Skoinfo.se tar semester samt premiär för Skoinfo Boy DD

Vi tar en kortare semester och ett uppehåll med tipsen fram till den 5 augusti. Det kan sporadiskt förekomma tips innan dess men vi önskar Er alla annars en trevlig sommar!

V75 Tillsammans med Skoinfo.se fortsätter dock som vanligt så länge omgångarna ser spelvänliga ut. Du kan fortfarande teckna upp dig som medlem här:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/RDEG-47ZA-16398

…även om det är fullt för tillfället och många som står i kö. Vi kommer antagligen starta upp ett andra lag senare och eventuellt köra med en lägre kostnad per andel eller något liknande så att fler kan vara med.

Vi har några nyheter för Skoinfo Boy så att ni har något att underhålla er med under semestern där vi nu har introducerat Skoinfo Boy DD samt Skoinfo Boy LD vilket du kan se under System i menyn ovan. Detta innebär att vi genererar ett varierande antal kombinationer till varje omgång med olika insats beroende på vilket spelvärde vi anser att de har. Varje kombination har ett index som anges bredvid oddset vilket påverkar insatsen i förhållande till vilken målvinst som vi vill ha.

Ett högre index innebär med andra ord i princip en statistiskt sett mer spelvärd kombination även om oddset kan vara väldigt högt (och insatsen därmed ganska låg). Indexet räknas främst ut genom att titta på skoinformationen jämfört med tidigare tävlingsdagar, med extra vikt på om det är debut på en ny balans, och hur de multiplicerade vinnaroddsen står sig mot oddset för DD- eller LD-kombinationen.

Hästar som ska gå barfota runt om för första gången på länge sjunker t ex ofta i vinnarodds nära spelstopp men hinner inte alltid med på DD- och LD-oddsen där det är högre omsättning. De kombinationer som rekommenderas räknas ut varje gång du besöker sidan så det ger bäst resultat att titta nära spelstopp när det finns skoinfo inrapporterat på samtliga hästar och det är en högre omsättning på vinnarspelet och DD/LD.

Vi har även lagt till ett index för varje häst på streckspelen för att visa hur hårt vi håller i pennan när vi streckar en viss häst i den omgången och hur vi rankar hästarna spelvärdesmässigt i relation till varandra.

Vi har simulerat spel på Skoinfo Boy DD och Skoinfo Boy LD för det senaste året och båda ligger rejält plus men vi lägger inte ut några siffror då spelen inte varit officiella på hemsidan. Vi kommer kanske att fortsätta utveckla och skruva lite på beräkningarna i framtiden för att se om det går att få ännu bättre resultat.