V75 Bollnäs

V75

On Track Piraten fortsätter väl sin segerturné – eller finns det något som kan fälla honom här?

[content_protector password=”banunderlag” cookie_expires=”3600″]Kalmartravet bjöd på en ruggig Jackpotomgång i lördags där vi hade ett guldläge för en miljonutdelning halvvägs in. På hemsidan hade vi tyvärr spikat Quiz Töll som blev struken några timmar efter att vi hade publicerat tipsen och vi ville inte korrigera för det eftersom tipsen redan låg ute och vi fick därmed bara sex rätt på hemsidan. På Tillsammans-lagen var det däremot riktigt spännande då alla fem bolag var med efter fyra avdelningar med en miljonutdelning på gång, sedan vann bara en av de tre spikar som vi använde oss av och det blev också ganska favoritbetonat mot slutet och vi fick nöja oss med sju rätt på två av de fem bolagen. En kvarts miljon inspelat gånger två på ATG Tillsammans och det var ändå en känsla av antiklimax efteråt – speciellt på Jokersystemen som hade täckt det mesta som kunde hända. Det var hur som helst en mycket inspirerande omgång vad gäller skoinformationen och liknande efter en lång vinter med barfotaförbud eftersom de flesta vinnarna var lättade i balansen och i vissa fall gick med jänkarvagn och liknande.

Den här veckan är det inte en lika het omgång på papperet som förra veckan och det beror till att börja med på att 1 On Track Piraten (87 %) går ut igen i V75-3 vilket gör att potentialen till en miljonutdelning minskar rejält då vi tycker att det känns långsökt att läget ställer till det och tror att han bara vinner igen. Han tävlar som vanligt mot ungefär samma motstånd och med samma utrustning och är okänslig för underlag och intervall mellan starterna och liknande och är väldigt jämn i prestationerna så det finns i princip inget att tillägga kring honom innan han ställs mot den yppersta eliten som snart kommer ut på banorna igen. Vi anser som vanligt att loppet borde ha lagts utanför V75-kupongen och att man istället borde lyft in det öppna Lördagsloppet men ATG tycker att det är viktigare att profilhästarna får synas ordentligt och att Harry Boy-spelarna ska ha en chans till återbäring på sina mindre system. Vi spikar i alla fall omgångens största favorit den här gången igen och ger omgången enbart en trea på en femgradig skala i spelvärde. Det blir som vanligt relativt rundspelat i en del övriga lopp runt en sån här stor favorit men vi har skakat fram en del intressanta skrällbud i övriga avdelningar och någon iskall omgång handlar det definitivt inte om. Det krävs dock sannolikt att 1 Man Of Work (53 %) bränner i V75-avslutningen för att det ska bli något större värde då det rensar extra dåligt där men det har vi ganska gott hopp om att han ska göra.

Det är som vanligt den här årstiden att det är svårbedömt hur det blir med banunderlaget. Det väntas i alla fall fyra-fem plusgrader under lördagseftermiddagen och fyra-fem minusgrader på natten utan nederbörd och även om det förekommit barfotaförbud i regionen under veckan så utgår vi från att de gör allt för att preparera banan så att det ska gå att köra med sommarbalans vad gäller skoning och åtminstone barfota fram eller barfota runt om om så önskas. Det som är risken är väl att det blir för varmt på lördagseftermiddagen vilken kan göra banan tungsprungen. Bollnäs banunderlag har dock ett bra rykte och är annars en ganska intressant skrällbana med ett relativt långt upplopp på 207 meter och den är också relativt smal runt 21 meter på båda långsidorna vilket kan göra det lite trångt i lopp med voltstart.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om hemsidan, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Silverdivisionen

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart och loppet är rundspelat där ingen häst har över 20 procent av insatserna på sig. Knapp favorit i nuläget är 12 Beppe Am (19 %) som vi lutade oss emot senast i våra Tillsammans-tips då han har bra resultat på tungsprungen bana och galoppen där var svårbedömd men det var i alla fall inte slutsålt i det läget. Att han har visat en högstanivå som räcker långt råder det inget större tvivel om i det här sällskapet men samtidigt strular det ofta till sig för honom och utgångsläget är uselt. Han har i alla fall ingen upplyftande statstisk från det här läget tidigare även om han går bra bakifrån. Det är möjligt att hans hysteriska formtopp har börjat lägga sig lite också men samtidigt körs han av en toppkusk och blir det bara lite fart på tillställningen så blir han att räkna med över upploppet och han är given i B-gruppen för oss utan att det är något större spelvärde på honom.

