V75 Bergsåker

V75

Vi tar ställning i Gulddivisionen och gör ett försök att fälla de “Berghsäkra” storfavoriterna

[content_protector password=”snöstorm” cookie_expires=”3600″]I lördagens omgång startade oslagbara On Track Piraten som jättefavorit och omgången såg därmed inte så intressant ut på förhand eftersom det bara var sex lopp kvar att lösa men det visade sig att vi hade rätt infallsvinkel på vårt matematiska system där vi gick emot Fossens Bonus och låste på den för dagen “lavade” Thai Navigator och Indoor Voices (som för övrigt avslutade starkt efter ett omöjligt lopp). Vi fick därmed sju rätt vilket gav 149 495 SEK i utdelning och tillsammans med sex rätt på Jokersystemet så blev utdelningen 159 334 SEK. Vi har skrivit mer om lördagens omgång här: https://skoinfo.se/blogg/succe-for-hemsidan-i-lordags-nettoplus-pa-159-334-kronor/

Det är annars högtryck för travet med Prix d’Amerique till helgen och en rekordomsättning med råge till Megajackpoten på V86 i onsdags där de betalade ut från samtliga pooler för första gången sedan den 7 december. Det är dessutom lönevecka och det finns all anledning att tro att det ska bli ett hyfsat drag på lördagens V75-omgång på Bergsåker också. Vi tycker visserligen att söndagens V75-omgång på Solvalla ser lite mer intressant ut spelmässigt men det behövs inte så mycket för att utdelningen ska rasa iväg som vi kunde se förra veckan och ibland när det ser lite tråkigt ut så rasar det iväg ordentligt.

Bergsåker är också en skrällbana där allt vänds helt upp och ner när man minst anar det vilket vi fick se prov på i den sista V86-omgången innan julafton där många hästar hade problem med banan. Det lär krävas brodd i skorna men finns inget som talar för en ovanligt dålig bana den här omgången då det är stabilt väder med några enstaka minusgrader och klar himmel utan nederbörd men det kan vara värt att hålla ett öga på närmare in på start. En annan sak att hålla ett öga på är sena utrustningsändringar, inte minst nu när hemmasonen Robert Bergh spelar huvudrollen i helgens omgång och han inte alltid är så bra på att berätta vilka ändringar han planerar att göra om han inte får en direkt fråga. Under förra lördagen så tävlade flera vinnare med jänkarvagn för första gången på länge och var ordentligt förbättrade, bl a Thai Navigator, Barkevious Mingo och Baharat som avslutade  V75-omgången. Vi spikar dock emot Robert Bergh i Gulddivisionen då vi tycker att 7 Narold Vox (28 %) har passande förutsättningar då han är i ett ruskigt fint slag för dagen samtidigt som det värsta motbudet Nahar inte verkar vara helt på topp (inte ens med jänkarvagnen på…) och vi ger omgången sammantaget en svag trea på en femgradig skala i spelvärde.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om våra tips, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Klass I

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart i Klass I med propositionen 200 001 – 400 000 SEK och loppet är relativt ihåligt  och halva startfältet startar med minimal vinstchans. Klar favorit är Robert Berghs 7 Aileron (59 %) som tränaren planerar att inleda segertåget med och att det är den bästa hästen i grunden råder det ingen tvekan om och vid full form hade det varit vårt klara förstastreck trots rådande procent. Vi har dock varit besvikna på honom i de två senaste starterna och även om det är enklare motstånd nu och stallet är inne på att banunderlaget har ställt till det så känns det lite som en efterhandskonstruktion och vi är inte fullt övertygade då han inte sett speciellt bra ut. Vi är dessutom inne på att det kan bli en vingelresa denna gång eller att det blir svar om ledningen och vi anser därmed att han är lite överspelad.

Vårt förstastreck och även utgång är istället spårlottningsvinnaren och spetsdraget 1 VästerboBlackMoney (13 %) som vi skriver mer om under separat rubrik och bakom ovan nämnda duo varnar vi framför allt för 3 Forecast (6,7 %) som visserligen sällan vinner och kanske inte imponerat fullt ut de senaste två starterna men nu är distansen statistiskt sett mer lämplig än senast och samtidigt så går han från ganska hårt betrodd till skräll i ett sällskap som faktiskt är enklare än på slutet om vi bortser från favoriten och det är dessutom riktigt täta starter vilket vi är inne på är en klar fördel. Utgångsläget är bra och kör ovan nämnda hästar bort varandra, vilket det faktiskt är en stor risk att de gör, så bör istället Forecast ha en fin vinstchans. Att det antagligen blir en vanlig vagn istället för jänkarvagn är en relativt neutral förändring då det inte verkar göra så stor skillnad på den här hästen. Vi kryddar med några C-hästar och inleder med sex streck.

