V75 Åby

V75

Vi har kört loppet i badkaret och spiken är uträknad och klar

[content_protector password=”snövit” cookie_expires=”3600″]I lördagens V75-omgång på Bergsåker så var vi ganska rätt ute med rankingen 1-1-2-4-7-1-4 där utgången VästerboBlackMoney inledde lovande och förstarankade DD-draget GlobalSatisfaction gladde på slutet och två av de sämst rankade hästarna var favoriter som tyvärr bara visade sig vara bäst. Vi missade dock i Gulddivisionen där vi inte hade någon känsla för Nahar men spiken Narold Vox ändå inte riktigt fick grepp på Västerbo Loveboat i täten trots en bra avslutning och så var den dagen förstörd. I söndags på V75 Solvalla gjorde vi inte några tips på hemsidan men vi gick hårt på den finske gästen Hotshot Luca på det stora Jokersystemet på V75 Tillsammans och satt med två garderade lopp kvar och en stor utdelning på gaffeln efter V75-5 men det blev tyvärr två favoriter som avslutade och endast 185 734 SEK i vinst istället för flera miljoner som vi hoppades på i det läget.

Det känns som att tipsformen för V75 i alla fall håller i sig hyfsat med tanke på att vi hade en sexsiffrig vinst på hemsidan veckan innan och att det är dags för Åbytravet att arrangera V75 den här lördagen är inspirerande då det alltid är fin travsport som vi bjuds på där. Det är flera favoriter som håller hög klass men vi går faktiskt emot nästan alla då det finns frågetecken och vi är ute efter en hög utdelning. Man ska också tänka på att det är V75-finaler nästa vecka där vissa hästar kvalat in vilket faktiskt kan påverka upplägg och insatser den här veckan.

Vi gör en helomvändning och spikar 1 Digital Archive (16 %) som vi gick emot förra veckan trots att han nu går ut i ett stenhårt Bronsdivisionsförsök – ett av de hårdaste loppen för klassen som körts på länge – men där vi tror oss ha räknat ut löpningsförloppet och tror att han blir mycket jobbig att stå emot till slut. Han blev lite märkligt körd senast där han släpade i dödens och sedan kördes till för tidigt och han lär få gå på innerspår hela vägen nu – mest troligt i vinnarhålet som sämst eller kanske t o m i ledningen. Vi har gått extra mycket på att Åby är en open stretch-bana den här veckan med dubbla spår invändigt på upploppet vilket inte bara har påverkat vårt spikval utan tipsettorna i andra lopp också och vi ger omgången en fyra på en femgradig skala i spelvärde.

Det är mulet och omkring nollgradigt eller någon enstaka plusgrad runt Mölndal och det förväntas liknande väder under lördagen – möjligtvis att det kommer lite nederbörd under lördagen men det är så små mängder enligt prognosen att det inte är något som vi lägger någon större vikt vid i nuläget i våra analyser. Banmästaren verkar mycket tillfreds med banan för tillfället och det hade säkerligen gått att köra barfota runt om också om det hade varit tillåtet.

Vi har lanserat ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om hemsidan, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Silverdivisionen

V75-omgången inleds med ett medeldistanslopp med voltstart i Silverdivisionen med propositionen 400 001 – 1 500 000 SEK som har endast lockat nio deltagare och det är en relativt svag upplaga. Vi spelar med hängslen och livrem och tar med samtliga som vi anser har realistiska vinstchanser dvs fem streck. Klar favorit är 2 Even’s First Boy (46 %) som senast gjorde en stark insats när han fick vandra i spåren och slutade trea bakom Aron The Baron inom V75. Vi förstår favoritskapet men samtidigt anser vi att procenten är för hög då han lär få göra allt jobb själv och Even’s First Boy har rätt dålig statistik på just Åby där han har tre segrar på 21 starter jämfört med sju segrar på 22 starter på andra banor och kanske är det en sådan häst som ofta får göra grovjobb och inte är speciellt gynnad av att det finns open stretch-spår. Hästen är allround men det är ändå lite oroväckande statistik på medeldistans där han bara har tre segrar på 21 starter jämfört med 7-8-2 på 22 starter på andra distanser. Spelvärdet är ljummet och vi nöjer oss med B-gruppen.