Den andra mest betrodda hästen är 6 Raffinos (18 %) som har ett perfekt utgångsläge och stod för en mersmakande insats senast i det andra loppet för året och hon är klart på gång formmässigt. Det låter uppåt ifrån stallet som visat bra form på slutet och vi anser att hon är mer prisvärd och var faktiskt på gränsen till A-gruppen. Det finns dock en risk att hon hamnar lite illa till från springspåret om hon inte når täten och det kan bli ett tungt lopp i såna fall. Den tredje betrodda hästen är 11 Sugarmakesmecrazy (18 %) som var riktigt bra senast men ska köras passivt med säkerhetsbalans igen och vi skriver mer om under överspelade.

Vårt förstastreck och utgång är istället 3 Ajlexes Cubano (8,2 %) och här hoppas vi helt enkelt på barfotabalans och vi är inne på att det kan vara spets och slut och vi skriver mer om honom nedan. Bästa skrällbudet där bakom anser vi att 2 Cupido Sisu (6,4 %) är som vi som alla andra var inne på förra lördagen. Då lämnade kuskprestationen av Tomi Haapio en del i övrigt att önska och tyvärr sitter samma kusk i sulkyn igen men hästens insats senast var faktiskt bra med tanke på den utdragna körningen i början i 1.08-tempo och får kusken till det lite bättre idag så bör chansen vara klart högre än nuvarande procent. Det blir visserligen skor runt om nu istället för barfota runt om som senast och han får nöja sig med att vara sista B-häst på systemet. Vi tar totalt med fem hästar men här känner vi oss aningen tunna och gör du ett större system så rekommenderar vi dig att fylla på med ytterligare tre-fyra streck.

V75-2 Diamantstoet

Dagens andra V75-avdelning är ett medeldistanslopp med autostart som är öppet för ston som vunnit mellan 175 001 – 525 000 SEK och liksom de två föregående veckorna ser Diamantstoet vidöppet ut. Förra lördagen vann till vår stora glädje en barfotadansande skräll i form av Go For Bananas som enprocentare och det var nyckeln till våra storvinster på V75 Tillsammans-bolag som vi nämnde i inledningen. Även om detta lopp är vidöppet också så är vi inte riktigt inne på en sådan smällkaramell idag men vi har goda förhoppningar om en singelprocentare i alla fall. Klar favorit är 15 Qatrine Gel (38 %) som utvecklats kraftigt de senaste månaderna i nygammal regi och senast vann hon på ett mycket övertygande sätt på V75 och den svenska jänkarvagnen som hon gått i de tre senaste starterna fungerar verkligen bra. Det löste sig visserligen bra den gången då hon kom fram till dödens utan att det kostade något och nu är utgångsläget ännu sämre och det är lätt hänt att det blir hästar i vägen och för vida spår och till denna procent känns spelvärdet neutralt.

Vårt klara förstastreck och även utgång är Gunnar Lassis andrahäst 5 Sahara Sun (7,1 %) som fick utrustningsproblem senast men ska lättas i balansen vilket fungerat bra i träning och vi skriver mer om nedan. Där bakom varnar vi framför allt för 12 Ninepoints Gaagaa (9,7 %) som nu gör andra starten efter vila. Hon har tidigare i karriären visat fartresurser utöver det vanliga och var exempelvis E3-trea år 2015. I årsdebuten såg hon läcker ut inför tävlingarna och imponerade så smått på oss vid vinsten, speciellt med tanke på att det var skor runt om. Känslan är att hon har tagit ytterligare ett språng i utvecklingen och denna säsong förväntar vi oss fina resultat. Hon bör vara förbättrad till denna start med ett lopp i kroppen och speciellt då det aviseras barfotabalans vilket vi ser som ett klart plus i sådana fall. Anledningen till att vi trots allt nöjer oss med B-gruppen är att utgångsläget är uselt samtidigt som Jörgen Westholm i sulkyn inte tillhör våra favoriter. Vi tar också med 10 Guinea Boko (13 %) tidigt som var ruskigt bra med jänkarvagn för första gången näst senast där hon krossade Sambuca Knight från dödens och senast blev det galopp vilket gör att hon blir lite bortglömd men nu blir det jänkarvagn igen och det är inte alls omöjligt att Lars-Göran Söderberg får segerdefilera inom V75 för en gångs skull. Totalt tar vi med sju streck och känner oss relativt trygga med det.

