Eftersnack V75 Skellefteå

V75 SkellefteåPå förhand såg V75-omgången på Skellefteåtravet favoritbetonad ut med Lannem Silje i spetsen och det fanns en uppenbar risk att utdelningen skulle bli låg.  Omgången var dock kryddad med Jackpotpengar och som vi såg det var favoriterna i framför allt den femte och sjätte avdelningen berättigade favoriter men samtidigt var de för hårt streckade och det fanns gott om fynd bakom och potential för utdelningen att skena iväg om det smäller där.

Omgångens höjdare:

  • Robert Bergh dominerade omgången med tre stallsegrar och hästarna visade överlag väldigt fin form. Det som framför allt gav ett bestående intryck för oss var vinsten i den första avdelningen där Bergh ryckte skorna på 4 Officer C.D. som verkligen svarade bra på det och lyfte sig kraftigt mot tidigare. Här fick vi ett tydligt exempel på vilken kolossal effekt barfota runt om för första gången kan ge!
  • I V75-5 motsvarade 2 Titan Lavec förväntningarna och vann på ett enkelt sätt. Det är bara att berömma hästen då intrycket var kanonfint och denna häst kommer vandra långt upp i klasserna om han håller sig fräsch.

Omgångens besvikelse:

  • Omgångens besvikelse var Amaru Boko som vi hade som spik och var fullt övertygade om skulle reglera fältet ifrån dödens och vinna relativt smärtfritt. Nu valde Robert Bergh istället att kliva ner i tredje invändigt vilket förvånade oss kraftigt och därefter hade hästen otur när 8 Kash’s Cantab galopperade framför honom i sista sväng vilket gjorde att Amaru Boko tappade värdefull mark. Över upploppet galopperade han även vilket kanske kan ha varit en följd av störningsmomentet i sista sväng i kombination med att Bergh drog lite väl hårt i högertömmen över upploppet men det kändes lite svårbedömt och oroande. Det kändes i alla fall surt för hästen hade faktiskt fin spänst över mållinjen och vi har hört med skötaren Emilia och hästen är pigg och glad och har inte visat några tecken på hälta eller liknande efter loppet. Det är möjligt att det lite grova underlaget passade honom dåligt.

På spelfronten fick vi på hemsidan sex rätt då vi missade på spiken Amaru Boko. I övrigt var rankingen okej men det var ingen av vår höjdardagar då vi inte gör system som ska ha vettiga möjligheter när utdelningen blir så pass låg som denna omgång.

Nu blickar vi istället framåt mot en spännande vecka då vi nu på onsdag har Superjackpot och nio miljoner extra i potten inom V86 och på lördag har Dubbeljackpot inom V75-spelet.

Vill ni vara säkra på att inte missa våra tips går det att redan nu köpa dem här:

https://skoinfo.se/kop-travtips/

Annars vill vi påminna er om att ni kan ställa er i kö till ett av våra V75 Tillsammans-bolag, antingen Skoinfo.se för 200 kronor eller Skoinfo.se Hundralappen för 100 kronor per andel. Det finns en kölista om det är fullt och det öppnas upp platser kontinuerligt då inaktiva spelare lämnar.