Vårt klara förstastreck är istället 1 Diggers Elias (8,0 %) som har sett fin ut på slutet och ska maxas i balansen vilket var länge sedan senast och vi spelar utgång på och skriver mer om nedan och där bakom varnar vi framför allt för 6 Valla d’Estino (7,4 %) som är en sort som vi gillar och bör sitta bra på det direkt – antingen i spets eller vinnarhålet från springspåret. Hon gjorde senast en ganska dålig debut i regi Veijo Heiskanen och han ligger fortsatt ganska lågt men vi är helt inne på att hon duger riktigt bra i ett sånt här lopp om han kommit rätt på henne då vi anar stor utveckling. Visst går hon säkerligen bättre med lopp i kroppen och barfota runt om men som skrällbud känns hon intressant från det här läget! Idealt sitter våra två först rankade hästar i spets och rygg ledaren även om det givetvis finns flera hästar som kan blanda sig i spetsstriden.

V75-2 Klass I

Dagens andra V75-avdelning går över medeldistans med autostart och det är öppet för hästar med 200 001 – 400 000 SEK. Loppets klara favorit är 7 M.T.King Of Cash (48 %) från Johan Untersteiners formstall. Detta är en springare som vi gillar skarpt och det var även vårt klara förstasteck och spik på några Tillsammans-system senast när han mötte Aileron på V75 där han var riktigt tung i slutstriden. Han vann på ett imponerande sätt och verkar vara under utveckling nu när de hittat rätt på honom vad gäller balans och liknande. Vi väljer trots detta att ranka ner honom en bit här då medeldistans är ett klart minus samtidigt som vi ser spåret som en nackdel – speciellt för en häst som inte öppnar speciellt snabbt till att börja med. Statistiken från V75-bibeln understrycker att spåret är dåligt då favoriten från spår sju med dessa propositoner endast vinner 29 % av tillfällena. Sedan är han dessutom klar för V75-finalen nästa vecka och det är inte säkert att det blir en tuff satsning inledningsvis och då kan det bli hästar i vägen och långt fram. Utöver ovan så känns han inte som något säkert kort ännu även om han gått felfritt tre gånger i rad och de som sagt verkar ha hittat rätt på balansen. Vi blir dock inte förvånade om han faller tillbaka till gamla galoppsynder om det blir för mycket vingel inledningsvis. Han är mycket bra och kan krossa allt igen men vi nöjer oss med B-gruppen till den här höga procenten.

Vårt klara förstastreck är istället 1 Carlos Milo (11 %) som har sett jättefin ut på slutet och har ett mycket intressant läge och vi spelar ugång med och skriver mer om nedan och i A-gruppen lägger vi även 8 Global Signature (5,6 %) som tillsammans med favoriten höjer sig kapacitetsmässigt även om det givetvis är stor risk för en dålig start härifrån. Han har två nollor i raden men han har haft krafter kvar och de är mest oddshöjande enligt vår mening. Senast blev han hängande i tredjespår, försökte sedan att köra framåt, gav upp och backade ner och han borde sedan inte ens ha kommit i mål efter det över en opassande distans men satt ändå fast med krafter kvar i mål och var helt okörd enligt stallet som fortsatt är mycket optimistiska. Det skulle vara mycket intressant att se hur långt han räcker om det blir lite klaff från det här spåret och kommer han någorlunda till så går ingen säker och han är klart prisvärd till den låga procenten. Totalt tar vi med sex streck men om du har en fetare plånbok så rekommenderar vi dig att fylla på med tre ytterligare streck.

V75-3 Stolopp

Den tredje avdelningen är ett medeldistanslopp med voltstart för ston som är öppet för hästar som tjänat mellan 50 001 – 495 001 SEK med 20 meter tillägg vid vunna 165 001 SEK. Loppet är väldigt jämnt och rundspelat och det känns vidöppet då det är mycket svårt att förutspå löpningsförlopp och vi väljer att fylla på med totalt tio streck och det behöver faktiskt inte vara fel att helgardera. Knapp favorit i nuläget är 3 Global Seduction (23 %) från Johan Untersteiners stall som för övrigt har med tre hästar i loppet där han tycker att hon har bäst segerchans själv. Det är också vår knappa spetsfavorit men det är ingen sort som vi har blivit speciellt imponerade av och även om vi har respekt för formen på stallet och spetshästen i stolopp så nöjer vi oss med B-gruppen och spelvärdet är något negativt. Hon vann faktiskt vid sin enda start på Åby men har annars lite mycket andraplatser – bl a tre stycken andraplatser av tre försök från ledningen under det senaste året – och att det antagligen blir en återgång till vanlig vagn igen är inte heller något plus då hon gått extra bra med jänkarvagnen vid tre tillfällen under det senaste året.

