Vår nya produkt vinnarspel


Nu har vi varit igång i tre veckor med vår nya produkt vinnarspel och glädjande nog har intresset varit stort och det har levererats ett fint totalresultat.

Resultaten per vecka har hittills varit:

Vecka 1: 220% ROI
Vecka 2: 83% ROI
Vecka 3: 147% ROI
Totalt: 165% ROI

Snittoddsen på våra vinnarspel har varit 7,36. Samtliga spel har lagts via ATG och totalt av 25 spel har fem stycken gått in. Vi siktar givetvis på att en högre andel av spelen ska gå in men det har varit ovanligt mycket galopper och stolpe ut på slutet. Det var egentligen 54-oddsaren Adiago Trot som gick med jänkarvagn för andra gången som räddade den senaste veckans resultat.

Vill du vara med så släpps produkten vinnarspel kl 10.00 varje måndagsmorgon och det har hittills blivit slutsålt varje gång då vi har begränsat det till tio platser. Du kan helt enkelt swisha 200 SEK efter kl 10.00 på måndag till 0735-10 10 95 i sådana fall.

Du kan läsa mer om vårt upplägg här: https://skoinfo.se/blogg/valkomna-till-var-vip-klubb/

OBS! Vi har beslutat oss för att ändra på hur vi redovisar statistiken. Vi har under de första veckorna bara räknat med de spel där oddset i slutändan har överstigit det vi anger som lägsta spelbara odds. För att undvika missförstånd och frågor från kunder så har vi nu beslutat oss för att ändra på det. Alla spel som vi skickar ut räknas numera med i statistiken och vi har också ändrat statistiken retroaktivt för de tidigare veckorna.