V75-3 Gulddivisionen

Den tredje V75-avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart i Gulddivisionen och här får vi återigen se en straffspark utan målvakt för den nya “Järvsöfaks” i form av 1 On Track Piraten (86 %) vilket känns trist då omgångens potential minskar rejält då det ska mycket till för att han ska förlora. Vi spikar honom som alla andra vilket vi utvecklar tankarna om nedan och rekommenderar 2 Thai Broadway (4,1 %) som reserv då vi är inne på att han kommer hålla spets vid en eventuell strykning och det kan bli barfota runt om och då bör det vara en toppchans. Det är också en fördel att han inte ligger först på turordningen.

V75-4 Kallblod

Omgångens fjärde V75-avdelning är ett långdistanslopp med voltstart. Loppet är öppet för kallblodiga hästar som tjänat mellan 200 001 – 950 000 SEK med 20 meters tillägg vid vunna 450 001 SEK  och 40 meters tillägg vid vunna 650 001 SEK. Det brukar ofta vara skrällvänligt i kallblodsloppen men tyvärr för potentialen i omgången så är vi inne på att favoritduon har klart störst vinstchanser i det här loppet och vi lägger därför hela 77 % av systemkostnaden på dessa två hästar och tar med skrällbuden först i C-gruppen och försöker få med fler skrällbud i övriga avdelningar istället. Gör du ett mindre system så kan det vara lämpligt att ta ställning för vårt förstastreck här som kan dirigera runt om.

Vårt förstastreck är 1 Mix Mollyn (23 %) som står bra till propositionsmässigt här och har lottats till fina förutsättningar. Även om vi kanske inte var överdrivet övertygade om honom senast vid segern så var han kraftigt förbättrad på nygammal balans vilket kanske inte alla är vakna på och formkurvan pekar uppåt. Nu är det nästan garantispets och även om han är relativt oprövad på lång distans så är vi inne på att det ska gå bra men det är antagligen distansen som kan fälla honom i sådana fall om han inte vinner. Han körs dock av en toppkusk och det aviseras en lättning bak vilket kan vara ett ytterligare plus om det fungerar på banan. På det förväntade loppscenariot rankar vi honom först även om vi faktiskt håller den andra betrodda hästen 15 Myhreng Jerker (23 %) som en klart bättre häst om han får närkontakt men det kan lätt bli dryga spår från dubbla tillägg och strular det en aning så blir det inte lätt att ta ner vår tipsetta och han är dessutom osäker på benen även om han har bra statistik i sina Sverigebesök. Totalt går vi kort och tar endast med fyra hästar men här kan det definitivt överraska.

V75-5 Top 7 – Klass II

Den femte V75-avdelningen är ett sprinterlopp med autostart. Loppets klara favorit är Veijo Heiskanens nyförvärv 5 Mitica (36 %) som gjorde debut i hans regi senast men det favoritskapet köper vi inte riktigt trots tränarens optimism och lägger henne på nåder som sista C-häst och skriver mer om henne under rubriken överspelade. Vår A-grupp består istället av duon 9 Gravity Falls (5,2 %) som skulle gynnas om det blir hård körning inledningsvis vilket vi är inne på att det blir och som var mycket positiv med ny utrustning senast och vi skriver vi mer om under skrällbud. En annan som gynnas av tempo är 12 Uppohoppa (18 %) som senast var ute på V75 och där slutade tvåa bakom kanonen Rigel Face. Intrycket var fortsatt strålande med fin spänst hela vägen in i mål och det lyser verkligen form om hästen för närvarande som fortsätter att överraska positivt på oss. Utgångsläget den här gången är naturligvis mycket chansartat över kort distans men då upploppet är långt och vi är inne på att det kommer bli en hård körning samtidigt som Örjan Kihlström brukar ha en förmåga att hitta rätt resor och han är klar förstahäst för oss sett till vinstchans men endast tvåa i loppet sett till spelvärde.