Vårt förstastreck är istället 4 Pearl Face (6,2 %) som vi skriver mer om under skrälbud och bland de betrodda tror vi mest på 11 Kendra Silvio (19 %) som gjort några starter efter vila och höjt sig i regi Thomas Uhrberg och det är allmänt positiva tongångar kring hästen. Näst senast var hon på väg mot täten innan hon galopperade och senast vann hon på en mycket fin tid och att det är täta starter igen liksom senast är intressant. Hon återgår dock till vanlig vagn nu vilken inte känns som något plus men hon är ändå mycket tidig här. Där bakom varnar vi framför allt för 13 Lonely Star (4,0 %) som stod för en svag insats senast som hårt betrodd på V75 men det kan helt enkelt vara så att hon inte tål det grovjobb som krävdes den gången och man ska tänka på att hon innan dess hade visat stora fartresurser med ryggresor och det bör räcka mycket långt här även om det så klart är svårt att gå runt dem i spåren på en open stretch-bana. Hon är i alla fall märkligt lågt betrodd här med tanke på hur vass hon är med ett lopp på rulle. Vi vill även nämna 6 Whega (5,5 %) som satt fast med krafter kvar i mål senast och blir kraftigt kuskförstärkt och 9 Barca (4,5 %) som antagligen ska lättas och gå med helstängt huvudlag för första gången och kommer allt mer i ny regi bland B-hästarna då de är lite spelade.

V75-4 Stolopp

Omgångens fjärde V75-avdelning är också det ett stolopp och denna gång är det över lång distans med autostart för hästar som tjänat mellan 400 001 – 1 250 000 SEK. Här startar omgångens överlägset största favorit i form av 7 Basic (73 %) och hon har verkligen övertygat i sina tre senaste starter – speciellt senast då hon var riktigt bra – och hon verkar vara under kraftig utveckling. Hon ska ses med klart högst vinstchans men samtidigt anser vi att hon är aningen överspelad då det trots allt gått över en månad sedan den senaste starten även om hon har fyra segrar på åtta försök efter mer än 30 dagars vila. Hon vann bland annat i årsdebuten förra året och i comebacken i november men hon var sämre efter vila i september och det är i alla fall ett litet orosmoln på en så här stor favorit. Hon står också hårt inne i loppet och har inte heller lyckats på lång distans innan där hon missat platsen på tre starter även om det var i tidigare regi och hon är stark och rejäl. Vi är också långt ifrån säkra på att hon får ta över spets och har framför allt stor respekt för den norska gästen 4 Alwaysinblackpedia (7,3 %) som kan ge svar i täten eller hänga med perfekt bakom och vi skriver mer om under skrällbud. Vi tar även med två C-hästar som känns prisvärda och fyra streck känns tryggt även om vi gärna haft råd med någon häst till.

V75-5 Top 7 – Gulddivisionen

Den femte avdelningen är ett sprinterlopp med autostart i Gulddivisionen som är öppet för hästar med lägst 400 001 SEK intjänat som vanligt och loppet håller inte den högsta nivån för klassen men är ganska intressant då det är rundspelat. Knapp favorit är 2 Art on Line (20 %) som det låter mycket uppåt på ifrån stallet som säger att han tränar bättre än nånsin och här siktar de på spets och slut. Han kommer med visad toppform även om det var i ett montélopp senast vilket är lite vanskligt att bedöma och han trivs mycket bra på vintern enligt statistiken och Björn Goop upp i sulkyn känns klart intressant! Om han når spets utan att det kostar för mycket så blir han svårslagen men det är ingenting vi tror på då det lär komma hästar snabbt utifrån och vi nöjer oss med B-häst då vi är inne på en annan i spets.

