaget av 2 Alorac Mathbell (17 %) denna gång. Vi anser ändå att han borde vara klar favorit trots att han hittills varit bäst i den främre träffen då han höjt sig på slutet och bör fungera bra bakifrån också och kan vinna med spår på vägen om han får hjälp med tempot. Dessutom kan dödens vara ledigt och då tror vi på en bra chans till ett tidigt avancemang. Till denna start aviseras det att det antagligen blir jänkarvagn igen och det är ett plus men inget rankingavgörande. Vi taxerar vinstchansen till 29 %.

V75-6: 3 Lovely Boy (2,6 %) är en riktig miljonskräll som vi kände att vi måste höja upp rejält då intrycket senast var strålande. Då gick han med jänkarvagn för första gången och det höjde honom ett par klasser som det såg ut och segern blev plättlätt mot ett motstånd som visserligen var billigt. Han hade i alla fall rycktussar för första gången senast som aldrig rycktes och den effekten finns kvar till denna start när han återigen går med samma utrustning och får lite av sitt elddop. Vi räknar med strul för favoriten och taxerar vinstchansen till 9 %.

V75-6: 11 Actual Star (7,8 %) gick med helstängt huvudlag för första gången senast och gjorde då en bra prestation efter mycket grovjobb och det aviseras helstängt huvudlag även till denna start vilket är positivt. Han har visat uppåtgående form på slutet och utvecklas successivt och nu är det visserligen bakspår men vi har känsla av att loppet kan bli väldigt konstigt kört då det låter påställt från flera håll och Lutfi Kolgjini tillsammans med favoriten säkerligen kommer sätta färg på loppet på ena eller andra sättet. Som lågprocentare känns han klart prisvärd om favoriten kommer bort eller har en dålig dag vilket vi är inne på att han kommer ha då vi anser han höjer sig ett snäpp bakom favoriten kapacitetsmässigt. Vi taxerar vinstchansen till 18 %.

Övervärderade

V75-6: 6 Rigel Face (54 %) är mest kapabel i fältet vilket det inte råder något tvivel om men vi har ändå svårt att köpa det höga favoritskapet. För det första har han en historik av att galoppera vilket han har gjort i hela sex av sina tolv starter. Nu handlar det dessutom om en långresa på 60 mil istället för hemmabanan Jägersro och då han inte är speciellt startsnabb är det dessutom risk för vingel inledningsvis och han kan också bli överflyglad i starten med en startsnabb häst direkt utanför och det lär åtminstone inte sätta ner galopprisken. Att det är täta starter ser vi som ett litet frågetecken och det är inte säkert att han tar det på ett bra sätt – senast var det ingen fördel i alla fall. Utöver ovan så är inte Lutfi Kolgjini i sulkyn någon toppkusk och han brukar hitta sätt att komma fel in i loppen och köra galopp med det mesta även när han är stor optimist på förhand och om han vinner med omgångens näst största favorit så får vi helt enkelt antagligen acceptera att det inte blev någon större utdelning för det är i ett fällningsförsök här som det största värdet i omgången ligger i våra ögon eftersom det rensar så bra bakom de två mest betrodda. Vi taxerar vinstchansen till 32 %.

V75-7: 8 Sugarmakesmecrazy (12 %) utvecklades fint under hösten och känslan är att han kommer få en fin säsong men dagens uppgift ser iskall ut efter vila och det verkar även som att stallet är inne på det då de aviserar ett snällt upplägg från ett knepigt läge och då lär det bli svårt att hinna fram. Det som gör att vi anser att det ser svårt ut förutom startspåret är att han återkommer efter vila och är klart vassare barfota och skor runt om ser vi därmed som ett klart minus. Dessutom anser vi att han är som allra bäst över kort distans där statistiken är 3-0-1 på fyra starter jämfört med 1-1-0 på fem starter över medeldistans. Vi taxerar vinstchansen till 6 %.

Skrällbud

V75-1: 4 Catch The Cash (4,8 %) får inte så många förespråkare i Stoeliten och flyger in lite under radarn mot flera tuffa motståndare men man ska tänka på att hon är härdad mot tufft motstånd inom V75 på slutet och gjort flera bra prestationer. Senast när hon gick med en riktig jänkarvagn vilket hon sällan gör så såg hon rent lysande ut igen som fastlåst och förra gången som hon gick med den 2016-11-30 så såg hon minst lika bra ut och det aviseras samma vagn nu vilket är intressant. Hon gick med svensk jänkarvagn näst senast i dödens i ett tufft Silverdivisionslopp då vi trodde att hon hade skrällchans och vi tycker att procenten är klart tilltalande här – inte minst om det blir helstängt huvudlag med hål i eller can’t see back-huvudlag. Startspåret är i alla fall perfekt och Erik Adielsson i sulkyn känns som ett intressant kuskbyte. Vi taxerar vinstchansen till 11 %.

V75-5: 10 New Star Power (6,4 %) är märkligt bortglömd här och vi fattar faktiskt ingenting och var nära att spela utgång. Hon har höjt sig rejält på slutet och insatserna har varit kraftigt mersmakande. Inför det senaste loppet värmde hon bättre än någonsin och vi blev nästan chockade när kusken Wilhelm Paal valde att släppa spets till favoriten You Know Me och nästintill ge upp loppet även om det hade gått ruggigt fort i öppningen och vi kan förstå att han var rädd om sin häst. Nu fastnade hon i alla fall invändigt men intrycket var fortsatt mycket bra och vi hoppas att dessa krafter kommer väl till pass nu istället och med en etta i raden senast så hade hon varit hårdare spelad.

Förutsättningarna till lördagens start ser lämpliga ut då vi förväntar oss en hård spetskörning och hög chans till överpace och hon trivs bäst på kort distans där hon har statistiken ‎4-4-3 på 17 starter vilket är bättre än andra distanser. Dessutom är tidsintervallet mellan starterna perfekt där hon med nuvarande intervall har 5-2-2 på 15 starter jämfört med 1-6-4 på 22 starter med andra intervall. Vi anser att hon står sig bra kapacitetsmässigt och då hon kommer med goda träningsrapporter och är matchad för detta lopp så är hon fortsatt spelvärd. Med en toppskusk i sulkyn hade vi spelat utgång men nu nöjer vi oss med ensam A-häst. Vi taxerar vinstchansen till 22 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

6*6*1*6*3*12*1 = 3 888 kronor[/content_protector]