Köp travtips!


SKOINFO.SE skriver ibland om nyckelhästarna till andelsbolagen på ATG Tillsammans för varje ordinarie V75- och V86-omgång och till extraomgångarna. Om du förutom detta vill se vår ranking tillsammans med ett reducerat spelförslag till de här spelformerna så säljer vi det som tillägg för en kostnad av 30-40 kronor. Vi kommer också att publicera ranking och spelförslag till andra spelformer som DD, Vinnare och Tvilling ibland.

OBS! Detta handlar endast om en genomarbetad ranking och ett spelförslag till V75 och V86.

För att komma åt detta så måste du bli medlem och köpa tillgång till den aktuella sidan på det här sättet:

Instruktioner för betalning

  1. Du kan öppna ett konto via: https://skoinfo.se/my-account vilket är gratis och utan krav eller köptvång och du behöver bara ange användarnamn, e-postadress och lösenord.
  2. Sidorna med komplett ranking finns länkade från varje sida med nyckelhästar, under: https://skoinfo.se/shop och överallt där du får ett meddelande om åtkomst nekad.
  3. Klicka på Add to cart och sedan på Proceed to checkout.
  4. Du kan antingen betala med bankkort som Mastercard eller Visa via PayPal Express Checkout eller välja att betala med krediter som du köpt på Skoinfo.se tidigare via User Wallet eller så kan du betala med Swish. Om du väljer Swish så är det bara att följa instruktionerna på skärmen men där sker behandlingen av din order manuellt och det kan därför ta lite extra tid. Klicka sedan på Continue to payment.
  5. Du kan se din orderhistorik på sidan: https://skoinfo.se/my-account/orders under Konto i menyn ovan och här kan du även se hur mycket krediter du har på kontot och ändra dina inställningar.
  6. Du kan hitta direktlänken till sidan som du köpt åtkomst till om du först klickar på ordernumret.
  7. Och sedan klickar på produktnamnet och på länken som ligger under Description.
  8. Om du inte kan komma åt sidan efter genomfört köp så kan det bero på att ordern behandlas eller att sidan är cachad i din webbläsare så vänta ett tag tills den är slutförd och prova att ladda om sidan först. Om du fortfarande inte kan komma åt den så är det bara att skicka ett mejl till support@skoinfo.se så löser vi det manuellt.
  9. Du kan också betala med krediter via din User Wallet som du kan köpa för ett rabatterat pris vilket du kan läsa mer om under: https://skoinfo.se/product-category/krediter/ och som du kan använda när du vill och till valfri spelform och omgång.
  10. Du kan läsa mer om våra allmänna köpvillkor här eller skicka ett mejl till support@skoinfo.se om du har några problem med att genomföra ett köp eller om du har några frågor eller funderingar.