Vårt förstastreck är 4 Nothing But Class (16 %) som i ärlighetens namn inte har övertygat i sin comeback hitttills men för första gången efter sitt långa uppehåll nu har fått ett bra utgångsläge. Han har också sett bra ut förutom att orken saknats till slut där han tappat travet men till denna start låter det rejält påställt ifrån stallet och till skillnad mot de senaste starterna blir det nu helstängt och jänkarvagn. Speciellt vagnen tycker vi känns intressant då han inte gått så tidigare under året och huvudlaget kan passa bra på den korta distansen även om det var länge sedan det gav positiv effekt när det har provats. Han har i alla fall gått bra under vintern tidigare och höjer sig rejält i spets och vi är inne på att han bombar dit från ett perfekt läge och leder runt om och vi var faktiskt mycket nära att göra mer utav honom men nöjer oss med ensam A-häst. Bakom ovan nämnda hästar tar vi med 10 Obi Wan (17 %) som kan gynnas om det blir för hård körning om spets samt 9 Going For Gold Zaz (3,2 %) från stall Timo Nurmos som också vore gynnad av tempo och givetvis är svårbedömd men faktiskt varit etta och tvåa efter uppehåll i Gulddivisionen tidigare och tränar mycket bra enligt stallet och är nästintill ospelad. Totalt tar vi med fem streck men här kan det vara värt att fylla på med mer streck om du gör ett större system.

V75-6 Klass II

Den sjätte V75-avdelningen är ett långdistanslopp med autostart i Klass II och är öppet för hästar som tjänat 50 001 – 200 000 SEK. Loppet håller en riktigt bra nivå för klassen och årstiden och klar favorit är 1 Can Lane (38 %) som imponerat i Johan Untersteiners regi som själv har utnämnt det här till omgångens bästa chans. Vi är dock långtifrån säkra på att han håller upp spets och då det dessutom finns några hästar som vi åtminstone anser håller samma nivå som favoriten så är han inte speciellt tidig för oss och vi nöjer oss med B-gruppen.  Vårt förstastreck landar istället på 3 Avec Wine (7,1 %) samt 2 Magic Happens (18 %) som bildar vår A-grupp samt utgångsgrupp och vi skriver mer om nedan.

Där bakom finns det flera intressanta skrällbud i B-gruppen där miljonskrällen är 5 Nonstop Cheri (1,7 %) som galopperade bort sig senast och är lite ojämn men såg bra ut i skymundan näst senast och var mycket bra i starten innan dess och vi är inne på har lite dold form och dessutom ett perfekt läge och en högstanivå som duger långt även om distansen är ett frågetecken. Från ett fint utgångläge bör han i alla fall hamna vettigt till och totalt tar vi med sju streck och här blir vi förvånade om vi spricker. Vi vill också nämna 8 Qahar Q.C. (15 %) som kan krossa allt den tunga vägen även om vi inte tror att han sköter sig och vi tycker att det känns lite uppgivet att stallet inte gör några ändringar från senast där det blev galopp. 11 Bowling Triple X. (8,0 %) värmde också mycket bra senast när han lättades i balansen men fick inte visa hur det fungerade då och är kraftigt kuskförstärkt med Björn Goop.

V75-7 Bronsdivisionen

V75-omgången avslutas med ett medeldistanslopp med autostart och propositionen är som vanligt inom Bronsdivisionen 400 001 – 800 000 SEK. Detta lopp är ett riktigt getingbo och håller sällsynt hög klass för att vara under denna årstid. Här anser vi att tre hästar höjer sig rejält över mängden för dagen och knapp favorit är 5 Master Crowe (32 %) och denna springare är det svårt att inte gilla då han har en skalle av guld. Han lär vandra upp till Gulddivisonen och duga bra där men vi gillar inte riktigt förutsättningarna här då han har V75-final nästa vecka och vi är inne på att han kommer få harva i dödens medan det både i spets och i vinnarhålet antagligen kommer sitta två andra topphästar. Det har varit snack om jänkarvagn för första gången under veckan vilket hade varit väldigt intressant men det senaste beskedet är att det inte blir så nu – kanske är det något som provas i V75-finalen nästa vecka istället.