V75-2 Stolopp

Dagens andra V75-avdelning är ett stolopp över medeldistans med voltstart och det är öppet för hästar med 100 001 – 780 000 SEK med tillägg vid vunna 260 001 SEK. Loppet håller svag V75-klass och känslan är att lite vad som helst kan hända om favoriten kommer bort och vi streckar på ordentligt. Klar favorit är Robert Berghs 13 Angel Rain (40 %) och att hon är överlägsen i detta sällskap rent kapacitetsmässigt råder det inget tvivel om. Hon utgör också en del av vår A-grupp och vi var länge inne på att göra mer utav henne då hon har en historik av att leverera som betrodd där hon känner att hon rår på motståndet med resultatet 7-3-0 på tio starter jämfört med 0-1-5 på 16 starter när hon stått i över 3,5 ggr pengarna. Vi valde dock bort utgång till slut då hon trots allt har en historik av att galoppera mycket och har ett lite lurigt utgångsläge även om det blivit lite mer plats nu efter strykningen. Hon har dock galopperat i hela 35 % av karriärens starter varav fyra av de tio senaste och det är definitivt ett stort orosmoment för hennes del med ett svårt spår i voltstart och hon lär hamna sist även om hon går felfritt och då är inte segern given med många hästar i vägen. Dessutom visar fortsatt Robert Bergh en svajig form och stallets hästar är svåra att räkna på för dagen. Hon gick med jänkarvagn senast men nu lär det bli vanlig vagn och även om hon svek med den näst senast så har hon gått bra med den förut. Det är dock ingen positiv ändring med tanke på hur bra hon var senast med jänkarvagnen på. Att det blir brodd i skorna är dock ingenting som oroar då det fungerade bra senast.

I A-gruppen lägger vi även 6 Fetiche Boko (11 %) som är vår klara spetsfavorit där det nu förutom helstängt huvudlag aviseras att det kan bli jänkarvagn för första gången och det är lite intressant. Det ska dock sägas att hon gått med svensk jänkarvagn två gånger under fjolåret och det har inte gett någon positiv effekt så det är osäkert vilken effekt det får med en riktig jänkarvagn den här gången. Att hon ska gå med ett helstängt huvudlag är i alla fall ett plus då det haft en positiv effekt tidigare och hon inte verkar bli riktigt lika het med det nu för tiden för det har hon inte råd med mot det här motståndet. Det är annars ingen sort som vi är speciellt förtjusta i men i ett stolopp där de bästa kommer sitta långt nere i kön är tätpositionen guld värt och kommer favoriten bort så kan det faktiskt bli ett blufflopp. Bakom vår A-grupp varnar vi för 2 Leia Skywalker (5,6 %) som är en av omgångens bästa skrällbud enligt vår mening. Hon har sett klart förbättrad ut på slutet, bl a näst senast då hon sköt till riktigt bra på upploppet till en andraplats inom V86 och senast där hon fastnade med till synes alla krafter kvar. Hon har en historik av att kunna skrälla samtidigt som det nu är täta starter vilket vi ser som ett klart plus. Där bakom är det vidöppet och vi fyller på med totalt nio streck och försöker jobba bort favoriten trots att hon ingår i vår A-grupp då hon bara har drygt 20 % av systemets insatser på sig.

V75-3 Gulddivisionen

Dagens Gulddivision är ett medeldistanslopp med autostart och loppet håller som vanligt under vintern en medioker klass. Vi anser att detta lopp mest står mellan de två förhandsfavoriterna 5 Nahar (43 %) (där Robert Bergh är favorit igen) samt 7 Narold Vox (28 %) även om 2 Västerbo Loveboat (18 %) också får ser med vissa chanser om den spetsar utan strid men vi anser ändå att han är överspelad till den här procenten.

