Sök sportinfo

Allmänna sökkriterier

Häst:
Kusk:
Tränare:
Datum:
Tävlingsform:
Kategori:

Sökkriterier tävling

Loppnamn (t ex Gulddivisionen):
Tävlingsbana:
Hemmabana:
Banunderlag:
Distans:
Kilometertid:
Startmetod:
Startspår:
Placering:
Prissumma: Mer än Mindre än

Sökkriterier spel

Spelform:
Streckprocent:
Odds (*10):
Skor:
BFI (BarFotaIndex):

Sökkriterier häst

Ålder:
Kön:
Hästfärg:
Startpoäng: Mer än Mindre än
Galopp Rapporterad Diskvalificerad Struken

Gruppering

Häst Tränare Kusk Skoinfo Ålder Spår (A) Spår (V) Bana BFI
Generera diagram
Inkludera historik
 
  • Brukar ni fundera på hur många segrar Robert Bergh har tagit på Solvalla på slutet, hur det går för Jorma Kontio när han kör för Roger Walmann eller för Örjan Kihlström när han kör hästar med över 50% i streckprocent på V86, hur många hästar med under 5% i streckprocent som vunnit på V75, hur ofta 3-åringar har tävlat barfota runt om och sedan galopperat eller hur många fuxar som gått under 1.16,0 över stayerdistans? I sådana fall är ni välkomna att använda sökfunktionen ovan.
  • Fyll i valfritt antal fält och klicka sedan på “Skicka fråga”. Rader med två fält innebär lägst/högst, min/max eller liknande och där kan man fylla i antingen det ena, det andra eller båda fälten om man så önskar. Klicka på “Reset!” för att återställa sökformuläret.
  • Textfälten använder automatiskt ‘wildcards’ för varje sökord så “amaru” i rutan för hästnamn ger träff på både Amaru Boko och Persos Amarula medan “amaru boko” enbart ger träff på Amaru Boko och “amaru -boko” enbart ger träff på Persos Amarula.
  • Statistiken är komplett fr o m december 2013 för resultat respektive mars 2014 för streckspel och streckprocent. Innan dess finns sporadisk statistik med tidigare resultat för de hästar som tävlat sedan dess som ni kan nå genom att klicka på “Inkludera historik”.
  • Observera att “Spår (volt)” grupperar efter startposition och inte startspår.
  • Om ni har frågor, önskemål eller funderingar så är ni välkomna att höra av er på support@skoinfo.se.