Grattis till Er som följde våra V86-tips på Solvalla/Åby

Quill Pen Åby
Vårt matematiska system till V86 Solvalla/Åby satt klockrent på onsdagen med ett netto på 140 928 SEK medan vi tyvärr missade med minsta möjliga marginal på Jokersystemet där vi hade två C-hästar och fick nöja oss med ett nettoplus på 10 078 SEK.

Vår tidiga idé och spik i omgången var 3 Valentino Strix (32 %) i V86-2 som endast hade 23 % av insatserna på sig när vi gjorde vårt systemförslag under tisdagen. Tyvärr blev det skrik på honom under onsdagen och han var till slut streckfavorit på 32 %. Det bästa spelet var annars att vi hade skrällen 2 Quill Pen (5 %) som ensam A-häst i V86-5. Hon hade endast 2,3% av insatserna på sig när vi gjorde vårt systemförslag men även hon blev lite av en skrikhäst med 5 % av insatserna på sig till slut.

För närvarande är vi nu ca 1,7 miljoner kronor i nettoplus på våra systemförslag som vi har på hemsidan sedan 2014 och på lördag jagar vi vidare mot tvåmiljonersstrecket. Vill du vara med så är du välkommen att köpa tipsen som levereras på fredag kväll. Annars har du möjligheten att vara med på våra andelsspel som vi spelar via Andelskungen vilket du kan läsa mer om här: https://skoinfo.se/blogg/spela-v75-tillsammans-via-ombudslag-eller-vara-gamla-lag/ Vi har även V75 Tillsammans-bolag som lämnar in reducerade system med filinlämning där alla kan vara med utan avgifter men där är det tyvärr ett hundratal personer i kö.

Är ni nyfikna på hur vårt systemförslag såg ut så kan ni kolla här: https://skoinfo.se/travtips/v86-solvallaaby-25-maj/ och använd lösenordet: elitloppsveckan