Formen är stigande och vi är laddade inför Winter Burst


Julen närmar sig med stormsteg och därmed en intensiv travperiod med Winter Burst och V75-omgångar i princip varje dag vilket kulminerar i en stor Multijackpot på Nyårsafton. Även om vi inte planerar att delta i varje omgång fram tills dess utan att fokusera på de som är mest intressanta så blir det garanterat mycket trav under resten av året.

Vi är mycket laddade inför Winter Burst-veckan och kommer med en stigande smygform. Vi har ofta varit rätt ute den senaste tiden och även om miljonvinsten inte kommit så har vi visat upp en jämnhet och många småvinster för dig som har följt oss med full pott på uppemot 20 olika system. Många omgångar hade kunnat ge en bättre utdelning med lite stolpe in. I lördags spikade vi exempelvis halvskrällen Vikings Preacher när vi hade sju rätt på Hela Potten (ett system som vi lämnar in tillsammans med Rulle Kung och därmed inte finns med i statistiken nedan) men sedan vann tyvärr betrodda hästar där vi hade garderat som mest och på Lilla Joker så satt vi nöjda med 11×9 hästar kvar i de två sista avdelningarna där två delade favoriter vann och vi klarade oss utan att använda någon C-häst. Laget Skoinfo.se på Torpa Tips & Trav som spelade in 154 008 kronor netto i lördags var också enligt uppgift näst mest i hela landet. Endast Skoinfo.se High ligger minus och det beror antagligen till att börja med på att vi spänner bågen mot betydligt högre utdelningar där än vad det har varit på slutet.

Nettoresultat senaste månaden: 17 nov – 17 dec 2018

Dessa nettoresultat har vi haft den senaste månaden på våra travtips på hemsidan där du kan köpa hela rankingen och ett spelförslag för mellan 30-40 SEK per omgång samt på våra ordinarie lag på ATG Tillsammans. Observera att detta handlar om nettoresultaten, dvs alla kostnader för att lägga spelen är avdragna.

Joker hemsidan: +56 882 SEK
Mattesystem hemsidan: +57 206 SEK
Skoinfo.se Tillsammans: +193 029 SEK
Skoinfo.se High Tillsammans: -5 654 SEK
Lilla Joker Tillsammans: +34 291 SEK
Stora Joker Tillsammans: +130 918 SEK

Totalt: +466 672 SEK

Vi jobbar för närvarande med att sammanställa statistiken för hela 2017-2018 som tyvärr har släpat efter lite. Vill du ta del av vår ranking framöver så kan du köpa det här på hemsidan. Vi publicerar DD-förslag samt reducerade systemförslag till ordinarie V75- och V86-omgångar och emellanåt även till extraomgångar.

Vill du vara med på våra Tillsammans-system så gör vi dem på Travklubben Torpa Tips & Trav där kvaliteten på alla tipsters är väldigt hög. Vi kan med gott samvete säga att på det här ombudslaget har du bäst tipsters på Tillsammans oavsett om du väljer oss eller provar någon annan.

Du hittar laget här: https://tillsammans.atg.se/inbjudan/S3TS-AB55-23043

1 thought on “Formen är stigande och vi är laddade inför Winter Burst

Comments are closed.