V75 Åby

V75

Spelvänlig V75-omgång på Åby och vi tar ställning i Guld

[content_protector password=”juletid” cookie_expires=”3600″]I lördags gav sju rätt 43 miljoner kronor vilket platsade på topplistan över högst utdelningar någonsin och det var roligt att se en sådan hög utdelning på en rad som inte alls var så svår (enligt Jokersystemet) men det blev en del aviga vinnare under vägen. Trots att vi spikade On Track Piraten som gjorde sin plikt och spelade utgång på Come Back och garderade stort i den första, andra och fjärde avdelningen så missade vi att ta del av potten. Det var anmärkningsvärt att vi fick se en ensam vinnare både på V75 och V86 under samma vecka – det kan inte vara ofta som det har hänt tidigare om någonsin.

Nu är det dags för V75 på Åby vilket alltid är en intressant omgång att sätta tänderna i då det bjuder på jämna och spelvänliga lopp. Den här omgången har visserligen en del bra favoriter med neutralt spelvärde men det roliga med Åby är att loppen är öppna och konkurrenskraftiga bakom de favoriter som sviker och det är inte så att man kan räkna bort halva fältet direkt i de flesta lopp som på en del andra banor. Den här omgången har de vaket nog också lyft in Lördagsloppet vilket vi önskar att man gjorde varje V75-omgång då det behövs för att höja svårighetgraden. Det har dessutom lagts som DD-1 vilket gör det extra intressant både för den spelformen och eftersom många tv-system inte har råd att gardera på slutet och det är ett ganska öppet och högklassigt även om ett par hästar tyvärr har strukits i loppet nu. Vi garderar dock Lördagsloppet och väljer istället att ta ställning i Gulddivisionen med spik på 3 Nahar (18 %) som galopperade bort sig senast men är gynnad av barfotaförbudet och ska bli intressant att se med jänkarvagnen på igen nu när det är öppet huvudlag för att han ska hålla sig lite lugnare.

Åby är en ganska bred bana vid båda starterna vilket är värt att nämna för voltstartslopp och det innersta spåret är väldigt svårt att hålla ledningen från i bilstart – nästan lite som på Örebro. Banan har en upploppslängd som ligger omkring snittet men framför allt bjuder de på dubbla open stretch-spår så att flera hästar får chansen från invändiga positioner på upploppet. Det är därmed extra viktigt att räkna ut vilka hästar som hamnar i spets eller framför allt rygg ledaren eller tredje par invändigt medan det är desto jobbigare att runda fälten ute i spåren. Barfotaförbudet är fortfarande en faktor att räkna med och det är något som vi bakar in i allra högsta grad i vår ranking men det är vanskligt att räkna ut vem som är minst missgynnad av att gå med skor – vilket det i praktiken handlar om – inte minst då vissa hästar inte gått med skor på ett eller två år och i de fallen så är det nästan på gränsen till dålig spelsäkerhet att man ska experimentera med det på vår största spelform. Det är så det blir när man inför förbud istället för att lite på banveterinärernas och tränarnas egna omdömen. Om det blir den minsta negativa reaktion nu så lär många hästar få gå till vila också och loppen blir mer rumphuggna än vanligt.

Missa inte att vi har en julpromotion där vi delar vi ut gratistips till varje V86- och V75-omgång fram till julafton. Du kan anmäla dig här: https://skoinfo.se/blogg/julpromotion-med-skoinfo-se/

Vi kommer också snart att lansera ett nyhetsbrev om du vill ta del av information om våra tips, promotions, nyheter eller gratistips som vi sporadiskt kommer att skicka ut: https://skoinfo.se/skoinfo-se-nyhetsbrev/

Om du är intresserad av våra andelsspel på V75 Tillsammans för 134, 300 respektive 1 000 SEK per andel så kan du kolla in här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

V75-1 Klass I

V75-omgången inleds med ett voltstartlopp i Klass I över 2640 meter och detta lopp känns lite rörigt. Det finns gott om kapabla hästar med i loppet här men de är överlag galoppbenägna och svårkörda vilket bäddar för ett rörigt lopp och det är inte helt enkelt att reda ut spetsstriden heller och vilka som vill köra i spets och släppa. Klar favorit är 6 Saul (35 %) och det är en stark rackare som ser allt bättre ut för dagen. Favoriten är gynnad av distansen men det kan bli en tung inledning här och det finns en uppenbar risk för galopp också om han drivs för hårt. Rent kapacitetsmässigt är det troligtvis den bästa hästen över distansen och om han kommer till täten utan att det kostar för mycket så bör han visa sig starkast men vi har en känsla för att det kan strula och samtidigt är han inte speciellt speedig vilket brukar vara ett problem inom V75 – speciellt när det handlar om en open stretch-bana. Han ska räknas tidigt men vi väljer att ranka ner honom till B-gruppen.