Vi tycker att 7 Narold Vox (28 %) är klart mest gynnad av årstid och förutsättningar med skor och brodd och har sett klart bäst ut av de två på slutet och han är dessutom betydligt mer säker på benen då 5 Nahar (43 %) har 30 % i galopprocent totalt och 50 % i galopprocent under de tio senaste starterna och jänkarvagnen som han gått med på slutet verkar inte ha gjort någon större skillnad i det avseendet. Robert Berghs häst klarar att gå med brodd bak också och ska vara extra trimmad i jobben i veckan vilket man ska ta på allvar men vi tror att Narold Vox har en vettig chans att trycka sig förbi i starten och att det kan avgöra loppet. Vi har ingen lust att låsa loppet på de två mest spelade och då strecken är som de är och vi anser att Narold Vox borde vara knapp favorit så väljer vi att göra en systemteknisk spik vilket vi skriver mer om nedan.

V75-4 Kallblod

Omgångens fjärde V75-avdelning är ett kallblodslopp över kort distans med voltstart ooch det är öppet för kallblod som vunnit lägst 250 001 SEK med 20 meter tillägg vid vunna 800 001 SEK och 40 meter tillägg vid vunna 1 600 001 SEK.  Loppet är relativt rundspelat och knapp favorit är i nuläget 15 Myr Faksen (21 %) och det köper vi då han är van klart hårdare motstånd och imponerade vid den senaste segern på V75. Till nuvarande procent hade vi faktiskt haft med honom i A-gruppen men vi har en viss känsla för att det kommer bli drag på honom och att procenten kommer stiga upp emot 25 % och då är spelvärdet neutralt. Stannar procenten på nuvarande nivå så rekommenderar vi att ranka upp honom något men att det gått mer än en månad sedan den senaste starten är inte helt optimalt och även om han går bra bakifrån så är dubbla tillägg alltid lite chansartat om man inte är helt överlägsen då det kan strula på vägen.

Vårt förstastreck landar istället på fjärdehandaren 13 Storm Odd (15 %) som senast mötte favoriten och insatsen var faktiskt minst lika bra då han slutade tvåa efter galopp. Han är visserligen osäker med voltstart men vi tror att spår sex i volt kan passa bra med ingen utanför honom. Vi har goda förhoppningar om att Ulf Eriksson sedan kommer köra offensivt direkt när han har travat in sig för att skaffa sig en fördel mot favoriten i kön och då har vi förhoppningar om att det blir för långt fram. I kallblodsloppet går vi aningen kort med två hästar på startvolten utöver de ovan nämnda och nöjer oss med fyra streck totalt och ratar fullständigt andrahandaren 1 Art Nökkve (19 %) som vi skriver mer om under rubriken överspelade. Missa inte att 3 Ulsrud Troll (17 %) får kallblodsspecialisten Torbjörn Jansson i sulkyn vilket är en kraftig kuskförstärkning och att han antagligen ska lättas från järn- till aluminiumskor om banan tillåter vilket kan slå väl ut om det fungerar som det ska.

V75-5 Top 7 – Klass II

Den femte avdelningen är ett medeldistanslopp med autostart som är öppet för hästar med 50 001 – 200 000 SEK intjänat. Loppet känns som ett riktigt getingbo och här finns det många hästar med bra vinnarskalle i fältet. Tyvärr har spelarkollektivet också kommit relativt rätt på det och de betrodda hästarna startar överlag med högst vinstchanser. Loppets knappa favorit är 4 Showman Brodde (22 %) från Svante Båths formstall – som är startsnabb och antagligen ska lättas i balansen – och det köper vi fullt ut och spelar utgång vilket vi skriver mer om nedan.

Där bakom rankar vi 9 A Sleepwalker (16 %) som verkar vara under kraftig utveckling och det låter även uppåt ifrån stallen. Favoriten måste troligtvis prestera på topp för att hålla undan. Loppets bästa skräll är annars 3 Avec Wine (8,7 %) som presterat som allra bäst med aktuellt tidsintervall och det ser ut att finnas rejäla fartresurser i Timo Nurmos häst som varit lite sen men verkar vara under utveckling för dagen. Även Roger Walmanns 11 Frantic (6,8 %) måste nämnas som B-häst då han har en låg spelprocent. Han är härdad mot tuffa sällskap även om han svek lite senast och varit struken för feber efter det men var bra vid segern och ska köras på chans här och kan bli en obehaglig överraskning i ett lopp där många har att köra med och det kan lösa sig med en formkusk i sulkyn. Att det blivit en längre vila behöver inte vara någon större nackdel heller då han tränar bra enligt stallet och har två segrar och en tredjeplats på tre starter efter vila tidigare – bl a segern näst senast då. Vi väljer att fylla på med totalt åtta streck i det här loppet då det inte skiljer så mycket mellan hästarna och det ofta skräller i klassen och vinner inte vår utgång är känslan att lite vad som helst kan hända då det finns många optimistiska tränare och påställda kuskar. Vi lägger dock andrahandsfavoriten 2 Lövdala Principito (19 %) först som C-häst och skriver mer om honom under överspelade nedan.

