V75 Åby

Spikförslagen

V75-3: 9 Zenit Brick (78 %) slutade visserligen bara tvåa senast men det var efter att ha blivit hängande i tredjespår bakom en bra häst och det var ett fortsatt formintryck. Han ska ut i V75-finalen nästa vecka men har chansen att kvala in till en till final och har presterat bra tidigare när stallet lämnat in en liten brasklapp på förhand. Han har visserligen inte vunnit på Åby tidigare på tre försök men det anser vi är en slump och i ett sånt här sällskap så bör han ha en bra chans att gå fram och ta över ledningen eller dirigera loppet från dödens. Att Björn Goop sitter i sulkyn är en klar fördel då de har vunnit tillsammans nästan varenda gång som hästen gått felfritt. Spelprocenten är hög men det är också vinstchansen och vi spikar på ett bolag. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag med hål i och vanlig vagn.

V75-5: 3 Well Done La Marc (16 %) kom till start med dåliga träningsförhållanden i bagaget senast och fick se sig slagen från spets för första gången i åttonde försöket efter sju raka segrar därifrån tidigare men det här handlar ändå om en bra spetshäst och det är ingen skam att förlora mot en häst som Swish Lane. Nu är stallrapporterna mer positiva och mycket talar för att Björn Goop provar i spets igen över den korta distansen som favoriten 7 Southwind Feji (67 %) gör debut över och hon ser också ut att få en tung inledning med tredjespår fram till dödens som inte är någon bra position enligt statistiken på en bana med dubbla open stretch. Det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

V75-6: 6 Barkevious Mingo (22 %) har gjort två starter efter lång vila då han blev ofräsch efter intensivt tävlande tidigare vilket har resulterat i två segrar och även om han inte imponerade i stilen senast i ett billigt sällskap så har han blivit behandlad igen och han brukar inte behöva lopp i kroppen för att tävla på topp. Han är mycket startsnabb och bör kunna bomba till spets eller få överta den här och har visat sig svårslagen därifrån med jänkarvagnen på som har störst effekt i den positionen. Vi har respekt för 3 Master Crowe (25 %) över lång distans och med nuvarande korta intervall mellan starterna men spikar ändå spetsfavoriten Barkevious Mingo på ett system. Det blir skor runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

V75-7: 12 Volocity De Vie (15 %) imponerade stort som kunde vinna med tussarna kvar från dödens i sin debut för Timo Nurmos senast och det var något som vi hade förväntat oss också då vi hade spikat honom även om det var innan vi visste om att det skulle bli helstängt huvudlag och jänkarvagn för första gången. Tolftespåret på Åby med dubbla snikspår mot ett par duktiga motståndare är normalt sett något som får oss att tveka men eftersom vi håller hästen väldigt högt så tror vi att han städar av det här gänget också om det inte strular allt för mycket under vägen. Det hörs också att försiktige tränaren Timo Nurmos är ovanligt optimistisk och nästan verkar hålla det som en likvärdig chans som Zenit Brick i Gulddivisionen som är fem gånger mer spelad. Det här är omgångens mest spelvärda spik i våra ögon och det blir skor runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn igen precis som senast.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v75-aby-3-februari-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Skoinfo.se 1000: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=26167

Skoinfo.se High: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=21888

Skoinfo.se 136: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=35028

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 16.20.

One thought on “V75 Åby

Comments are closed.