Vårt förstasteck är istället 5 Staro Ivy Leauge (8,5 %) som även var förstarankad för oss inom V75 senast som storskräll. Då gjorde han ett topplopp och slutade tvåa efter en galopp på sista varvet vilket med största sannolikhet kostade honom segern. Han slappnade av och löpte ut fint efter galoppen men är ofta spänd av sig i loppen och nu kan startspåret givetvis ställa till det men löser det sig bara från start och Joakim Lövgren får till styrningen så är vår känsla att blir mycket svår att stå emot över upploppet. Han håller en sällsynt form för dagen och verkar vara under utveckling och att det nu är skotvång är en relativ fördel mot flera av konkurrenterna då det är hans ordinarie balans och han fungerar också bra på lång distans. Vi taxerar vinstchansen till 17 % och det är definitivt ett spelfynd!

Ovan nämnda ekipage är inga som går att lita på och det är fullt möjligt att båda är borta på “kör” och vi går för skräll i detta lopp och garderar brett med sju streck. Bakom ovan hästar vill vi framför allt varna för 9 Face Ribb (5,8 %) som verkar vara i riktigt fin författning för dagen och gjorde en topprestation i samma V75-lopp som vårt förstastreck senast även om han blev bortkörd av Adrian Kolgjini som inte är någon kusk som vi håller speciellt högt och vi därför rankar ner något snäpp. Han får dock till det ibland och är fortsatt spelvärd till den här löjligt låga procenten.

V75-2 Bronsdivisionen

Dagens andra avdelning är ett autostartlopp över medeldistans och är aningen ihåligt. Vi tar med fem streck och blir mycket förvånde om vinnaren finns utanför vår systemram. Favorit är 6 Thaiger Exclusive (38 %) och det köper vi och spelar utgång trots att han galopperade bort sig i finalen senast då vi tycker att han är riktigt bra för klassen. Vi skriver mer om honom under utgångar nedan. Andrahandare är 1 Master Crowe (30 %) som är en vinnarskalle och segermaskin utan dess like och liksom favoriten går mot en spännande framtid. Nu tror vi dock på stora positionsproblem då han inte visat någon större startsnabbhet samtidigt som innerspåret på Åby är svårbemästrat även för startsnabba hästar och det finns därmed en klar risk att det blir en position längre ner på innerspår och då är det här en klurig uppgift att lösa. Peter Ingves har dessutom haft svårt att prestera inom V75 på slutet och då spelprocenten är nästan lika hög som på favoriten så rankar vi ner en aning som tredje häst i B-gruppen. Det ska dock nämnas att han är mest gynnad av barfotaförbudet i hela fältet samtidigt som han har en grym skalle så det är farligt att såga honom helt.

Loppets intressanta drag är spårlottningsvinnarna 4 Young Farmer (9,2 %) samt 5 Valeur (5,8 %). Den förstnämnde är startsnabb och vår initiala spetsfavorit och det mest troliga scenariot är att han släpper till favoriten 6 Thaiger Exclusive (38 %) när Peter Untersteiner ställer frågan alternativt tar spets direkt. Kommer favoriten bort så lär Young Farmer köras ifrån spets och oavsett scenario så lär Thomas Uhrberg – som för övrigt kör med flyt närvarande – hitta en bra position från det här startspåret. Är favoriten hämmad av skobalansen så bör Young Farmer ha vissa chanser att spurta till vinst från open stretch också. Valeur trivs som allra bäst under vintern – vi minns till exempel den stenhårda duellen mot Master Crowe förra vintern – och har visat klart uppåtgående form på slutet. Blir det ett hårt inledningstempo så kan han vara den som gynnas mest tillsammans med vår C-häst Ottens Casher som har en vass spurtförmåga.

V75-3 Gulddivisionen

Lördagens tredje V75-avdelning är ett medeldistanslopp över autostart. Loppet håller en bra klass för säsongen och här köper vi inte det stora favoritskapet på 2 Volstead (51 %) trots att det ser upplagt ut för att han ska nå ledningen vilket vi skriver mer om under rubriken överspelade nedan.