V75-6 Bronsdivisionen

Den sjätte V75-avdelningen är ett långdistanslopp med autostart i Bronsdivisionen öppet för hästar som tjänat 400 001 – 800 000 SEK. Detta lopp är liksom flera andra lopp denna lördag ganska ihåligt och vi blir förvånade om vinnaren hittas utanför vår systemram även om 11 Merry Broline (1,6 %) faktiskt är den första hästen vi skulle ta in på vårt system om vi hade råd. Loppets klara favorit är 7 Digital Archive (67 %) och att han är favorit köper vi fullt ut då han fullkomligt krossat motståndet på slutet när han gått med jänkarvagn i de tre senaste starterna vilket haft en ruskig effekt på honom. Som så här stor favorit finns det ändå inget spelvärde i honom som vi ser saken då det finns en uppenbar risk att det blir dödens igen här samtidigt som det inte saknas kapabla motbud – även om favoriten lär vinna igen om han presterar på samma nivå som på slutet och vi lägger honom som A-häst.

Vårt förstastreck är dock 10 GlobalSatisfaction (8,1 %) som går från “megalampa” till skräll och känns underspelad och vi skriver mer om under skrällbud och där bakom finns det ett par hästar som kan skrälla också om de kommer bort och vi varnar framför allt för 5 Queer Fish (12 %) som trivs på Bergsåker och med aktuellt tidsintervall mellan starterna och på vintern och över aktuell distans. Nu är han spetsfavorit och ibland står han för riktigt rejäla prestationer. Totalt tar vi med fem streck och hoppas jaga bort favoriten för att det ska bli någon utdelning.

V75-7 Silverdivisionen

V75-omgången avslutas med ett medeldistanslopp med autostart och propositionen är som vanligt inom Silverdivisionen 400 001 – 1 500 000 SEK. Även detta lopp känns lite ihåligt men här har vi åtmistone några rejäla skrällbud högt rankade som vi hoppas kunna jobba in om systemet lever inför avslutningen. Klar favorit är 4 Zenit Brick (38 %) och trots att det är en häst som både Timo Nurmos och vi håller högt och han fungerat mycket bra efter kastrationen så är vi inne på att han är lite överspelad här då det luktar dödens lång väg samtidigt som det är ett statistiskt klart minus med det långa uppehållet. Med aktuellt tidsintervall mellan starterna har han statistiken 0-2-1 på nio starter jämfört med 6-5-4 på 24 starter med kortare intervall mellan starterna.

Vårt klara förstastreck är istället 11 Beppe Am (21 %) som inte radat upp segrar under fjolåret men vann senast och fullkomligt skriker form för dagen och vi lägger honom i A-gruppen igen och spelar utgång med honom då det ser ut att kunna lösa sig med tempo och ryggar här. Vi skriver mer om honom nedan. I A-gruppen lägger vi också skrällen 6 Catch the Cash (4,8 %) som ska gå med jänkarvagn och helstängt huvudlag med  hål i vilket hon varit ruskigt vass med tidigare och vi skriver mer om henne under skrällbud. Bakom ovan nämnda duo varnar vi framför allt för 9 Raz Mackenzie (13%) som fungerat bra efter uppehåll som det är nu och på aktuell bana samt med kusken. Totalt tar vi med sex streck och det känns kassakåpssäkert.

