Ny storvinst på V75 Axevalla

B.B.S.Sugarlight och Peter Untersteiner
Det var bara tre veckor sedan vår miljonvinst på Momarken och nu blev det en ny succé för oss på V75 Tillsammans då vi nästan nådde samma höjder igen på vårt andra Jokerbolag.

Vi fick en flygande start på V75-omgången på Axevalla då ett av omgångens skrällbud Top Yllit och Jens Laursen vann som andrarankad A-häst i V75-1 även om han som 3,5%-are snarare rensade som en 20%-are efter den sena strykningen av Nosy Face eftersom han oturligt nog var först på turordningen.

När utgångskravet sedan gick in med marginal efter att Next To None Sib och Björn Goop hade spårat hela vägen i V75-3 så började det se spännande ut och spiken Bartender In med Johan Untersteiner i sulkyn gjorde oss inte besvikna till slut då han vann smått överlägset i V75-7 efter ett hårt tempo i täten.

Utdelningen stannade på 871548 SEK på vårt stora V75 Tillsammans-lag Skoinfo.se med Joker eller 37893 SEK per andel. Utan strykningen av Nosy Face så hade utdelningen sannolikt blivit omkring 1,8-1,9 miljoner SEK med samma vinnare så den strykningen kostade ungefär en miljon! På det andra bolaget så fick vi nöja oss med sex rätt och på hemsidan spelade vi ett något mindre system och missade därför tyvärr på Dark Chocolate i V75-5 som förstareserv men vi var rätt ute i en svår omgång. Nästa helg tar vi dem där också!

Utdelning V75 Tillsammans Axevalla

Inbjudan till V75 Tillsammans Skoinfo.se:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/V224-G9R5-16398

Inbjudan till V75 Tillsammans Skoinfo.se – Hundralappen:

https://tillsammans.atg.se/inbjudan/TZWF-JNK6-17605

Observera att vi inte tar ut några avgifter för de här bolagen utan det är helt enkelt först till kvarn som gäller. Om lagen är fulla så går det bra att ställa sig i kö då vi regelbundet sparkar ut inaktiva medlemmar. För mer information om våra matematiska Tillsammans-bolag som vi spelar via Andelskungen så hänvisar vi till det här blogginlägget:

https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/

2 thoughts on “Ny storvinst på V75 Axevalla

Comments are closed.