Bakom vår A-duo varnar vi framför allt för 8 Rorri Bris (13 %) som är den av övriga hästar som visat klart mest hittills men känslan är att det lätt kan bli en vingelresa från åttondespåret och det känns inte speciellt tryggt med Mattias Djuse från detta utgångsläge. Det kan bli lättning till barfota fram vilket han fungerat bäst med tidigare och det skulle vara en klar fördel i såna fall. Totalt tar vi med sex hästar men då finns det ytterligare några skrällbud som vi gärna haft med på systemet och risken att åka ut här finns ändå där.

V75-6 Bronsdivisionen

Den sjätte V75-avdelningen går över lång distans med autostart och här väljer vi att gardera brett då känslan är att lite vad som helst kan hända om storfavoriten 4 Digital Archive (46 %) sviker och med tanke på att han inte har dokumenterad form och lär få svar i spetsstriden så finns det chans att han gör det. Vår A-grupp och utgångsgrupp är ändå ovan nämnda häst samt skrällen 8 Mellby Dealer (3,8 %) och dessa skriver vi mer om under utgångar nedan.

Där bakom varnar vi framför allt för 5 Cash A Cheque Em (10 %) som äntligen verkar vara på gång igen på allvar. Efter att ha sett relativt trist ut en längre tid så var insatsen senast vid andraplatsen verkligen plusbetonad och det låter nu uppåt ifrån stallet. Han trivs bra på lång distans och även om huvudscenariot är att det blir skor runt om så är det inte otänkbart med någon form av barfotabalans om banan blir bra vilket skulle vara ett stort plus. Vi vill även varna för 2 Västerbo Hard Cash (4,0 %) som inför tävlingarna senast såg ut som en rund miljon men trots att det blev ett andrapris så var vi aningen besvikna då han blev nedspurtad av en smygkörd häst. Då var det tre varv och att det nu endast är 2640 meter ser vi som en fördel och kapacitetsmässigt är vi övertygade om att han duger. 10 Je’Taime Ruinart (7,2 %) hängde bara med näst senast med vanlig vagn och Örjan Kihlström bakom tömmarna men både senast och för tre starter sedan så har han varit riktigt på tårna när han provat på jänkarvagn och det blir antagligen samma vagn igen och han lär köras på chans med Örjan Kihlström igen och kan bli en obehaglig överraskning.

V75-7 Klass I

V75-omgången avslutas med ett medeldistanslopp med autostart och den klara favoriten är 1 Man At Work (54 %) som var fortsatt fantastiskt bra senast där Ulf Stenströmer närmaste lovade vinst inför loppet och att han ska ses med högst vinstchans i loppet håller vi med om – inte minst om han skulle hålla upp ledningen men det är vi inte säkra på att han gör och till nuvarande procent är spelvärdet svagt och vi jagar som vanligt stora pengar och det är svårt att få in med en favoritseger i V75-avslutningen. Vårt klara förstastreck är istället 7 Sambuca Knight (15 %) som uppträdde som en ny häst och var enormt förbättrad då han gick med jänkarvagn för första gången senast. Han krossade motståndet på ett obesvärat sätt och var långt ifrån bottnad och han lär laddas igen från det här läget och når han spets direkt är vi inne på att loppet är över. Även om det skulle bli dödens så ger vi faktiskt inte slaget helt förlorat om hästen uppträder som han gjorde senast och vi var mycket nära att spela utgång med tanke på att vi ser ett stort värde i ett favoritfall här.

Det finns dock flera intressanta skrällar bakom där vi framför allt varnar för 6 Dynamite Light (2,0 %) som kommer från ett formstall och vi skriver mer om under skrällbud och 3 Tempura (4,5 %) som ska gå med Örjan Kihlström upp i sulkyn samt helstängt huvudlag och barfota runt om och med jänkarvagn för första gången och sammantaget känns superintressant då det bör göra väldigt många meter skillnad och varningen är utfärdad! Totalt tar vi med sju streck och jobbar bort favoriten.