Spiken

V75-3: 7 Narold Vox (28 %) såg vi kanske inte som en häst som skulle tillhöra favoriterna inom Gulddivisionen under förra året men han har sedan höjt sig rejält de senaste månaderna och prestationerna på slutet har kanske varit bättre än någonsin. Han ser faktiskt allt bättre ut och verkar fortfarande vara under utveckling vilket man inte kan säga om många av motståndarna i lördagens lopp. Vi väljer att spika här trots att vi ser distansen som ett litet minus men han vann på 1.12,3-tid över den här distansen i oktober och i nuvarande slag oroar det inte så mycket. Förutsättningarna i övrigt känns annars klockrena. För det första så trivs han utmärkt på Bergsåker där han har statistiken 9-4-1 på 18 starter vilket är betydligt bättre än på andra banor. Sedan är tidsintervallet mellan starterna 18-6-4 på 47 starter positivt jämfört med med övriga intervall. Han har också levererat fantastiskt bra när han är betrodd som nu samtidigt som vintern är hans bästa årstid och skor runt om och brodd i skorna är en fördel jämfört med konkurrenterna. När han dessutom fungerat som allra bäst med Ulf Eriksson i sulkyn ser ni att det sammantaget finns många plus.

Vi väljer att spika trots att det finns en risk för att det blir dödens. Han har i alla fall blivit nedstruken nu och tassade ovanligt enkelt fram till täten senast och vi tror att det finns en chans att han kan köra sig förbi favoriten och ta sig till täten här eller åtminstone kan ta en lugn dödens. Det kan självklart bli för tufft om Nahar har en av sina bättre dagar och vässas upp ordentligt men vi blir inte alls förvånade om det blir en galopp om han laddas då han inte sett som bäst ut på slutet även om han är svår att räkna på. Det finns i alla fall klara frågetecken för favoriten men vill du köra med hängslen och livrem så spelar du med båda och spikar någon annanstans. Vi taxerar vinstchansen till 40 %.

Utgångar

V75-1: 1 VästerboBlackMoney (13 %) har bortsett från senast (där han slutade trea men borde ha vunnit) stått för idel bra prestationer i sex starter i sin nya regi . Den insatsen förklaras dock av ett foderbyte och att han var dålig i magen och dessutom trivdes han inte på banan. Vi köper de förklaringarna och han rapporteras träna klart förbättrat igen och det låter påställt till denna start. Innan den senaste starten har han imponerat på oss och verkligen höjt sig i sin nya regi.

Till dagens start känns förutsättningarna perfekta då han är startsnabb och vår klara spetsfavorit och vi är inne på att han körs därifrån och även om han släpper så behöver vinnarhålet inte vara fel i detta sällskap då det är ett ihåligt lopp och vi blir nästan förvånade om han inte får chansen till slut. Vi tror alltså oavsett hur det utvecklar sig på ett passande löpningsförlopp och till dagens start är han dessutom kraftigt kuskförstärkt med Ulf Ohlsson i sulkyn istället för Anders Wallin. Utöver ovan så finns en historik av att leverera som halvskräll som nu och det är alltid ett plus och att hästen antagligen ska provas med ett halvstängt huvudlag är klart intressant då han fungerat förbättrat med murphybländare i de tre senaste starterna. Vi taxerar vinstchansen till 27 %.

V75-5: 4 Showman Brodde (23 %) kommer från Svante Båths stall som visat extrem toppform på slutet och förutsättningarna för den här hästen som är en sort som vi verkligen gillar känns i det närmaste perfekta förutom att det är ett ganska tufft motstånd. Han verkar vara under kraftig utveckling och kommer till lördagens start med tre raka segrar som samtliga har tagits från spets och nu är utgångsläget perfekt då han är startsnabb och vår klara spetsfavorit. Det låter påställt från stallet och han kommer lättas från järnskor till lättmetallskor vilket vi ser som ett klart plus om det fungerar på banan och han ska också provas med förlängd checkrem. Känslan är att han är under kraftig utveckling och ifrån spets blir han inte lätt att nå. Vi taxerar vinstchansen till 38 %.

V75-7: 11 Beppe Am (21 %) har haft toppform en längre tid och glänste rejält vid V75-segern senast där han värmde lysande och spårade runt om och hade kunnat springa ett varv till enligt Örjan Kihlström. Efter det så går träningsrapporterna fortsatt i dur och han har tidigare levererat när han varit hårdare betrodd som nu. Kusken Kenneth Haugstaud är  inget plus jämfört med Örjan Kihlström men han kör också med ett gott självförtroende för närvarnde och gör inte många misstag. Vi är inne på att han antingen kan hitta ryggar på vägen eller kör offensivt om tempot bedarrar och är faktiskt inne på att han kan krossa motståndet med spår på vägen. Vi taxerar vinstchansen till 40 % och vill du spela med två spikar så är det här ett alternativ.

