Julpromotion med Skoinfo.se


Nu är det snart jul och vi på Skoinfo.se har fin tipsform (vilket du kan läsa mer om här) och vi känner oss därför extra givmilda!

Till V86-omgången den 19 december och V75-omgången den 22 december har vi denna promotion för er som köper andelar på våra Tillsammans-system men ännu inte har kollat på vår totala ranking och vårt spelförslag på hemsidan:

 1. Köp en andel i valfritt lag hos Skoinfo.se.
  På V86 har vi följande lag:
  Skoinfo.se där varje andel kostar 199 SEK
  Skoinfo.se High där varje andel kostar 300 SEK
  Skoinfo.se Jackpot där varje andel kostar 450 SEK
  På V75 har vi följande lag
  Skoinfo.se där varje andel kostar 139 SEK
  Skoinfo.se High där varje andel kostar 300 SEK
  Skoinfo.se Jackpot där varje andel kostar 49 SEK
  Du hittar lagen här: https://tillsammans.atg.se/utloggad/lagsida/23043
 2. Öppna ett konto på Skoinfo.se. Det kan du göra här: https://skoinfo.se/my-account/
 3. Skicka ett mail till support@skoinfo.se med en skärmdump på Tillsammans-laget och det användarnamn som du använde när du öppnade kontot i punkt 2 ovan.
 4. Vi lägger till 200 krediter på ditt konto på Skoinfo.se (värde: 200 SEK). Dessa kan du använda för att köpa hela rankingen och ett reducerat spelförslag hos oss.

Vi vill uppmärksamma om att du automatiskt blir inlagd till vårt nyhetsbrev när du öppnar ett konto hos oss men det går sedan att avregistrera sig ifrån det när som helst. Det finns en länk för att göra det i slutet av varje nyhetsbrev.

Observera att laget Skoinfo.se Jackpot till V86 är nyöppnat den här omgången och har en kostnad av 450 SEK per andel med endast fem andelar per system. Missa inte chansen att vara med där!

Har ni några frågor så är ni välkomna att höra er. Annars önskar vi er alla en God Jul!