Vi tar istället ställning i Gulddivisionen för 3 Nahar (18 %) som vi tror skakar av sig “Åbyspöket” nu och vi väljer att spika och skriver mer om nedan. Om du inte köper vår spik och vill gardera loppet så varnar vi framför allt för 10 Spring Erom (11 %) som väntat in vintersäsongen och visat  toppform på slutet. Han är inte alls lika missgynnad av att gå med skor runt om som favoriten och har de mer betrodda hästarna på framspår en sämre dag vilket inte är en utopi så bör han ha goda möjligheter att spurta förbi allt över upploppet även om han är allra bäst i täten och knappt vunnit från bakspår i sin karriär.

V75-4 Stolopp

Omgångens fjärde avdelning är ett stolopp med voltstart. Propositionen är 50 001 – 525 000 SEK med tillägg vid vunna 175 001 SEK. Klar favorit är 7 Pense Kloster (67 %) och att hon visat klart mest och även har högst vinstchans i loppet känns givet. Däremot har vi svårt att köpa procenten då hon näst senast kommer från galopp från just spår tre och detta lopp har också en tydlig skrällprofil rent statistiskt. När hon dessutom har haft svårt att leverera när prispengarna gått över 100 000 SEK och med detta tidsintervall mellan starterna där hon har en andraplats på fem starter till skillnad mot 6-2-0 på elva starter med andra intervall så finns det tillräckligt med tveksamheter för att ranka ner även om hon är motiverad favorit. Man ska dock poängtera att hon har bra resultat med skor och visade senast att det fungerar vilket är ett plus gentemot många konkurrenter men det motiverar ändå inte den här höga spelprocenten.

Våra förstastreck är istället 6 Othala (7,6 %) som är en riktig årstidshäst som imponerade stort senast inom V86 även om det bara var ett 1.15-varv till slut så såg hon riktigt fin ut och omständigheterna var inte så bra. Hon är relativt gynnad av skotvånget och att det nu är täta starter känns intressant då prestationerna med det upplägget varit bra tidigare – även om det inte blivit någon vinst – men nu när formen är allt mer i stigande liksom förra året så känns det intressant. Nu bör hon hamna vettigt till från start och kommer favoriten bort direkt så blir vi inte förvånade om det blir en offensiv körning igen mot täten. Vi förväntar oss en bra prestation hur som helst och hon är inte alls så mycket sämre än favoriten att den stora skillnaden i procent är motiverad. Loppet har dock som nämts ovan en skrällprofil och vi blir inte förvånade om båda ovan nämnda hästar kommer bort och vi väljer att fylla på ordenligt här och tar totalt med nio streck och varnar lite extra för 10 Fast Agnes (1,8 %) som har toppform och är väldigt kortspeedig och det känns intressant med rycktussar för första gången på henne – om hon hittar rätt ryggar på vägen så får de andra se upp.

V75-5 Klass II

Lördagens Klass II-försök går över medeldistans med autostart. Loppet är intressant då det är många som är orutinerade i V75-sammanhang och inte mött varandra och det håller en bra klass för säsongen och här finns det flera hästar som verkar vara under kraftig utveckling. Det är relativt stor spridning på strecken här och knapp favorit är i nuläget 3 Alorac Mathbell (20 %) som vi inte tycker känns speciellt intressant som favoritspelad med skor på hovarna vilket vi skriver mer om under överspelade nedan.

Hårt betrodda är även 1 Sadik America (18 %) från innerspåret som vi inte tycker är speciellt interessant heller. Han har gått bra efter kastration i de fyra senaste starterna och provades i jänkarvagn senast men vi var faktiskt lite besvikna på insatsen då efter i det närmaste helt perfekt löpningsförlopp och han blir dessutom över i starten här från det är läget då han inte är någon startblixt. Från ett invändigt läge – antagligen längre ner invändigt – så känns han minst sagt ljummen som delad favorit trots att Peter Untersteiner själv verkar vara optimistisk. 6 Holdyourhorses (18 %) är också betrodd och verkar vara under utveckling för dagen och har en toppkusk i sulkyn. Han är bara tre år och har bara gjort sju starter och är lite svårbedömd mot det här V75-motståndet men vi gillar intrycket och att han är toppstammad och kommer från tränaren Svante Båth som är bra på att bedöma när det är dags att ta ut sina hästar i större sammanhang och att ställa i ordning. Det är dock möjligt att han är för grön och att det är för tidigt i karriären för en V75-vinst.