Spiken

V75-3: 1 On Track Piraten (86 %) är mycket jämn och imponerar varenda gång och jagar nya rekord i V75-vinster och trist nog för potentialen i omgången så är han med som storfavorit på V75 igen. Den spontana känslan var som alltid att här vill vi fälla favoriten men till slut bestämde vi oss för att spika igen även om det kan upplevas som lite trist. Anledningen är helt enkelt att vi efter att ha studerat spetsstriden tycker att han har ca 70 % spetschans och då är loppet mer eller mindre över. Även om han missar spets så bedömer vi chanser att han hittar ut i andraspår till mycket stor trots att vi har det värsta motbudet Thai Broadway direkt utanför. Kommer han ut i ett tidigt skede så är vi helt inne på att Johnny Takter kan välja mellan att köra framåt för att överta eller så avvaktar han ett tag i andraspår och attackerar sista halvvarvet och som vi ser det är det ingen som då har häst att stå emot trots barfotabalans på värsta motbudet. Vi vill poängtera att vi anser att han är aningen överspelad på sina 86 % men omgången i övrigt ser så pass spelvärd ut så vi prioriterar överlevnad här. Vi taxerar vinstchansen till 79 %.

Utgångar

V75-1: 3 Ajlexes Cubano (8,2 %) är bara spelad till dryga åtta procent och här fattar vi verkligen ingenting och börjar nästan undra om vi missat någonting. Visserligen imponerade han inte överdrivet senast på V86 trots segern men då hade vi inte heller förväntat oss någon topprestation då han återkom efter vila och tidigare inte visat sig fungera som allra bäst på Bergsåker. Motståndet var dock så pass billigt att vi trodde på honom ändå. Till denna start ser förutsättningarna bättre ut även om spetschansen endast värderas till 60 % denna gång då det är lite svårbedömt i voltstart och motståndet är hårdare. Han har nämligen lopp i kroppen och har tidigare visat sig fungerar bra på Bollnäs med statistiken 4-2-1 på tolv försök jämfört med 9-11-1  på 62 starter på andra banor. Men det som framför allt sticker ut är att det aviseras barfota runt om vilket är en enorm förbättring om banan tillåter detta vilket även statistiken visar med 10-5-1 på 32 starter barfota runt om jämfört med 3-8-1 på 42 starter med annan balans. Det låter även uppåt ifrån stallet till denna start och blir det inte en alltför hård spetsstrid så är vi inne på att han får bestämma lite och då är det en bra chans och insatsprocenten är ett fynd. Vi taxerar vinstchansen till 25 %.

V75-2: 5 Sahara Sun (7,1 %) var det mycket snack om inför förra starten på V75 men då slutade det med en besvikelse då det blev dubbla galopper. Hon hann ändå visa fina fartresurser mellan galopperna och intrycket var mycket bra – inte minst med tanke på att hon hade problem med utrustningen. Orsaken till galopperna är nämligen enligt tränaren att hon slog sig på sin knäkappa och till denna start lättas hon balansmässigt vilket vi ser som positivt och det har fungerat mycket bra i intervallsjobb under veckan enligt tränaren Gunnar Lassis som mer eller mindre verkar hålla det som en likvärdig eller till och med bättre chans än favoriten från hans stall. Hon är ingen startkatapult men från det här fina utgångsläget värderar vi spetschansen till 30 % och därifrån har vi svårt att se någon ta ner henne men annars så bör Magnus Jakobsson åtminstone hitta en fin positon och då är segerchansen högre än den här låga procenten om hon bara går felfritt. Det lär bli mycket spel på henne under lördagen men vi tycker att hon är spelvärd uppemot 20 %.

V75-6: 4 Digital Archive (46 %) köper vi som storfavorit då han visat klart högst fartresuser i sällskapet och att han nu återkommer efter ett kortare uppehåll ser vi snarare som ett plus då han renoverats och vilan kändes välbehövlig. Han har tidigare fungerat bra efter upphåll och till dagens start är det optimistiska tongångar ifrån stallet även om de inte förväntar sig samma form som tidigare i vinter när han började gå i jänkarvagnen. Vi tror att han kommer göra ett bra lopp men vågar inte riktigt lita fullt ut på honom då han tidigare har blandat och gett i prestationerna och dagsformen är som sagt inte lika dokumenterad som tidigare och det lär också blir svar i spetsstriden och att han istället får gå utvändigt igen även om han tål det. Vi är inte heller lika övertygade som stallet är om att lång distans är hans bästa distans. Vi taxerar vinstchansen till 53 %.

