Vi står över V75 Halmstad

En av årets absoluta höjdpunkter för oss är Sprintermästarhelgen i Halmstad då det är en riktig folkfest i travsportens tecken. Denna helg vallfärdar folk till Halmstad för att ta del av den sportsliga underhållningen och förhoppningarna att spela in en fin hacka på spelet finns så klart också men tyvärr ser vi små möjligheter till fina pengar på torsdagens V75-omgång.

Den stora anledningen till att vi anser att potentialen är låg är Sprintermästarförsöken som bara har sju deltagare per lopp och dessutom anser vi att de betrodda hästarna som är med där har stora möjligheter att vinna. Vi har svårt att se 5 Uncle Lasse (68 %) bränna som storfavorit och dessutom är det nästan långsökt att tro att segrarna i de andra två heaten går utanför de betrodda hästarna 1 Poet Broline (39 %), 5 Cruzado Dela Noche (35 %), 3 Southwind Mozard (37 %) samt 2 French Laundry (29 %).

Utöver det ovan nämnda så känns favoritduon i V75-6 väldigt stark och 4 Some Summit (57 %) i den första V75-avdelningen bör också ha höga vinstchanser även om vi går emot henne där på vårt spelförslag nedan på grund av spelvärdet. Totalt sett så är det egentligen bara i V75-5 och i V75-7 vi tror att det kan skrälla till ordentligt och där lär det dessutom bli relativt rundspelat och dåligt rens.

Utifrån detta så har vi valt att stå över torsdagens omgång då vår uppgift är att leverera spelvärde och denna omgång är det helt enkelt bättre att avstå och jobba in en Jackpot istället. Vi har vår trovärdighet att tänka på och har faktiskt svårt att förstå tipsters som skriker om spelvärde här. Det känns i våra ögon inte trovärdigt!

Vi förstår att det kan vara kul att vara med på en liten kupong och samtidigt som en flerbong kan vara ett alternativ så vi visar nedan hur vårt normala spelförslag skulle kunna se ut och hoppas det kan bidra till idéer för er som ändå väljer att spela alternativt att det kan de ge idéer till sidospelen såsom vinnar-/platsspel och Dagens Dubbel.

Vi återkommer med tips till lördagens V75-omgång på Halmstad som är en omgång som ser riktigt spelvärd ut och nu jobbar vi in Jackpotpengar!

V75 SPRINTERMÄSTAREN HALMSTAD