Andrahandaren är 2 Hades Håleryd (30 %) som verkligen har imponerat på slutet och är vår klara spetsfavorit. Ifrån spets kan det hålla hela vägen om han inte får tryck från dödens men vi är faktiskt inne på en annan vinnare som är uträknad och klar och det är 1 Digital Archive (16 %) som går från “megalampa” till outsider trots att han har ett i det närmaste perfekt läge och vi tar chansen och spikar. Vi är helt inne på att han får vinnarhålet som sämst och då blir svårslagen till slut och det passar utmärkt systemtekniskt så vi spikar utan att tveka och skriver mer om honom nedan.

Spiken

V75-7: 1 Digital Archive (16 %) startade förra veckan som storfavorit inom V75 efter att ha gjort några enorma prestationer innan dess sedan de hittat ett fel på honom under uppehållet och hittat rätt på balansen för honom och han börjat gå med jänkarvagn. Senast slutade det inte med seger men prestationen var bra även om den kanske inte var lika bländande som de tidigare starterna och loppet blev också lite märkligt kört då han släpade i dödens och kördes för tufft på bortre långsidan. Som vi läser loppet den här gången så kommer han sitta i vinnarhålet som sämst här medan favoritduon kommer sitta i spets samt dödens. Vi förväntar oss sedan att det blir ett bra tempo på tillställningen och att Hades Håleryd faktiskt kommer hålla undan från utvändiga Master Crowe hela vägen men däremot får mycket svårt att stå emot Digital Archive som lär få chansen via open stretch.

Robert Bergh är uppåt och rent prestationsmässigt är vi inne på att Digital Archive kommer göra en förbättrad prestation gentemot senast då vi dels ser medeldistans som ett plus men framför allt för att det nu är täta starter vilket tidigare varit det upplägg han fungerat allra bäst med bara han inte har några problem med fräschören vilket han inte verkar ha nu. Det låter även mycket positivt ifrån stallet och han är obesegrad felfri på Åby där han vunnit i två starter av tre. Om han gör om en likartad prestation som på slutet så har vi svårt att se någon hålla undan för vår spik som Robert Bergh nästan trodde skulle ha en bättre chans än Nahar i Gulddivisionen senast. Vi anser att han borde vara favorit och värderar vinstchansen till 42 %.

Utgångar

V75-1: 1 Diggers Elias (8,0 %) kanske inte tillhör de med högst kapacitet i loppet men förutsättningarna till lördagens start känns mycket intresssanta. Han har sett riktigt fin ut på slutet och gick bra under den här tiden förra året och kommer med fin form nu och är vår knappa spetsfavorit och det är den position han trivs allra bäst ifrån vilket han visat under det senaste året. I ett Silverdivisionslopp som kanske inte håller den allra högsta nivån är vi inne på att det kan gå hela vägen ifrån spets och det låter även väldigt påställt ifrån stallet där det aviseras att det ska maxas i balansen med jänkarvagn och norskt huvudlag vilket vi ser som ett stort plus då han senast gick så i Bronsdivisionsfinalen för ungefär ett år sedan. Han har gått med jänkarvagn en gång innan dess under fjolåret då han var positiv som tvåa och med norskt huvudlag en gång där han vann så det är intressanta förändringar – inte minst eftersom det var så länge sedan senast – och vi kommer ihåg hur fin han såg ut under den perioden. Vi taxerar vinstchansen till 22 %.

V75-2: 1 Carlos Milo (11 %) var lite av en skrikhäst senast på V75 och insatsen där var verkligen mersmakande. Vi gillade intrycket och känslan är att han är kraftigt på väg uppåt. Förutsättningarna till dagens start känns intressanta då det finns risk att de mest kapabla motbuden kommer på vingel samtidigt som vår idé kan hålla upp spets och även om han inte når dit direkt så är vi inte främmande för att Björn Goop tar i högertömmen direkt och tar ett offensivt upplägg. Om han når dit så blir han inte lätt att komma till tals med men han är även spurtstark och kan satsa på att avgöra via “stretchen” till slut och vinstchansen bör vara klart högre än spelprocenten. Vi taxerar vinstchansen till 25 %.

