Köpvillkor

Du måste ha fyllt 18 år för att handla på SKOINFO.SE och OneTime Handelsbolag. Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar från personer som har uppgivit felaktiga personuppgifter eller har betalningsanmärkningar. Alla prisuppgifter på hemsidan anges med reservation för skrivfel och tekniska fel utom vår kontroll och är inklusive moms.

1. Bekräftelse

När vi tagit emot din beställning så skickar vi normalt sett automatiskt ut en bekräftelse per e-post med information om din order. Det kan ibland dröja några minuter och kolla gärna din skräpkorg om det inte kommer fram. Det är bra om du sparar orderbekräftelsen vid eventuell kontakt med kundtjänst.

Om det verkar ha blivit något fel med betalningen eller om du inte kan se lösenordet så kan du höra av dig på support@skoinfo.se så tittar vi på vad som har hänt och korrigerar det manuellt.

2. Betalningsalternativ bankkort (PayPal)

Du kan köpa travtips och krediter med bankkort som Visa och Mastercard via betalningsalternativet PayPal. Du kommer i sådana fall vidarebefordras till deras hemsida som garanterar en snabb och säker betalning och en automatisk behandling.

Om du inte har ett PayPal-konto så kan du ange kortnummer, giltighetsdatum samt CVC-kod på deras hemsida för att genomföra en betalning efter kontroll av dina uppgifter.

3. Betalningsalternativ Swish

Du kan köpa travtips och krediter med Swish genom att välja det alternativet vid checkout. Du följer sedan instruktionerna på skärmen vad gäller telefonnummer, summa och kod för att aktivera rätt produkt. Vi behandlar dessa ordrar så snabbt som möjligt men det sker tyvärr manuellt tills vidare vilket gör att det kan dröja ibland – speciellt om du beställer under nattetid och liknande.

Med Swish kan du skicka och ta emot pengar direkt via mobilnumret. Har du inte Swish och vill läsa mer om det så hittar du mer information här.

4. Betalningsalternativ User Wallet

Du kan köpa tillgång till travtips via krediter (User Wallet) där du får rabatterade priser beroende på vilket paket du köper. Om du t ex handlar ett paket för 500 kronor så får du 100 kronor (20%) extra som du kan använda till vilka omgångar som du önskar. Du kan se ditt aktuella saldo under dina kontoinställningar. Observera att köpta krediter inte återbetalas och att du inte kan köpa kreditpaket där du betalar med krediter.

5. Tidpunkter för publicering

Vi publicerar vår ranking för V86-omgångar senast kl 17 på onsdag och för ordinarie V75-omgångar senast kl 13 på lördag men det kan ofta komma ut dagen innan. Vi skickar också vanligtvis ut ett mejl när tipsen är publicerade och vad gäller extraomgångar samt DD/Vinnare/Tvilling och övriga spelformer så kan tidpunkten variera.

6. Ångerrätt och garantier

De travtips och spelförslag som publiceras på SKOINFO.SE är enbart subjektiva bedömningar av våra experter i avsikt att vara kvalificerade spelförslag. Om du har köpt en produkt så returneras den inte efter färdigt köp och vi ger inga garantier kring innehåll och korrekthet. Om du har synpunkter eller problem så får du gärna höra av dig på support@skoinfo.se.

7. Tvist

Vid eventuell tvist kommer SKOINFO.SE följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

8. Spridning av köpt information

Produkter tillhandahållna av SKOINFO.SE är upphovsrättskyddade och olagliga att distribuera vidare till tredje part. Alla som sprider våra produkter via forum eller sociala medier kommer att blockeras från att registrera sig på vår hemsida och använda våra tjänster.

9. Säkerhet

Vi använder SSL (Secure Sockets Layer) och TLS (Transport Layer Security) som är protokoll för säker överföring av data på Internet och krypterar informationen mellan server och klient och garanterar att den inte kan nås av en tredje part. Detta gäller inte om SSL är avstängt i inställningarna för din webbläsare. Du ska se ett grönt hänglås i adressfältet om det fungerar som det ska.

10. Personuppgifter

När du genomför ett köp så godkänner du att vi använder din e-postadress för att ta kontakt och att skicka ut nyhetsbrev men vi kommer alltid att skydda den för tredje part. Du kan avregistrera dig från nyhetsbrevet när du vill.

Inga person- eller kortuppgifter sparas på SKOINFO.SE utöver vad du uppger i din användarprofil och vi använder ett SSL/TLS-certifikat (Secure Sockets Layer/Transport Layer Security) som garanterar en säker uppkoppling vad gäller trafiken till vår hemsida.