Vårt förstastreck och A-hästar är 2 Nonstop Cheri (7,6 %) som vi skriver mer om under skrällbud och 9 Replay Pellini (7,0 %) som har ett chansartat utgångsläge men har haft mycket otur i spårlottningen på slutet. Han har en formkusk i sulkyn och varit riktigt vass med helstängt huvudlag på slutet och står han för en liknande slutrykare den här gången så blir han jobbig att stå emot till slut – inte minst om det blir tempo på vägen vilket det kan bli med många ekipage som är ute i angeläget ärende med framspår. Han har visserligen varit struken inför det här loppet men han vann direkt efter flera månaders vila i september och det är inget som vi tar speciellt hårt på. Vi väljer dock att strecka på ordenligt här och tar med nio streck.

V75-6 Lördagsloppet

Den sjätte V75-avdelningen är Lördagsloppet som går över lång distans med voltstart och propositionen är 30 000 – 275 000 SEK med tillägg vid vunna 100 001. Detta lopp håller en hög klass för att vara ett Lördagslopp och de bästa hästarna är riktigt bra och här blir vi lite förvånade om vinnaren hittas utanför våra fem streck även om det finns några skrällar utanför ramen som åtminstone inte är överspelade. Klar favorit är segermaskinen 9 Juan (37 %) med det fina facitet 9-1-0 efter tio starter men vi anser att resultaten hittills varit lite smickrande och inte riktigt speglar hästens kapacitet då det har varit mot lättare motstånd och vi har inte blivit lika imponerande som “alla” andra och lägger ner i B-gruppen till den här höga procenten. Att han provar på voltstart för första gången från ett femtespår på tillägg känns också som upplagt för strul eller vingel i starten och det är mycket tveksamt om han har råd med det mot vår tipsetta.

Vi tycker i alla fall att våra två förstastreck utmärker sig klart i spelvärde. Det är först och främst 11 Victory Kåsgård (18 %) som vi spelar utgång med och skriver mer om nedan där bakom varnar vi också för Robert Berghs fine 13 Balfour (14 %) som är en sort som vi verkligen gillar och spår en bra framtid för nu när han är tillbaka på tävlingsbanan igen. Han är finare nu efter kastrationen och även om han är lite stor och tung i kroppen så kommer han allt mer in i matchvikt nu och han är även relativt gynnad av barfotaförbudet då han alltid tävlar så och tagit sex segrar med skor runt om. Nu är dock utgångsläget uselt men löser det sig så blir han mycket segerfarlig till en förhållandevis låg procent.

V75-7 Silverdivisionen

V75-omgången avslutas med en Silverdivision över lång distans med autostart och klar favorit är 2 Slide So Easy (43 %) vilket ni som följer oss vet är en springare som vi gillar skarpt och vi trodde mycket på honom senast. Han galopperade dock då vilket var lite oroande då han har varit igång länge nu – även om det kan ha berott på att Johnny Takter tog i honom i sidled – och känslan är att det finns risk att förvänta oss ett formtapp samtidigt som det nu blir skor på hovarna vilket vi ser som ett klart minus för hans del då han inte tjänat många kronor med den balansen hittills. Det blir också vanlig vagn istället för jänkarvagn vilket är ett minus även om det inte är samma katastrof. Han har inte heller vunnit under den här säsongen under vintermånaderna utan haft sin bästa form under sensommaren och hösten och sammantaget gör det att vi anser han vara för hårt spelad och vi spelar utgång emot.

Vårt förstastreck och även utgång är en annan dansk gäst i 4 Frozen (15 %) som vi skriver mer om nedan och där bakom rankar vi 11 Carabinieri (19 %) som kommer med absolut toppform men har ett uselt utgångsläge. Han är högkapabel och kör ovan hästar för hårt emot varandra så kan han komma in i matchen även om det även här är ett minus med skotvånget. Egentligen anser vi att ovan nämnda hästar höjer sig över motståndet men då samtliga missgynnas av skotvånget så väljer vi att ta med två kantbollar som C-hästar och det behöver faktiskt inte vara fel att fylla på med ytterligare streck. Av skrällarna är 1 Ni Talar Bra Latin (7,9 %) mest intressant att nämna då han visade klar uppåtform senast och kan få en perfekt resa för att spurta med Erik Adielsson i sulkyn och open stretch. Även 6 Sylvester America (1,2 %) fortsätter vi att varna för då han faktiskt har fem segrar på 20 starter med skor jämfört med en seger på 22 barfota runt om – även om såna här siffror kan vara lite missledande. Han är fortfarande utan seger i år och oprövad över distansen men den dagen som han får aktionen att fungera och ryggar på vägen så har han fartresurser för att skrälla.