V75-6: 2 Magic Happens (18 %) är en sort som vi verkligen gillar och även om det endast blev en andraplats senast bakom supertalangen Cyber Lane så var insatsen mersmakande.  Det hörs även på Peter Untersteiner att han har höga förväntningar på hästen framöver och han rankade bland annat honom tillsammans med Kash Brodda som en av de fem hästar som kommer tjäna mest pengar under året från hans stall. Nu återkommer han efter ett litet kortare uppehåll men det oroar inte då han tidigare fungerat bra med ett sådant upplägg och förutsättningarna till dagens start känns klart intressanta då det är upplagt för en smygresa i främre träffen och kanske allra helst i vinnarhålet men han är inte borta med en ryggresa i andraspår heller. Det kan tilläggas att det är en halshäst och att det ska bli lätt nederbörd under lördagen vilket kan ställa till det men det är inget som påverkar vår ranking på förhand. Vi taxerar vinstchansen till 27 %.

V75-6: 3 Avec Wine (7,1 %) kommer från Timo Nurmos stall och var förra lördagen ute på V75 och intrycket var helläckert. Han satt bland de sista men flög fram över upploppet som knappt slagen och känslan är att han är under kraftig utveckling eftersom han bara gjort ett fåtal starter hittills i karriären. Efter senast så går tongångarna i dur hos stallet som nästan lovar att han kommer vara bättre nu än senast och att det nu är täta starter ser vi som positivt då han fungerat bra med det  upplägget tidigare. Distansen ser vi som ett svagt minus men vi kan inte få allt på en lågprocentare och sammantaget känns procenten som ett spelfynd och vi taxerar vinstchansen till 14 %.

Övervärderade

V75-1: 9 Origo Tilly (16 %) hade inför den senaste starten då han såg fin ut och vann mot skralt motstånd tre galopper i rad och han har också en historik av att galoppera bort sig mycket. Nu blev det visserligen felfritt senast och insatsen går inte att klaga på men samtidigt vill vi inte dra för stora växlar på det då det var lite intetsägande. Nu har han en långsam startrygg och det är nästan garanti på att han kommer hamna en bit bak i fältet och trots att det endast är nio deltagare är vi inne på att det kan bli svårt att ta längder över upploppet då det är hög risk för ett moderat tempo under vägen. Det ska sägas att det är hans årstid nu då han har två segrar på tre starter under vintern jämfört med exempelvis 0-3-5 på 14 starter under sommaren och att täta starter också är positivt där han har statistiken 2-1-0 på fem starter. Torbjörn Jansson kör i ett bra flyt men har trots allt bara en segerprocent på V75 på ca 5 % och vi anser att han är lite överspelad till den här procenten från ett bakspår där han lär få göra grovjobb. Vi taxerar vinstchansen till 10 %.

Skrällbud

V75-3: 4 Pearl Face (6,2 %) höjde sig under hösten och insatsen senast vid segern var mersmakande. Vi gillade intrycket och bland starthästarna är vi faktiskt inne på att det är bästa hästen. Nu talar det inte för en snabbstart utan kusken Erland Rennesvik som har bra körhänder och imponerade på oss med sin styrning av British Steel får koncentrera sig på att hitta en vettig position från det snäva spåret. Även om det nu blivit ett litet uppehåll sedan den senaste starten så låter det påställt ifrån stallet och vi är inne på att hon kan avgöra med en ryggresa i den främre träffen och lite spår under slutrundan om hon inte hamnar alltför illa till. Vi taxerar vinstchansen till 15 %.

V75-4: 4 Alwaysinblackpedia (7,2 %) är lite av omgångens fynd även om vi precis som “alla” andra anser att favoriten Basic har högst vinstchans i loppet. Spelprocenten är dock groteskt hög där och förutsättningarna till dagens start känns riktigt intressanta för Frode Hamres häst då hon är relativt startsnabb inledningsvis och vi håller henne faktiskt som knapp spetsfavorit och nästan oavsett hur det utvecklar sig bör positionen bli fin. Når hon spets så hoppas vi hon körs därifrån då vi anser att hon är kapabel och gynnad av körspö och då vi är inne på att lång distans kan vara en fördel. Visst finns en klar risk att favoriten tar ner henne från dödens men vi är inte alls säkra på det och hon vinner tillräckligt ofta för att den här låga spelprocenten blir prisvärd. Släpper Frode Hamre till favoriten tidigt blir det svårare men har Basic en dålig dag så blir vi inte förvånade om hon spurtar förbi henne via open stretch i ett alternativt loppscenario. Vi taxerar vinstchansen till 19 %.

Jokersystemet

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

5*6*10*4*1*7*1 = 4 200 kronor[/content_protector]