Övervärderade

V75-4: 1 Art Nökkve (19 %) återkom senast efter vila och gjorde ingen märkvärdig prestation då men bör vara klart förbättrad till denna start – speciellt som tidsintervallet mellan starterna är perfekt för hans del. Vi har ändå svårt att köpa spelprocenten då han är trög i starten och bör hamna illa till direkt och dessutom anser vi att han höjer sig rejält med barfotabalans vilket även statistiken visar. Med skor runt om har han två segrar på elva starter jämfört med 2-0-2 på fyra starter med någon form av barfotabalans. Dessutom håller vi inte Håkan Skoglund i sulkyn som någon av de bättre kuskarna i sällskapet i de här sammanhangen. Faktum är att han bara kört ett lopp under året och det känns faktiskt som ett minus när loppet är på V75 och det oftast behövs snabba beslut. Vi taxerar vinstchansen till 8 %.

V75-5: 2 Lövdala Principito (19 %) är andrahandsfavorit i ett jämnspelat lopp och startade senast inom V75 där insatsen var bra men det var mot en svag V75-omgivning där han slutade tvåa bakom superskrällen Kenzi som inte är någon V75-vinnare normalt sett. Även om insatsen var klart godkänd så ger han fortsatt ett lite trögt intryck och han lever mest på sin styrka och den sorten brukar ha svårt att leverera inom V75 om det inte klaffar perfekt under vägen. Dessutom är han inte speciellt startsnabb och bör hamna långt ner och att det nu är medeldistans jämfört med lång distans som han gått över på sistone ser vi som en klar nackdel. I detta lopp finns det gott om talangfulla och fartfyllda hästar och som vi ser det måste det bli överpace och klaff för att han ska komma in i matchen och det känns lite långsökt och vi rankar ner honom och tar med som sista C-häst. Vi taxerar vinstchansen till 8 %.

Skrällbud

V75-6: 10 GlobalSatisfaction (8,2 %) går från storfavorit till skräll på V75 efter att han galopperat efter hundra meter senast vilket är hyperintressant. Han utvecklades kraftigt under den senare delen av fjolåret och visade vid ett flertal tillfällen att han står sig riktigt bra mot stenhård konkurrens. Han slog bland annat såna hästar som Uncle Lasse och Wild Honey vid tredjeplatsen nyligen och der är lite svårt att säga exakt hur bra han är i dagsläget. Han har dock visat en väldigt hög toppkapacitet och vi är inne på att han kan gynnas av löpningsförloppet här då storfavoriten kan tvingas gå i dödens och tempot kan bli högt uppdrivet. Vi är inte helt övertygade om att han är lika bra med skor runt om men Timo Nurmos verkar vara full av tillförsikt inför uppgiften. Om han löper upp till sin kapacitet samtidigt som favoriten kommer bort eller får en tung resa så blir vi inte alls förvånade om han tuggar ner samtliga över upploppet. Vi taxerar vinstchansen till 18 %.

V75-7: 6 Catch The Cash (4,8 %) gjorde en topprestation för tre starter sedan med jänkarvagn och helstängt huvudlag med hål i medan hon var mer medioker näst senast på nyårsafton bakom Indoor Voices då hon gick med vanlig vagn. Senast var det dock ett positivt intryck igen med jänkarvagnen på i ett “preparélopp” och till dagens start finns det en del positiva aspekter att ta hänsyn till. För det första så är det nu riktigt täta starter vilket känns som ett stort plus för henne i nuvarande författning och det blir dessutom jänkarvagn och helstängt huvudlag som hon gick så bra med under SM och på Bergsåker för tre starter sen. Det låter dessutom påställt ifrån stallet och hon trivs som allra bäst med kusken Oskar J Andersson. Hon är både stark och speedig och trots att det är tufft mot hingstarna i Silverdivisionen så blir vi inte förvånade om hon blåser till allt över upploppet om det blir lite tempo på tillställningen. Hon är ojämn men intrycket när hon gick med den här balansen var i alla fall ruskigt vasst. Vi taxerar vinstchansen till 12 %.

Jokersystemet

V75 Bergsåker

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

6*9*1*4*6*3*2 = 3 888 kronor[/content_protector]