Spiken

V75-3: 3 Nahar (18 %) blev lite som en ny häst med jänkarvagnen på då han fick en annorlunda gång och sättet som han käkade upp Thai Broadway på Bjerke näst senast utan att vara på topp var verkligen klassigt även om han hade tur att Fire To The Rain galopperade på upploppet. Senast blev han för vass med det halvstängda huvudlag och galopperade bort sig efter att bilen släppt fältet och Robert Bergh tar därmed det säkra före det osäkra och kör med öppet huvudlag den här gången vilket talar för en felfri avgång och att jänkarvagnen sitter på fortfarande tycker vi känns som det viktigaste då han fortfarande är lite osynad med den och det ska bli mycket intressant att se hur han står sig i en sån här halvljummen Gulddivision. Det skriker inte direkt form om någon i den här upplagan och Nahar känns definitivt som den hetaste för dagen formmässigt och han är gynnad av barfotaförbudet också gentemot de flesta motståndare. Det ska nämnas att han inte vunnit på Åby på tio försök men den statistiken är lite överskattad då det har handlat om långresa och övernattningar och det numera är hästens hemmabana. Att han blev påkörd i Olympiatravet rådde han inte heller för direkt och även om han inte är gynnad av att det är open stretch så vimlar det inte av hästar som kan vinna därifrån i just det här loppet. Vi taxerar vinstchansen till 42 %.

Utgångar

V75-2: 6 Thaiger Exclusive (38 %) var senast ute i en hård Bronsdivisionsfinal där Peter Untersteiner själv trodde på en riktig toppchans men hästen snöpligt blev för laddad i provstarterna innan loppet och galopperade bort sig i starten – något som hästen inte alls visat några tendenser till i sin nya regi där allt gått klockrent hittills. Det positiva med det är att han står kvar i klassen och är ungefär hälften så hårt betrodd av någon anledning. Vi tycker inte att galoppen senast är något som ska behöva upprepa sig om inte hästen blir lika peppad igen och vi ser det inte som något större minus med skobalansen heller då han vunnit V75-lopp på det sättet tidigare – även om det givetvis är en nackdel jämfört med 1 Master Crowe (30 %) som alltid går med skor. Det som vi tror blir loppavgörande här är att han har mycket respekt med sig och antagligen kan köra sig till ledningen vilket är en position där han visat sig vara mycket svårslagen. Tränaren Peter Untersteiner själv tror att han kan vinna från dödens också om det krävs och vi kan bara hålla med om det och vi tycker att utgången känns given till den här förhållandevis låga procenten. Vi taxerar vinstchansen till 48 %.

V75-6: 10 Victory Kåsgård (18 %) har tänt till ordentligt i regi Flemming Jensen och ser numera riktigt rejäl ut och han verkar full av tillförsikt inför framtiden. Hästen har gjort tre starter i ny regi och att det är skotvång är inget som bekommer honom då han tävlat med skor i de två senaste starterna och imponerat stort. Förutsättningarna till denna start känns intressanta då han bör komma iväg bra från springspåret och vi är tämligen säkra på att han kommer iväg snabbast av de betrodda ifrån tillläggsvolten vilket kan visa sig vara värt väldigt mycket. Faktum är att vi har goda förhoppningar om att Flemming Jensen kör mycket offensivt och sitter i spets relativt omgående – lite beroende på vilka som galopperar och vem som tar hand om den inledningsvis – och då blir det ingen lätt match för övriga att plocka ner honom. Vi taxerar spetschansen till hela 40 % efter 500 meter och därifrån borde det vara en toppchans – speciellt som Flemming Jensens stall visat toppform på slutet! Vi taxerar vinstchansen till 38 %.