V75-6: 8 Mellby Dealer (3,8 %) står lite hårt inne i loppet men trivs verkligen på lång distans där han har statistiken 6-0-0 på tio starter och det lyser verkligen form om honom för tillfället där han suttit fast med krafter kvar vid sina plumpar på slutet. Senast var han ute på V86 och vann med lätthet utan att bruka sig för fullt och han ser faktiskt bättre och bättre ut för varje start. Han är som allra bäst med ryggresa och utgångsläget är så klart inte lyckat men lyckas Roger Nilsson hitta ner i en vettig position i andraspår samtidigt som favoriten får tugga på utvändigt så är vi fullt övertygade om att han kan ta ner de övriga. Till nuvarande procent är han värd att lägga en del tyngd på då vi värderar vinstchansen till 11 %.

Övervärderade

V75-1: 11 Sugarmakesmecrazy (18 %) var vi inte inne på senast i årsdebuten med skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag men han såg faktiskt riktigt bra ut när han gick med full fart över mål. Han brukar vanligtvis gå med någon form av barfotabalans och stängt huvudlag och ofta med jänkarvagn så det var en riktig preparéutrustning senast och det aviseras att det blir samma igen och det känns trots allt inte så hett på en delad favorit. Om det skulle bli ändringar på det under lördagen så är det värt att varna för honom men Svante Båth ligger mycket lågt och det är inte troligt att det blir några ändringar. Utgångsläget är dåligt och det aviseras ett passivt upplägg vilket gör att vi lägger honom utanför systemet även om han duger långt kapacitetsmässigt.

V75-5: 5 Mitica (36 %) gjorde senast debut i regi Veijo Heiskanen och insatsen var bra som tvåa bakom Rajesh Face även det inte är någon sort som vi riktigt har tagit till oss och vi har lite svårt att köpa favoritskapet då det finns flera springare som visat klart högre fartresurser. Hon gick barfota runt om i debuten för Veijo Heiskanen senast vilket fungerade bra och han är mycket optimistisk och det blir antagligen samma igen och utgångsläget är bra och loppet i kroppen lär göra henne förbättrad. Samtidigt är vi inne på att det kan bli en tuff spetskörning och det ser inte ut att bli något blufflopp och det är trots allt ett sto som möter hingstar och valacker och det brukar vara en klar nackdel. Dessutom körs hon av Kaj Widell som brukar ha svårt att infria på V75 och vi tar med henne på nåder i C-gruppen på den relativt höga vinstchansen men vi anser ändå att det är lite upp till bevis och som favorit är det inte så hett spelmässigt. Vi taxerar vinstchansen till 16 %.

Skrällbud

V75-5: 9 Gravity Falls (5,2 %) kommer från Roger Walmanns stall vars hästar går riktigt bra för dagen. Han har tidigare varit lite ovillig men senast vann han på ett mersmakande sätt på Solvalla när han provades med ny utrustning med norskt huvudlag med vita insidor och utan huva med enbart bomull i öronen och det såg ut som en ny häst över mål och hästen verkar vara under utveckling. Vår idé trivs dessutom bra på distansen sedan tidigare och och intervallet mellan starerna är perfekt. Till denna start aviseras det förutom ändringarna från senast också barfota fram för första gången vilket känns intressant på en skräll. Det ska nämnas att några av motståndarna hittills visat mer och han måste höja sig för att duga men vi är inne på att det kan ske idag och procenten är intressant. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V75-7: 6 Dynamite Light (2,0 %) kommer från Lutfi Kolgjinis formstall och ni som följt travet de senaste veckorna har troligtvis sett hur hans hästar går som skållade troll mest hela tiden. De lyser verkligen form om hela stallet och även om han var ute förra veckan på V75 utan framgång så galopperade han då under attack och hade slutat långt framme annars trots ett hopplöst utgångsläge med bakspår. Intrycket var strålande och att det nu är täta starter ser vi som ett stort utropstecken och det är dessutom intressant att han ska gå med can’t see back-huvudlag på insidan. Vi taxerar vinstchansen till 9 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

5*4*1*4*2*10*6 = 4 000 kronor[/content_protector]‎