V75 Åby

Spikförslagen

V75-3: 8 GlobalSatisfaction (20 %) är kapabel men skadedrabbad och har återkommit i fin stil i år som lovar mycket mer om han bara slipper mer problem. Han var riktigt bra över kort distans med skoryck och helstängt huvudlag näst senast där han gick i mål med spända linor från dödens och trots att det är ett svårt utgångsläge här som gör loppet spännande så tror vi att det kan bli något liknande i det här sällskapet. Att det är kort distans känns som en fördel och att det blir byte från murphybländare och can’t see back till helstängt huvudlag igen måste vi se som ett klart utropstecken med tanke på insatsen näst senast. I övrigt blir det antagligen barfota runt om och vanlig vagn.

V75-4: 4 Eelis (8,0 %) återkommer efter vila men Timo Nurmos är en av landets bästa tränare på att ställa i ordning hemma på gården och vi tror att vi kommer att få se en mycket stark prestation direkt. Han provade på jänkarvagn för första gången näst senast i V75-finalen på Annandagen och höll heroiskt som knappt slagen av klassklättraren Olle Rols på ett bottenlöst innerspår där alla packade ihop tidigt. Nu blir det andra starten med jänkarvagn och dessutom barfota runt om för första gången och antagligen helstängt huvudlag. Om han kommer till ledningen så stiger chanserna ytterligare men det bör kunna lösa sig med flera löpningsförlopp och spelprocenten är väldigt tilltalande.

V75-6: 7 Magic Gwin (38 %) är visserligen favorit men höjer sig också ett snäpp kapacitetsmässigt tillsammans med andrahandsfavoriten 8 Sobel Conway (17 %) och det finns mycket som talar för att spårlottningen kan ha avgjort loppet. Han är van att möta tuffa hästar och vi trodde mycket på honom direkt i årsdebuten och även om han svek lite då så var han tillbaka i fint slag vid segern senast och ska fortsatt gå framåt mycket med varje start efter en tuff träningsperiod i vinter och träningsrapporterna är mycket positiva. Han bör ha en stor chans att få överta ledningen här – inte minst med tanke på att det är open stretch – och då bör segerchansen vara hög. Det kan bli tal om att prova rycktussar och annars blir det barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

V75-7: 5 Lionel N.O. (14 %) vann Olympiatravets Final ifjol i jänkarvagnsdebuten och det var en grym prestation. Nu återkommer han efter en träningsperiod med ett lopp i kroppen och såg kanske ut att vara i bättre slag än nånsin i den starten med tanke på att han hade haft ett uppehåll innan dess och vi tror på en topprestation i årets upplaga också. Han kan inte blanda sig i spetsstriden men det har blivit överpace i Olympiatravet varenda gång de senaste åren och det skulle nästan förvåna om det inte blev det i årets upplaga också och i sådana fall gynnas han kraftigt. Stallet verkar vara otroligt nöjda med hästen inför den här starten och det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn igen.

Jokersystemet

Om du vill kika på resterande nyckelhästar och vår fullständiga ranking och spelförslag så kan du göra det här: https://skoinfo.se/ranking/v75-aby-28-april-ranking/

Du måste först öppna ett konto om du inte redan är medlem på SKOINFO.SE vilket du kan göra via: https://skoinfo.se/my-account och det är gratis och utan krav eller köptvång. Det kostar sedan 40 kronor för att komma åt rankingen för aktuell omgång.

Preliminära andelssystem

Skoinfo.se: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=53514

Skoinfo.se High: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=21888

Skoinfo.se 136: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/21575?andelsspel=35028

Observera att systemen är preliminära och kan ändras innan spelstopp – speciellt om det sker något viktigt vad gäller värmningar och utrustningsändringar. Spelstopp är kl. 16.20.

One thought on “V75 Åby

Comments are closed.