V75-3: 4 Frozen (15 %) var otroligt bra under år 2014 och vi spådde liksom många andra att han inom kort skulle tillhöra den absoluta eliten. Mycket har dock strulat sedan dess och det är först nu som han börjar komma tillbaka på allvar då han gjort två starter i Danmark efter några månaders vila där han slagit en del bra hästar. Han är lite utöver det vanliga och trots att vi håller både 11 Carabineri (19 %) samt 2 Slide So Easy (43 %) som topphästar så håller vi honom som åtminstone jämngod eller till och med strået vassare om han bara fungerar på topp. Nu är startspåret perfekt samtidigt som han trivs utmärkt på distansen där han har nio segrar på 16 starter över lång distans jämfört med två segrar på 23 starter över andra distanser på svensk mark. Vår känsla är att vi kan förvänta oss en topprestation nu även om stallet baissar lite och tror det kan behövas flera lopp i kroppen. Till denna start blir det jänkarvagn till skillnad mot den förra starten vilket vi ser som ett klart plus medan skor runt om är ett minus (även om det handlar om tunna aluminiumskor) men vi anser faktiskt att flera andra ekipage i loppet påverkas negativt också. Det är lite av ett frågetecken kring skobalansen och annars hade vi nog tagit steget fullt ut och spikat men varningsklockorna ringer lite nu och vi nöjer oss med att spela utgång. Vi taxerar vinstchansen  till 25 %.

Övervärderade

V75-3: 2 Volstead (51 %) är visserligen mest kapabel i sällskapet men säsongen har varit lång och vi har inte gillat intrycket på slutet då han sett ganska formsvag ut sedan i somras – vi var i ärlighetens namn inte direkt övertygade senast heller även om han inte brukades alls från ett hopplöst läge – och han ska dessutom gå med skor runt om nu vilket är en balans han inte gått med på över två år och ett klart minus. Han har dock en toppskusk i form av Örjan Kihlström i sulkyn och är gynnad av utgångsläget och lär sitta i spets tidigt i ett överkomligt sällskap men då vi inte tror på en topprestation idag så väljer vi att ranka ner honom. Om han presterar på topp så är det en skyhög vinstchans men det är inte vårt huvudscenario och vi tycker att han känns överspelad till nuvarande spelprocent. Vi taxerar vinstchansen till 34 %.

V75-5: 3 Alorac Mathbell (20 %) vann ett billigt lopp för tre starter sedan och har sedan fått se sig slagen av två bra hästar men har stått för flera bra prestationer på slutet i regi Jörgen Westholm där han verkligen har tänt till och han har gjort ett fint tränarjobb med hästen. Den här gången ser vi dock skobalansen som ett stort minus och att maestro Jörgen Westholm sitter i sulkyn själv är inte heller någon fördel i den här konkurrensen samtidigt som spåret med denna proposition faktiskt är ett minus så rankar vi ner honom en bit. Det ska nämnas att han gick med jänkarvagn för första gången senast då han antagligen gjorde sitt bästa lopp i karriären och att den verkar sitta på igen vilket i alla fall är ett plus och det är inte alls otänkbart att han står som segrare. Vi taxerar vinstchansen till 8 %.

Skrällbud

V75-4: 6 Othala (7,6 %) är en äkta årstidshäst som imponerade stort senast inom V86 även om loppet blev aningen billigt. Intrycket var dock plusbetonat och formkurvan pekar rakt uppåt. Hon är relativt gynnad av skotvånget och att det nu är täta starter känns intressant då prestationerna med det upplägget varit bra innan även om det inte blivit någon vinst. Nu bör hon hamna vettigt till från start och få en bra resa i andraspår och har favoriten en sämre dag så anser vi att hon höjer sig gentemot de flesta och till och med har vissa möjligheter ifrån dödens. Vi taxerar vinstchansen till 14 %.

V75-5: 2 Nonstop Cheri (7,6 %) är ett av omgångens fynd i våra ögon och en tänkbar chansspik för dig som vill “gambla” rejält. Vi är fullt medvetna om att han har mött enkelt motstånd vid vinsterna på slutet men intrycket har varit bländande. Vi gillar framför allt sättet han bara gled undan över upploppet näst senast medan intrycket senast visserligen var lika fint men det var ändå lite för enkelt motstånd för att det skulle säga någonting. Känslan är i alla fall att han har utvecklats enormt och det är även positiva tongångar ifrån Christoffer Eriksson som båda tränar och kör och vi har goda förhoppnignar om att han ska kunna förbättra sitt usla V75-facit som tränare vilket dock är lite oroande. Utgångsläget känns väldigt passande då han bör kunna få en bra resa i andraspår eller i vinnarhålet. Nämnas bör även att skotvånget är en relativ fördel då de senaste topprestionerna har varit med den balansen och att det nu är täta starter ser vi även som positivt då han fungerat bra med det upplägget tidigare. Vi taxerar vinstchansen till 19 %.

Jokersystemet

V75 Åby

Matematiska systemet

Vårt matematiska systemförslag är utifrån vår ranking:

7*4*1*6*4*3*3 = 4 032 kronor[/content_protector]