Ni kan vara med och påverka!

Oploeb-LundenNu har vi drivit Skoinfo.se sedan slutet av 2013 och hittills har vi inte haft några inkomster ifrån sidan. Vi lägger ner många timmar varje vecka på hemsidan och gör det med glädje men samtidigt går det inte att göra allting gratis i all oändlighet. Vi har fått massvis av positiv feedback under resan och det har förgyllt vardagen men det börjar bli en lång tid!

Vi anser nu att vi har visat kvaliteten på våra tips och nyttan med vårt barfotaindex och de automatgenerade systemen. Du som slaviskt har följt våra travtips har ett netto på ca 570 000 kronor och du som har följt våra automatgenerade system har där fått ett netto på ca 600 000 kronor. Totalt är nettot alltså ca 1,2 miljoner kronor för dig som följt alla våra tips, vilket är rätt bra resultat för en gratistjänst! Vi anser för övrigt att vi har haft oflyt (men vilka travspelare anser inte det) när det gäller de större pengarna och att ovan vinster borde varit klart högre.

Med detta meddelande vill vi förvarna om det kan bli förändringar i framtiden och också påpeka att ni kan vara med och påverka.

Det vi undrar över är framför allt:

  • Vad saknar ni idag när det gäller skoinformationen, utbudet i övrigt (vi funderar på att utöka med andra spelformer) och tipsen?
  • Vad anser ni är lämpliga prisnivåer för tips kring olika spelformer?
  •  Hur viktig är tidpunkten för tipsen för dig? Vi vill självklart lämna ut tipsen så pass sent som möjligt men vill samtidigt inte att det blir för sent!
  • Har ni förslag på alternativa sätt för oss att få inkomster på hemsidan? Bra tips som vi inte haft i åtanke kommer så klart belönas om det blir genomfört och lyckat!
  • Andra tankar eller ris och ros?

Skicka gärna Era tankar via e-mail till support@skoinfo.se.